16-10-2008, 12:36 AM
|
#78 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Alıntı: solukbeniz Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Benim bu siteyle ve sizlerle tanışıp telkinleri dinleyişimin 3. haftası.15 yaşımdan beri özgüven eksikliği yaşıyorum ve mutsuz,enerjisiz,depresif kişiliğimle
birlikte yaşamaya çalışıyorum.Ekonomik olarak bulabildiğimiz her fırsatta psikologlarla görüşüyorum. Bu görüşmeler bazen 1 senelik düzenli süreçlerde olduysa da genelde sonuç alamadığımı hissettiğim anda yarı yolda bıraktığım denemeler oldu. Şu an 24 yaşındayım ve artık kendimi çok yorgun hissediyorum.
Telkinleri de bir gece çok umutsuzken ve hipnoz olmak için doktor araştırırken buldum. Açıkçası aşırı olumsuz durumları özellikle arkadaşlarımla görüştükten sonra yaşıyorum.Onların yanında hem de en sevdiklerimin yanında bile yok olduğumu hissediyorum,onlarlayken rol yapıp ve eve döndükten sonra toparlanmak için bir kaç günümü yalnız geçirme ihtiyacı hissediyorum.Bu senelerdir doktorlarla konuşup pratiklerle çözümlemeye çalıştığım bir durum ama ben değişmedim yerimde sayıyorum.
Telkinlerin ilk haftasında yeni bir umudun olması sebebiyle iyi hissettim. 2. 3. haftalarda ise çok depresif hissetmeye başladım,mide ağrılarıyla uyandım,özellikle gece dinlemek için telkinleri açtığımda tiksinti hissiyle irkilerek çok zor uyudum(yatağa ne kadar uykulu gidersem gideyim..) ya da uyuduğumda ise gecenin ortasında uyanıp telkini kapattığım bir dönem geçiriyorum.Vaktimin büyük kısmını evde geçirme ihtiyacını hissettim bu iki hafta.Bu kadar olumsuz cümlenin ardından hala umutlu olduğumu ve forumlardan okuduğum kadarıyla bu son 2 haftada yaşadıklarımın alt benliğimin tepkisi olduğunu umut ediyorum..
Telkinleri hazırlamadaki emekleriniz ve tüm yorumlarınız için teşekkürler.. | merhaba solukbeniz hoşgeldin aramıza
telkinleri mümkün olduğunca dinlemeye çalış, telkinler ara sıra dalgalanma hissi yapabilir,
su versiyonlarını dinlersen daha rahat edebilirsinbelki dusun
olumlama yapmanı tavsiye ederim, kendimi seviyorum, beğeniyorum, mutluyum, huzurluyum vb.
sevgiler
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. |
| |