16-07-2009, 01:42 PM
|
#684 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı
ÖZÜR BU KONUNUN AÇILMASINDAN BU YANA BURADA TOPLANAN BÜTÜN ARKADAŞLARA: BEN İŞTEN KOVULMADIM O YAZIYI İŞE GİDERKEN MASUM BİR ŞAKA OLARAK YAZMIŞTIM AKŞAM ÜZERİ DÖNDÜĞÜMDE BUNU SÖYLEMEYE CESARET EDEMEDİM ÇÜNKÜ ÖYLESİNE ÜZÜLÜP İYİ DİLEKLERDE BULUNDUNUZ Kİ YAPTIĞIMDAN UTANDIM BU YÜZDEN UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILMIYORUM . BENİ AFFEDERSİNİZ YADA ETMEZSİNİZ SİZLERİN TAKDİRİ AMA SİZİ SEVİYORUM VE BU YÜZDEN ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM | Canım benim sen en doğru olanı yaptın bu mesajı yazmakla. İçin ne zamandır huzursuz biliyorum yakınen konuşmalarımızdan dolayı. Ben istediğin şekilde mesajı yazdığım zaman tekrar gelirsin ve aramıza katılırsın diye ummuştum ama sen gitmeyi tercih ettin o dönem. Şimdi tekrar döndün ve ne kadar da iyi ettin.
Seni açık yürekliliğin için kutluyorum, iyi ki tekrar döndün. Benim arkadaşıma da bu yakışırdı zaten. Ben seni dürüstlüğün için de ayrıca seviyorum.
Sevgiler
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |