24-04-2011, 04:18 PM
|
#578 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Offff bu konu çok karışık ya, yine başka bi yerde karşıma çıktı bende en iyisi, olumlama yaparken yada dilekte bulunurken Rabbimin adını anmak olduğuna karar verdim zaten ilgnçtir ben pek evren lafıda kullanmazdım sadece yukarı bakardım çaktırmadan teşekkür ederim derdim tüm olumlamalarımı çıkarıp tekrar baktım bunu farkettim yani ben hemen hemen hiç isim vermemişim ......... sahibim ya da .......sevgiyle bana geliyor şükürler olsun deyip orda bırakmışım demekki içten içe evren demek bilinçaltımda benide rahatsız etmiş olacakki kullanmamışım bir iki tanesinde var, neyse ben bu sisteme devam edeceğim sonuçta biz evren diyosak kalkıp yatırlara gidip dilekde bulunan insanlar da var gene veren Allah mezarda yatan zat değilki, her insan bazen dilekleri olabilsin diye türlü yollara başvurur bence yürekler temizse günaha girilmez bakınız hepimiz hemfikiriz herşeyi Allah'ın vereceğine ozman telaşlanacak bişey yok O bize şah damarımızdan daha yakındır kalbimizin içini görür ona şirk koşma niyetinde olup olmadığımızı hemen anlar zaten...Ben bazen düşünürdüm ilk duyduğumda yani evren ne ki acaba diye? geniş çapta tahayyül edince her yanı kaplayan herşeyi içine alan sonsuz bir kudret olarak çizdim onu yani kısaca Yaradan....Bence kişisel gelişimi ortaya atan kişilerde evren'i Allah olarak düşünmüşlerdir sadece dini bir yöne çekilir kaygısı duydular herhalde adına evren, cosmos vs dediler.Herneyse çok uzatmadan şunu söylemek isterimki temiz kalple ve şükürle yapılan her iş Allah katında iyi sayılır,onun merhameti ve hoş görüsü kimsede yoktur,biz evren derken aslında onu andığımızı bilir :)))) neyse bundan sonra demeyiveririz olur biter maksat gönüller ferah olsun bende böyle yapacağım sevgiler herkese |
| |