| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: planner Nickli Üyeden Alıntı Katılmıyorum. Geçmiş geçmişte kalmıştır zaten. Geçmişi değiştersen ne değişecek ki? Atıyorum tecavüze uğramış bir kadın, hayalinde geçmişte tecavüze uğramadığını hayal etse ve buna inansa gerçek değişecek mi? Atıyorum yine o olaydan bir çocuğu olmuş olsa, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
keısnlıkle katılıyorum...gecmış gecmıştır.ama benım sorunumda şurd abaşlıo...nasıl gecmışın gecmışte kaldıgını gorecegım?naısl bunu duşunmemezlıkten gelecegım?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Guest
| ![]() kendine hakim ol bak nasil üstesinden geliyosun düsüncelerin.. |
![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() eminmisin? |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet geçmişin geçmişte kaldığını kabulnmek gerek zor ama önemli mesela ben affetme olumlamaları yaptım; bilinçaltımı çok temizlemedi yani tam olarak yeterli olmadı ama yinede etkisini gördüm...
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 2
50 Mesajinıza toplam 153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hımm rüyaları yazmak; bunu hiç düşünmemiştim tuba.. Geçmişi olumlu birşekilde hayal etmek bencede işe yarar.. Teşekkürler... :)
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar iyi güzel şeyler yazıyorsunuz da benim şöyle bir gerçeğim var affetme--affedememe adına...affedeçeğim kişiyi düşününce ondan nefret ettiğim için seni affediyorum bağışlıyorum seni seviyorum artık özgürüz olumlamaları yapamıyorum mantıken hatalı geliyor ![]() ![]()
__________________ ---MEA CULPA---kendi hatam--- |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
50 Mesajinıza toplam 153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Rica ederim...Rüya konusu gerçekten bilim tarafından her şeyi öğrenilememiş bir alan.alt beynin anlaşılması ve temizlenmesi için çok önemli fakat rüya dilinden anlamak çok zor bir iş yani bizim bildiğimiz gibi rüya tabiri defterinden açıp bakılarak öğrenilmiyormuş aslında.rüyaların gerçek rüya dilini bilmeyen birine anlatılması iyi bir şey değilmiş mesela.biz hepimiz oturup bi güzel anlatıyoruz rüyalarımızı.bu konuda bilimsel yazılar yazan bir doçent var.DoçDr.Nusret Kaya'nın sitesine bakabilirsin detaylı öğrenmek istersen |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
![]() | ![]() Hımm; evet gördüğmüz rüyaların herkese anlatılmaması gerektiğini duymuştum; fakat bbende herkes gibi biliyordum rüya tabirlerinden öğrenildiğini.. Demek ki doğru değilmiş; haklısın bir sürü rüya tabirleri kitabları var hangisi doğru ki ozaman?.. Ayrıca çok ilgimi çeken birşey; geçrekten ilk duyduğumda çok etikilenmiştim... Mesela biz rüya ögrüyoruz ya; o rüyayı geçrekten yşaıyormuşuz; aman canım rüya işte deriz ama öyle değilmiş rüya boyutunda da olsa biz onu başka bi boyutta geçrekten yşaıyormuşuz; ve bana mantıklı da geldi doğrusu yani inanılması zor ama bizde rüya gördüğümüzde bazen deriz ya aa sanki gerçek gibiydi diye.. O yüzden doğru bence gece gördüğümü z rüyaların başka bir boyutta geçrekten yaşanması.. Belki sende biliyordun ; paylaşmak istedim...
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Bilinçaltımı nasıl değiştireceğimm?.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: planner Nickli Üyeden Alıntı Katılmıyorum. Geçmiş geçmişte kalmıştır zaten. Geçmişi değiştersen ne değişecek ki? Atıyorum tecavüze uğramış bir kadın, hayalinde geçmişte tecavüze uğramadığını hayal etse ve buna inansa gerçek değişecek mi? Atıyorum yine o olaydan bir çocuğu olmuş olsa, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi