05-05-2010, 01:16 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Üst dişlerim porselen (Sorularınızın yanıtları) Merhaba Duygu Hanım dişlerim gayet sağlıklı fakat daha da beyaz olmasını istiyorum. bir yıl önce anne oldum. doğumdan sonra sararma oldu dişlerimde. bu sorunu nasıl çözebilirim. sigara kullanıyorum. Teşekkürler.
Çok fazla sigara kullanmıyorsanız(günde 2 paket gibi) bir diş hekimine danışıp beyazlatma yaptırabilirsiniz. Benim üst dişler porselen kaplama yapıldı 2 sene önce.Bugün ağrım vardı dişçime gittim.Kaplama altında çürüyen dişler var dedi.Bu çürüyen ön dişleri kanal tedavisi yapacak ama bazı dişlerimi kaybedecekmişim. Bu yüzden kaplama tutmazmış. ve diş çekmeden köklere vida takacağını söyledi. Bu yöntem uygun mudur?Kaybettiğim dişlere ne yapılabilir henüz 29 yaşındayım ve damak diş yaptırmak istemiyorum.
Sizi görmeden neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda kesin yorum yapamam.Kanal tedavisi ve dişe post(vida) uygulaması yaptığımız yöntemlerdir.Çektirmeniz gereken dişlerin yerine implant yaptırmanız bir başka seçenek olabilir.İsterseniz başka bir hekime daha danışabilirsiniz. Benim köpek dişlerim öne çıkık ve ben 22 yasındayım. bu saatten sonra telle düzlemesi mümkün mü eğer mümkünse ne kadar sürer? birde başka bir tedavi yöntemi var mı? Mesela o dişler çekilip yerine diş yapılabilir mi? Teşekkür ederim.
Ortodontik tedavi ile dişlerinizin dizilimi düzeltilebilir. Sizi görmeden kesin bir zaman söylemek zor ama ortodontik tedavi ortalama 1,5 yıl sürer ama bu süre vakaya göre uzayabilir veya kısalabilir.Köpek dişleri diş diziliminde çok önemli bir yere sahiptir ve çekilmeleri büyük hata olur.Bir ortodontiste danışmanızı tavsiye ederim. Doktor abla merhaba ben 15 yaşında bir genç kız sayılırım[img]/images/smilies/smile.gif[/img] 2 tane arka dişim çürük ağrı falan yok sadece çürümüş bugünde doktora gidiceğiz çok korkuyorum sizce bu dişe ne yapabilirler? cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.
Dişte ağrı yoksa sadece dolgu yapılır.Ağrı duymaman için önce biraz iğne yapılır ve daha sonra çürük temizlenerek dolgu yerleştirilir.Endişelenmene gerek yok. Sayın Duygu Hanım benim sorunum dişlerime tel taktırdım tedavim bitti fakat şimdide dişlerim eskisi kadar beyaz değil diş macunumu ipana olarak önerdi diş doktoru fakat hiç bir değişiklik yok bir türlü beyazlatamıyorum ne önerebilirsiniz cevap vereceğiniz için teşekkür ederim iyi günler dilerim.
Bir diş hekimine danışıp beyazlatma yaptırırsanız,istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Merhaba , ben seyrek ve koyu renkli dişlere sahibim laminate veneer yaptırmak istiyorum alt ve üst görünebilecek kısımları yaklaşık ne kadara mal olur ve İzmir de bu konuda güvenebileceğim bilgi ve teknolojiye sahip dr yada merkezler tavsiye edebilir misiniz. Teşekkür ederim.
Laminate veneerlerin fiyatı tek diş için ortalama 300€-500€ gibi değişir.Ama bu hayatta bir kez yaptıracağınız bir şey olacağından fiyattan çok hekime ve yapılan işe güven önceliğiniz olmalıdır.Maalesef İzmir'de size tavsiye edebileceğim bir yer yok. Ben laminate kaplamanın maliyetini öğrenmek istiyorum. Çok pahalı bir yöntem olduğunu biliyorum ama 300 veya 400 gibi tek dişe rakam gerçektende çok abartılı değil mi?
Fiyatı kullanılan malzeme,çalışılan laboratuar ve yapan kişinin tecrübe ve becerisi belirler. Önemli olan fiyat ile kalitenin doğru orantıda olmasıdır. Laminate veneer tedavisi estetik bir uygulanmalıdır ve her estetik uygulamada olduğu gibi maliyeti yüksektir. Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası
No 173 D11/1
Nişantaşı-Istanbul
Tel: 0212-2912920-21-22
www.creadenta.com[/b]
info@creadanta.com
Kaynak: Ekolay Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |