Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Dayanışma hattı

Uyarılar

lütfen okuyun çok önemli...

Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı lütfen okuyun çok önemli... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok bilinçsiz öğrenciler yetiştiriyoruz , aslında öğretmenlerden önce biz anne ve babalara düşüyor insanlığı öğretmek ... Eşim de ben de,bi özürlü park yerlerine park eden beyinsel özürlülere bir de ambulansa yol vermeyip daha da hızlanan araçlara , umursamayanlara çok kızıyoruz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi

lütfen okuyun çok önemli...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-10-2010, 11:31 AM   #11 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: lütfen okuyun çok önemli...

Çok bilinçsiz öğrenciler yetiştiriyoruz , aslında öğretmenlerden önce biz anne ve babalara düşüyor insanlığı öğretmek ...

Eşim de ben de,bi özürlü park yerlerine park eden beyinsel özürlülere bir de ambulansa yol vermeyip daha da hızlanan araçlara , umursamayanlara çok kızıyoruz . Allah akıl fikir versin de empati kurmayı öğrenebilsinler...

Çok üzüldüm kediseverim yaşadıklarınıza dilerim bundan sonra daha duyarlı insanlarla karşılaşırsınız. Annene de selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 20-10-2010, 11:38 AM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Alıntı:
kediseverim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar sizlerden önemli bir ricam var...annem tekerlekli sandalye kullanıyor o yüzden aracım özürlü işareti olan plakadan fakat buna rağmen park olayında çok sıkıntı çekiyoruz bize özel park yerine araclarını park ediyorlar...lütfen biraz duyarlı olalalım...bize ayrılan yani özürlü plakası olan araçların yerine park etmeyin edenleri uyarın lütfen ...bu yüzden insanlarla münakaşa etmekten yoruldum...verdikleri cevaplardan incinmekten yoruldum...cevaplardan bazıları---ne olmuş bende kafadan özürlüyüm park ederim---sizde evinizde oturun---heryerden çıkmayın sizde---herkes park ediyo ben de ederim---sanane ederim---sende başka yere park et nevar yani---gibi cevaplardan annem dışarı çıkmak istemiyor üzülüyor...lütfen duyarlı olalım...böyle park alanı görürseniz beni hatırlayınız bari siz park etmeyiniz...eminim bu forumdaki arkadaşlar zaten duyarlılardır...sevgiler.bir park alanında pano da şu yazıyordu ---yerimi almışsın özürü mü de almak ister misin? --- diye ve bu yazıya rağmen araçlar park etmişti....düşünün artık.
Ben kendi adıma duyarlılık göstereceğim, ve görünce uyaracağımm
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-10-2010, 11:40 AM   #13 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
56 Mesajinıza toplam 231 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tnuhlar is an unknown quantity at this point

uyarmadan çok karşı tarafın duyarlı olması önemli,bir keresinde uyardığımda kavgaya ramak kalmıştı....
tnuhlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-10-2010, 11:48 AM   #14 (permalink)
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice

hay Allah bende başlığı görünce kan lazım heralde diye okudum
ama bence trükiye olarak bir çok noktada yüksek medeniyet seviyesinden geride olsakta özürlülere tanınan haklar ve ayrıcalıklar nktasında bir çok standart üstü avrupa devletinden de ileriyiz bence, tabi halkında zihniyetinin değişmesi kanunların değişmesi kadar hızlı olmuyor..
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-10-2010, 12:33 PM   #15 (permalink)
Teğmen

kediseverim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediseverim is an unknown quantity at this point

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hay Allah bende başlığı görünce kan lazım heralde diye okudum
ama bence trükiye olarak bir çok noktada yüksek medeniyet seviyesinden geride olsakta özürlülere tanınan haklar ve ayrıcalıklar nktasında bir çok standart üstü avrupa devletinden de ileriyiz bence, tabi halkında zihniyetinin değişmesi kanunların değişmesi kadar hızlı olmuyor..
sevgili smryna1 annem için kan kadar önemli olabilecek bir konumda şuan felçli...ayrıca ---özürlülere tanınan haklar ve ayrıvalıklar noktasında standart üstü ---olduğumuzu nerden çıkardınbana örnekle açıklarsan sevinirim ben göeremiyorumda 14 yıldır kanunda olması önemli değil malesef insanlarımız uygulamadıkça...maalesef devletin yaptığı birkaç uygulama da iyiniyetinden başka yararı yok nasılmı?şöyle---rampa yapıyorlar açısı yüksek çıkamıyoruz...asansör yapılıyor asansöre giden kaldırım yüksek kaldırım taşlarının halini söylemiyorum bile vs--bu konuda bence biraz daha düşün avrupadan ileride olduğumuz konusunda...
Alt 20-10-2010, 12:35 PM   #16 (permalink)
Teğmen

114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uyarmadan çok karşı tarafın duyarlı olması önemli,bir keresinde uyardığımda kavgaya ramak kalmıştı....
sevgili tnuhlar haklısın karşı tarafın acil eğitilmesi gerekli sen uyardığın için kavgaya ramak kalmışsın ben ramak ötesi şeyler yaşıyorum 14 yıldır anlatsam cidden roman olur onuda film yaparlar o kadar yani ayrıca duyarlılığına da çok teşekkür ederim sevgiler...
Alt 20-10-2010, 12:37 PM   #17 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kendi adıma duyarlılık göstereceğim, ve görünce uyaracağımm
çok teşekkür ederim sevgili cadi-bm iyiki varsın sağolasın canım benim
Alt 20-10-2010, 12:40 PM   #18 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok bilinçsiz öğrenciler yetiştiriyoruz , aslında öğretmenlerden önce biz anne ve babalara düşüyor insanlığı öğretmek ...

Eşim de ben de,bi özürlü park yerlerine park eden beyinsel özürlülere bir de ambulansa yol vermeyip daha da hızlanan araçlara , umursamayanlara çok kızıyoruz . Allah akıl fikir versin de empati kurmayı öğrenebilsinler...

Çok üzüldüm kediseverim yaşadıklarınıza dilerim bundan sonra daha duyarlı insanlarla karşılaşırsınız. Annene de selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
sağolasın angaralı arkadaşım annemde seni öpüyor eşine ve sana duyarlılığınızdan ötürü annem adına minnettarım sevgiler...
Alt 20-10-2010, 01:00 PM   #19 (permalink)

alper2335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alper2335 is an unknown quantity at this point

öncelikle anneniz için acil şifalar diliyorum.sıkıntınızı canı gönülden paylaşıyor ve anlıyorum.benimde şu anda aramızda olmayan ve arabası olan özürlü bir arkadaşım vardı.Yaşadığımız bir çok olay hayret vericiydi.Arkadaşım bir bayan olmasına ragmen kabalaşanlar.hakeret edenler ve daha neler neler.Ama bu olaylardan biri böyle kaba ve sorumsuz davranışların kaynagını ve çözümünü açıklayan bir mesaj gibiydi.
Bir gün bir alışveriş merkezinde arabasını park etmeye çalışırken.özürlü park yerinden herhangi bir özürü olmayan ama ruhu ve kalbi özürlü olan aracın çıktığını görünce oraya park etmek istedi ve yanaştı.o aracın çıkmasıyla başka bir vicdan özürlü bizim arabayla gireceğimiz yere lüx arazi aracı ile hızla giriş yaptı..
Kendisine neden böyle yaptığını,park etmek için beklediğimizi,nerdeyse bize çarpacagını,oraya özürlü arkadaşımın girmesi gerektiğini söyledim.Ama üniversitede ögretim görevlisi olduğunu ögrendiğim kişinin bize cevabını buraya yazamıyorum.En önemli kısmı ise arabadaki eşi ve 12 ila 15 yaşlarındaki çocukları bile babalarının yaptığını onaylayan sözler sarfediyorlardı.
Benim anlatmak istediğim.Bir çocuğun anne ve babasının eğitim seviyesi ne olursa olsun.çocuklarına iyi örnek olmaları ve herşeyden önce nezaketi ,kibarlığı,anlayışı kısacası insan olmayı ögretmeleri gerektiği.
Ancak anne babadan sonra değerli ögretmenlerimiz onları gerekli şekilde eğiteceğine yürekten inanıyorum.
Umarım bundan sonra saglık mutluluk ve huzur dolu günler sizi bekliyordur.
alper2335 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-10-2010, 01:16 PM   #20 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
alper2335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle anneniz için acil şifalar diliyorum.sıkıntınızı canı gönülden paylaşıyor ve anlıyorum.benimde şu anda aramızda olmayan ve arabası olan özürlü bir arkadaşım vardı.Yaşadığımız bir çok olay hayret vericiydi.Arkadaşım bir bayan olmasına ragmen kabalaşanlar.hakeret edenler ve daha neler neler.Ama bu olaylardan biri böyle kaba ve sorumsuz davranışların kaynagını ve çözümünü açıklayan bir mesaj gibiydi.
Bir gün bir alışveriş merkezinde arabasını park etmeye çalışırken.özürlü park yerinden herhangi bir özürü olmayan ama ruhu ve kalbi özürlü olan aracın çıktığını görünce oraya park etmek istedi ve yanaştı.o aracın çıkmasıyla başka bir vicdan özürlü bizim arabayla gireceğimiz yere lüx arazi aracı ile hızla giriş yaptı..
Kendisine neden böyle yaptığını,park etmek için beklediğimizi,nerdeyse bize çarpacagını,oraya özürlü arkadaşımın girmesi gerektiğini söyledim.Ama üniversitede ögretim görevlisi olduğunu ögrendiğim kişinin bize cevabını buraya yazamıyorum.En önemli kısmı ise arabadaki eşi ve 12 ila 15 yaşlarındaki çocukları bile babalarının yaptığını onaylayan sözler sarfediyorlardı.
Benim anlatmak istediğim.Bir çocuğun anne ve babasının eğitim seviyesi ne olursa olsun.çocuklarına iyi örnek olmaları ve herşeyden önce nezaketi ,kibarlığı,anlayışı kısacası insan olmayı ögretmeleri gerektiği.
Ancak anne babadan sonra değerli ögretmenlerimiz onları gerekli şekilde eğiteceğine yürekten inanıyorum.
Umarım bundan sonra saglık mutluluk ve huzur dolu günler sizi bekliyordur.
çok çok teşekkürler ediyorum dilekleriniz için sevgili alper2335 haklısınız o arkadaşınız yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum bende bir bayan olarak annemle ne hakaretlere ne kabalıklara maruz kalıyoruz sözlerle...suçumuz bize ait alanı kullanmak istememiz annem benden ben annemden utanıyoruz bu kaba sözleri duyunca anneciğim zaten konuşamıyor derdini anlatamıyor sadece ağlıyor üzülüyor dışarı çıkmak istemiyor benim için endişeleniyor kavga ediyorum diye...bir keresinde bir avm önünde benim yerime park etmiş aracı güvenliği çağırarak çekmesini istedim güvenlikçi bana şöyle dedi---ama o savcı bayan anons edemem yani----dedi bende isterse dünya başkanı olsun umrum değil bu alan annemin yeri bakın indiremiyorum dedim... tabikii çağırmadı beklemeyi düşündüm ama annem korktuğu için bekleyemedim gerisin geri eve döndük...bunu yapan hukuk adamı o bile bunu yapıyorsa diyeceğim okuduğu kitap aşkına susuyorumsevgiler paylaşımınız için...

Bookmarks