Boy Uzatma Boy uzatmak,çaresi,çocuklarda boy uzatma,boy uzatmanın
boy uzatmak,
boy uzatma ilacı,
boy uzatma tedavisi,
ilaçla boy uzatma,
boy uzatma için,
boy uzatma ilaçları,
boy uzatma ilaç,
çocuklarda boy uzatma,
ilizarov boy uzatma,
çocuk boy uzatma,
boy uzatan,
boy uzatma tozu,
boy uzama,
boy uzatma yöntemleri,
boy uzatma teknikleri,
boy uzatma,
ameliyatla boy uzatma,
boy uzatma egzersızlerı,
boy uzatma formullerı,
boy uzatma telkini,
boy uzatma telkinleri,
hormonla boy uzatma,
pilatesle boy uzatma,
zıplayarak boy uzatma,
boy uzatmak,
boy uzatma ilacı,
boy uzatma tedavisi,
ilaçla boy uzatma,
boy uzatma için,
boy uzatma ilaçları,
boy uzatma ilaç,
çocuklarda boy uzatma,
ilizarov boy uzatma,
çocuk boy uzatma,
boy uzatan,
boy uzatma tozu,
boy uzama,
boy uzatma yöntemleri,
boy uzatma teknikleri,
boy uzatma,
ameliyatla boy uzatma,
boy uzatma egzersızlerı,
boy uzatma formullerı,
boy uzatma telkini,
boy uzatma telkinleri,
hormonla boy uzatma,
pilatesle boy uzatma,
zıplayarak boy uzatma,
| Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Boy Uzatma Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
teresa Nickli Üyeden Alıntı
bugun cok keyıfsızım...hemde cok..hıc bısı yapmadım...bazen hayatın bazı ınsanlara karsı cok acımasız oldugunu dusunuorum..yasadıklarım aklıma gelınce gucsuzlesıorum...gulen oynayan ınsanlara bakıorum bense sadece guzel gunler hayalı kuruorum..benım hayallerımı onlar yasıo anlıycagınız..bunu nıe buraya yazdım cunku kımseye ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Boy Uzatma telkin cd indir izle İstanbul Boy Uzatma nerededir kimdir Boy Uzatma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Boy Uzatma hipnoz Boy Uzatma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Boy Uzatma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Boy Uzatma kuantum düşünce kitap haberi | |
|
11-05-2012, 10:43 PM
|
#151 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: teresa Nickli Üyeden Alıntı
bugun cok keyıfsızım...hemde cok..hıc bısı yapmadım...bazen hayatın bazı ınsanlara karsı cok acımasız oldugunu dusunuorum..yasadıklarım aklıma gelınce gucsuzlesıorum...gulen oynayan ınsanlara bakıorum bense sadece guzel gunler hayalı kuruorum..benım hayallerımı onlar yasıo anlıycagınız..bunu nıe buraya yazdım cunku kımseye ıcımde bı sıkıntı vardan otesıne gıtmek ıstemedıgım ıcın..bıde ustune boyumu takınca ..ben cok ıstıyorum hayatım cok degısek bunu yasarsam...uzarsammm:(..bırını cok sevdım oda benı cok sevdı..ama ayrıldııgımızda ben haala sevıodum sonra onun baskasını sevdıgını ogrendım...heryerde onu dusundugunu dıllendırdıgını duydum...basına gelmeyen bılmez bu cok acıdır..sevdıgın ınsanın baskasını sevmesı...hala gozlerım doluo...hayat cok garıp.. | Teresacığım; Bir de daha da zor durumda olan insanları düşün yani boyunu posunu yada başka birini seven bir sevgiliyi dahi düşünemiyecek kadar sıkıntıda darda olan insanları düşün.Lütfen enerjini bunlara harcama, hayat süprizlerle dolu, belli ki senin önüne senin sevginin değerini bilecek insanları çıkaracak ki , layık olmayanı çıkarmış...Buğün sıkıntı duyduğun şeyler ve oluşlar yarın seni bir yerlere ulştıracak basamaklar olacak. Bunların iyiye doğru gitmesi için , enerjini bütün tutu lütfen çünki gerçekten deymiyor. Sana gelecek güzellikler için buğün bu olaylara karşı sergilediğin tutum çok önemli, bu bilinçle kendine üzüntü ver me lütfen , sahip oldukların için şükret canım. Şu an ,en basitinden kendin için bir gayret içinde olman bile yaşayamayan insanlar için büyük bir lüks. Sevgiyle kal, ve derin bir nefes allllllllllllll, hayat acısıyla tatlısıyla güzel bunu bil. Acılarından ders çıkar sadece daha fazlası değil canımmmmmmmmmmm..... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-05-2012, 12:02 AM
|
#152 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: minnettar Nickli Üyeden Alıntı
Teresacığım; Bir de daha da zor durumda olan insanları düşün yani boyunu posunu yada başka birini seven bir sevgiliyi dahi düşünemiyecek kadar sıkıntıda darda olan insanları düşün.Lütfen enerjini bunlara harcama, hayat süprizlerle dolu, belli ki senin önüne senin sevginin değerini bilecek insanları çıkaracak ki , layık olmayanı çıkarmış...Buğün sıkıntı duyduğun şeyler ve oluşlar yarın seni bir yerlere ulştıracak basamaklar olacak. Bunların iyiye doğru gitmesi için , enerjini bütün tutu lütfen çünki gerçekten deymiyor. Sana gelecek güzellikler için buğün bu olaylara karşı sergilediğin tutum çok önemli, bu bilinçle kendine üzüntü ver me lütfen , sahip oldukların için şükret canım. Şu an ,en basitinden kendin için bir gayret içinde olman bile yaşayamayan insanlar için büyük bir lüks. Sevgiyle kal, ve derin bir nefes allllllllllllll, hayat acısıyla tatlısıyla güzel bunu bil. Acılarından ders çıkar sadece daha fazlası değil canımmmmmmmmmmm..... | CanımSın..Ne Güzel yazmışsın minnettar. .
Hayat süprizlerle dolu..Sırlarla..Gerçek sırlar!Hayata iyi,güzel tarafıyla bakabildiğin zaman görebiliyorsun bunları..
Bak ve gör teresa,ufkunu genişlet. .
Dağların arkasını..ovaları..çayırları..şırıl şırıl akan şelaleyi ve suyu gör!Kurtul şehrin gürültülü sesinden..
Ben yeniden meditasyona başlıyorum arkadaşlarım,içimdeki bilmediğim gizli gücümü keşfee çıkıyorum..Gidiyorumm buralardan..Uzaklara çook uzaklara..Bir yolculuğa çıkıyorum..Huzura doğru...
Bu yoculuğu yaparken de hayal ettiğim şeyleri adım adım gerçekleştiricem..Unutmayın! HAYAL EDEMİYORSANIZ YAPAMAZSINIZ,İNSANLAR ANCAK HAYAL ETTİKLERİNİ YAPABİLİRLER..
Bir Asır kadar önce belki insanlar bir başkasının sesini farklı bir yerden farklı bir yerde iken duyabilmeyi hayal bile edilemezdi ..Alexander Graham Bell bunu önce hayal etti,sonra çok istedi ve çaba sarfetti!! Sonuç? Başardı!!...
Günümüzde ise değil telefon ile konuşmak,sevdiklerimiz yanımızdaymış gibi karşılıklı,görüntülü konuşabiliyoruz..Bunların hepsi!! Bir Hayal ile başladı ve Gerçek Oldu..
Ne dersiniz? Hayal etmeye;
Başlayalım mı... | Offline
| |
12-05-2012, 08:51 PM
|
#153 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 29
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! mınnetta ve ezgı yagmur..coook coook tesekkur ederım..ıykı varsınız bu sıte ıykı var...hergun mutlka 5 6 defa gırıorumdur..burda umut buluorum cunku..bugune kadar zamanım hayıflanarak uzulerek gectı..ben kendı kendımı yıprattım olumsuz dusundum hep..evet konumuza donelım..ben 22 yasımdayım ve burdakı cogu kısı 25 ı gecmedı sanırım..arkadaslar hala dogal olarak uzama ımkanuımız var onumuze beynımıze engeller koymayalım..malesef bende dahıl planlarıma uyamırum bugune kadar hakkıyla uysaydım sımdı bole olmazdı..ama artık pısmanlık gerı ye bakmak yok bu ıs olacak arkadaslara...duayla emekle sporla olacak..hem bakın 3 aylar bı hafta sonra gırıo bu AY Allahın ayı Allahın gucu sonsuz degılmı bıze ıstedıgımız herseyı verebılır degılmı dısarda ozendıgımız vucutları yaratanda Allah sadece cabalamlı ınsan .. | Offline
| |
12-05-2012, 09:08 PM
|
#154 (permalink)
| Üsteğmen
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! la tahzen ,buyunun uzayacağına dair bir umut belirmişse yüreğinde, onun da çaresi gelir seni bulur ...
mücize rabbinden niyaz etmenle başlamış onun için üzülme ...
elbette ki rabbim sana hayır kapıları açar sende görürsün .....
bilimin bilmediği kul istedimi rabbinden dua ve niyaz ederek ,çarenin dua ve rabbine yalvarmak olduğunu ,kulun isteği karşısında dağlar bile yol verir olur ,sana yemyeşil bağ ve bahçeler... | Offline
| |
12-05-2012, 09:13 PM
|
#155 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bugun cok keyıflıyım arkadaslar bı kız umutsuzca bı konu acmıs bı sıtede dua var mı boy uzaması ıcın dıe bakın sıze bı arkadasın cevabını gonderıorum bana cooooooooooook umut oldu ustelık yenı mesaj umarım sızde olur...benıme boyum kısa ıdı 1 49 falan hep dua ederdım allahım ne olur boyumu uzat derdım nerdeyse ergenlık cagımdan bugune kadar ua ettım bır gun mutlaka boyum uzayacak derdım hep bu umutla yasadım nasıl oldu bılmıyorum ama hamılelıgım de gercekten boyum uzamıs
ablaman daha kısa ıddım sımdı ablamdan daha uzunum ve cok mutluyum
sende benım gıbı umuunu kesme yurekten dua ettım ve sımı boyum 1.54 falan
cok sukur senınde ınsallah duan kabul olur ben cok sasırıyom ınsan 28 boyu uzarmı dıye ama uzadı cok sukur ve yıne dua edıyorum daha cok uzasın dıye | Offline
| |
13-05-2012, 05:00 PM
|
#156 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! herkek nerde ben sunu farkettım hamıle bayanlar genelde uzadılarını yazmıslar cogu sıtede...tabıkı hamıle kalalım demıorum:)ama galıba besınlerle alakalı yanı beslenmeyele..cunku hamıleyken bebek ıcın zararlı seyler tuketmıosun saglıklı beslenıosun..paptya nerdesın merak edıorum senı | Offline
| |
13-05-2012, 07:59 PM
|
#157 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
15 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! arkadaşlar ben fazla yazamıyorum evde internehtim yok ama meditasyonu hergun yapıyorum ayrıca koşuyorum yarım saat unutmadan söyleyim tibetin gençlik iksiri 5 sporu var mutlaka araştırın nefes çalışmaları var gönülden inanırsak olur bu iş | Offline
| |
13-05-2012, 10:33 PM
|
#158 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! İnançlar yalnız bizim duygularımızla eylemlerimizi etkilemekle kalmaz birkaç saniye içersinde vücudumuzu da değiştirebilir. Yale Üniversitesi profesörlerinden Dr. Bernie Siegel’ın “çok kişilikli” hastalarının bazıları üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre; bu insanların farklı bir kişi haline dönüştüklerine olan inançlarının gücü, sinir sistemlerine kesin bir emir vermelerine yol açıyor, vücutlarının biyokimyasında inanılmaz değişiklikler yaratıyordu.
Sonucu mu soruyorsunuz? Vücutları araştırmacının gözleri önünde biçim değiştiriyor, bir anda yeni bir kimlik yansıtmaya başlıyordu. Yapılan çalışmalarda, hastanın göz renginin bile kişiliğiyle birlikte değiştiği, vücudundaki bir takım iz ve işaretlerin silinip tekrar belirlendiği gözlemlenmiştir! Şeker hastalığı ya da tansiyon gibi sorunlar bile, o kişinin hangi kişiliğe girdiği konusundaki inancına göre gidip gelmekteydi.
__________________ 'Seçtiğiniz şey her ne olursa olsun;ona sahip olabiliriz.Hedefin büyüklüğü hiç önemli değil' | Offline
| |
13-05-2012, 10:55 PM
|
#159 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
7 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Bugün fazla bir şey yapamadım. 10dklık hafif koşu ve 20 mekik, 20dk da grow taller idiots'un egzersizlerini yaptım ve süt içtim. Birazdan uyuyacağım. Erken uyuyun haaaa. | Offline
| |
14-05-2012, 02:20 PM
|
#160 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: _jenny_ Nickli Üyeden Alıntı
İnançlar yalnız bizim duygularımızla eylemlerimizi etkilemekle kalmaz birkaç saniye içersinde vücudumuzu da değiştirebilir. Yale Üniversitesi profesörlerinden Dr. Bernie Siegel’ın “çok kişilikli” hastalarının bazıları üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre; bu insanların farklı bir kişi haline dönüştüklerine olan inançlarının gücü, sinir sistemlerine kesin bir emir vermelerine yol açıyor, vücutlarının biyokimyasında inanılmaz değişiklikler yaratıyordu.
Sonucu mu soruyorsunuz? Vücutları araştırmacının gözleri önünde biçim değiştiriyor, bir anda yeni bir kimlik yansıtmaya başlıyordu. Yapılan çalışmalarda, hastanın göz renginin bile kişiliğiyle birlikte değiştiği, vücudundaki bir takım iz ve işaretlerin silinip tekrar belirlendiği gözlemlenmiştir! Şeker hastalığı ya da tansiyon gibi sorunlar bile, o kişinin hangi kişiliğe girdiği konusundaki inancına göre gidip gelmekteydi. | Bu enteresan bir yazı, kaynağı ya da devamı var mı acaba? | Offline
| | | |