06-03-2011, 02:07 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yardım etmede 3 K kuralına dikkat edin aksi halde bolluğu engellersiniz Alıntı: eski Nickli Üyeden Alıntı
anne babaya yardım ters bi düşüncemi yani şimdi? sadece maddi manada sormuyorum | Alıntı: minnettar Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu düşünüş şeklini daha da detayda anlamak istiyorum, çünki bu haliyle sadece mevcutlarımı karıştırdım...lütfen daha da açıklayıcı olabilirmi? |
Aile reisliği görevini yaparak Anne ve Babanın yerine geçerek evin reisi olmak had aşımıdır.Dolayısı ile Anne Baba size karşılıksız verir sizde onun karşılığını kendi çocuklarınıza vererek bunun bedelini ödersiniz.
Anne baba güçlerini kullanamayacak duruma geldi ise en küçük çocuk devreye girmelidir.
Bu düzen bozulursa sevgi adına yapılan yardımın bedelini ödersiniz.
Ailede had aşımı yapmadan uzun süreli olmayan kısa küçük yardımlar yapmak zaten vicdani görevimizdir.Burada kast edilen onları kapsayıcı olmamak,o ailenin çocuğu olduğumuzu bilmektir.Onların çocuğuymuş gibi davanmak bulunduğunuz rolün hakkını vermek önemlidir. |
| |