Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Dişimde siyahlaşma oldu (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Dişimde siyahlaşma oldu (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ön alt dişimin dibinde çok az siyahlaşma oldu ama hiç ağrı sızı yok ne yapmam gerek. Teşekkürler. Diş taşı olabilir.Bir diş hekimine danışıp diş taşı temizliği yaptırmanızda fayda var. Kaplamanın altındaki dişim çok ağrıyor ayrıca iltihap bir türlü geçmiyor antibiyotik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Dişimde siyahlaşma oldu (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:16 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Dişimde siyahlaşma oldu (Sorularınızın yanıtları)

Ön alt dişimin dibinde çok az siyahlaşma oldu ama hiç ağrı sızı yok ne yapmam gerek. Teşekkürler.

Diş taşı olabilir.Bir diş hekimine danışıp diş taşı temizliği yaptırmanızda fayda var.

Kaplamanın altındaki dişim çok ağrıyor ayrıca iltihap bir türlü geçmiyor antibiyotik almama rağmen ateş ve sıkıntıda yapıyor yüzüme kadar vuruyor ağrı ne yapmam lazım?

Dişinize kanal tedavisi yapılmalı.Sadece antibiyotik almak sorununuzu çözmez.Kanal Tedavisi konusu da uzman bir hekime danışmanız gerekiyor.

6 yaşındaki kızımın süt dişlerinde çürükler var.diş doktoru diş hapı verdi 2 aydır kullanıyor.bu gece kızımın alt orta dişlerinin arkasında öndeki süt dişi dökülmeden bir diş çıktığını fark ettim.şuan tatil nedeniyle başka yerdeyiz bu durum beni korkuttu.ne olacak şimdi acaba öndeki dişler çekilecek mi?nasıl bir tedavi uygulanması doğru olacak?izinde olduğumuzdan doktorumuza görünmek için hemen geri dönmeli miyiz yoksa 1 hafta daha geçse sorun olur mu?sorularımı yanıtlayacağınız için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

Süt dişleri sallanmıyorsa ve diş arkadan geldi ise çapraşıklık olmaması için süt dişinin alınması gerekir.1 Hafta gibi bir süre hiçbir sorun yaratmaz.Ama kızınızı bir çocuk diş hekimine(pedodontist) götürmezde fayda var.Süt dişlerindeki çürükler tedavi edilmeli ve genel muayeneden geçmeli.

Merhabalar, Benim inplant yapmak istiyorum.Ama sadece alt ve üst çenenin arka dişlerini. Bu konuda önerebileceğiniz uzman klinikler var mı? İstanbul dışında oturanlar için tedavi süresi ne kadar sürer. Bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim.

Bu konu hakkındaki kliniklere inrenet aracılığı ile ulaşabilirsiniz.İmplantın yerleştirilmesi işlemi yaklaşık ½-1 saatlik bir işlemdir. 1 hafta sonra dikişlerin alınması gerekir.

Merhabalar benim sorunum sağ alt çenede gömük 20 lik diş var ama genel anesteziyle aldırmak istiyorum. Çünkü lokal anestezide gözlerim kapanıyor geçici felç durumu ortaya çıkıyor bu durumda beni çok endişelendiriyor bu konuda ne yapmam lazım bana yardımcı olabilir misiniz lütfen.

Genel anestezi istiyorsanız bu alanda hizmet veren klinikleri ve anestezistleri araştırmanız gerekir.Yine üniversite hastanelerinin diş hekimliği cerrahi anabilim dalına da danışabilirsiniz.

Diş etlerimde çekilme var diş taşımı da aldırıyorum ama çözümü olmadı ne yapmam gerek?

Dişeti çekilmesi meydana geldikten sonra geri dönüşü yoktur.Kontrollerinize gidip diş taşı temizliği yaptırmanız ve ağız bakımınızı aksatmamanız,dişeti çekilmesinin ilerlememesini sağlar.Gerekenleri yapmanız dişeti hastalığının durmasına yardımcı olacaktır.

Bugün dişimi çektirdim ve bir kaç dolgu yapılıyor 1 aydır. doktorum bu gün diş çekilirken azı dış en son dış kırıldı kökü içince kaldı alamadı doktor 2 ay sonra çekerim dedi onu diş biraz çıkar yukarı dedi yanaşamıyorum dedi o zaman oynatır alırım dedi sizce olabilir mi risk.

Diş kökünün alınması gerekir.2 Ay uzun bir süre o bölgede enfeksiyon olabilir.Cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışmanız gerekiyor.

Merhaba. Benim kanal tedavisi olan dişimde ara ara ağrılar oluyor ve sonra kendiliğinden geçiyor. Doktorum soğuk havadan ve soğuk algınlığında etkileneceğini söyledi. yalnız bu seferki ağrım diğerlerinden fazla oldu ama gitmek istemedim. bu normal bir şey midir? Yoksa bu ağrıları önemseyip gitmem mi gerekir?

Kanal tedavili bir dişte sıcak veya soğuk ağrısı olmaması gerekir.Çok fazla ağrınız oluyor ise kanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışın.

17 yaşındayım.dişlerime tel takılması gerekiyor;fakat ben tel taktırmayı istemediğimden dolayı başka tedavi yollarının olup olmadığını öğrenmek istiyorum.hap tedavisi var diye duymuştum.şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim...

Hap tedavisi diye bir şey yok.17 Yaş başka yöntemler için de çok erken.Mutlaka tel tedavisini düşünmelisin.Bu dönemde en doğru ve sağlıklı yöntem bu olacaktır.

Üç sene önce yaptırdığım dolgulu dişimde ilk defa gece ağrısı yaptı ağrı kesici ile geçiştirdim sabah tekrar ağrıdı ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Dişinize kanal tedavisi yapılması gerekiyor.Kanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışın.

Ön iki dişin yanlardaki dişlerimin üzerine doğru. Ön dişlerim ayrık.

Sizin için olan tedavi seçenekleri ortodontik tedavi veya laminate veneer tekniği olacaktır.Bunlardan hangisinin sizin için uygun olduğun karar vermek için estetik diş hekimliği konusunda bir uzmana danışmanız gerekiyor.

Ben Konya'dan Seda.Babam dişinden rahatsız gömülü bir dişi var 20 lik diş çene yapısı dar ameliyat olması gerekiyormuş ama ya iki ay iki yıl ya da ömür boyu sağ tarafı uyuşurmuş.yaşı 43.ne yapmamız gerekiyor ağrısı çok bize yardım edin.

Böyle bir süre uyuşukluk durumu kesinlikle yok.Bu operasyonlar rutin olarak yapılmaktadır ve böyle bir şey söz konusu değildir.Operasyondan önce lokal anestezi ile dişin o bölgesi uyuşturulur ve bu sadece 2-3 saat sürer.Hasta tekrr eski hayatına geri döner.Diş hekimliği cerrahisi konusunda uzman bir hekime danışmanızı tavsiye ederim.

9 yaşında kızım şuanda bütün dişler çürük dolgusu var çürük dişleri çektirsek yenisi gelirmiş.

Sürekli dişleri çektirirseniz yenisi gelmez.Süt dişeri de gelecek sürekli dişlere rehberlik edeceğinden ağızda belli bir süre kalmalıdır.Kızınızın dişlerini mutlaka tedavi ettirmeli ve ona diş fırçalama alışkanlığı kazandırmalısınız.Çocuk diş hekimliği konusunda uzman(pedodontist) bir hekime danışmanızı tavsiye ederim.

Merhaba, uzun süreden beri 20 lik dişim çıkmaya çalışıyor (1 aydan buyana) ne zaman çıkar tahminen?

Bu konuda bir şey söylemek mümkün değil.Ama çıkamıyor,ağrı veya enfekiyona neden oluyorsa bir diş hekimene danışıp dişinizi aldırmanız gerekir.

Alt çenemdeki 20lik yaş dişlerimin bir kısmı çıkmış durumda ve yarısının üzeri yumuşak etle kaplı. Ve dönem dönem bu dişlerin üzerindeki etler şişiyor, boğazımı da şişiriyor ve tüm alt çenemde ve başımda dayanılması zor ağrılara neden oluyor. Grip oldum, tam düzeleceğim derken, alt çenemdeki iki 20lik yaş üzerindeki ette inanılmaz derecede şişti. Özellikle vücudumun dirençsiz olduğu zamanlarda neden böyle oluyor? İltihaplandı desem, 2 dişte aynı anda mı iltihaplandı? Dişlerde herhangi bir çürük görünmüyor. Bu dişleri çektirmem mi gerekiyor? 25 yaşında olmama rağmen, ayrıca üst çenemdeki 20 liklerde hiçbir hareket yok. Bu normal midir? Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkürler.

Alt çenedeki 20 yaş dişinizi mutlaka aldırmanız gerekiyor.Vücut direnciniz düştüğü zaman çıkamayan diş o bölgede enfeksina neden olup şişiyor.Üst çenedeki 20 yaş dişiniz çıkmamış olabilir bu normal bir olay.En kısa zamanda cerrahi konusunda uzman bir diş hekimine danışmalısınız.

Botuz yaşındayım. Küçük azım dişimin hala süt dişi olduğunu öğrendim. Bu ileriye dönük bir sorun olur mu? Neden asıl dişim çıkmadı sizce bu neyin belirtisidir.

Dişlerinizde bir çapraşıklık yoksa ve bu dişinizde herhangi çürük veya başka bir problem yoksa bir sorun yaratmaz.Bu tür sorunlar genetik olabiliyor.Ayrıca sürekli dişiniz alttan hiç gelmediği için süt dişiniz düşmemiş olabilir.

Merhabalar. Benim oğlum 9 ayını doldurdu ve şu an ağzında 6 tane diş mevcut yedincisinde yolda ancak dişlerinin arasında hep boşluk var tamam ön dişler genetik olarak aralık olabilir ama diğerlerinin de aralık olması normal mi bu ileride düzelir mi şimdiden teşekkür ederim.

Süt dişlerini aralıklı olması sürekli dişlerin de böyle olacağı anlamına gelmez.Bu dönemde gelen dişler geçici bir süre ağzında kalacak.Aralıklı bir diş yapısında sahip olup olmayacağı konusundaki ipucunu sürekli dişleri geldikten sonra alabilirsiniz.

İyi günler benim sorum şu dişte oluşan kistlerin ameliyatlarında lokal anestezimi yoksa genel anestezimi yapılır lütfen cevap.

Bu tür operasyonlar lokal anestezi altında yapılmaktadır.

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

www.creadenta.com[/b]

info@creadanta.com

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks