| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız gerçekten yardıma ihtiyacım var benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben 18 yaşında bir kızım.Kalabalık bir ortama girdiğim zaman ağzımdan kelimeler çıkmıyor ve konuşamıyorum.Ama sadece bir kişi varken yanımda rahat olabiliyorum rahat konuşabiliyorum.Öyle olmadığım halde pasif kalmak beni çok rencide ediyor.Evden çıkma isteğim azalıyor.Herhangi bir ortamda biri bana birşey sorucak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 69
39 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben 18 yaşında bir kızım.Kalabalık bir ortama girdiğim zaman ağzımdan kelimeler çıkmıyor ve konuşamıyorum.Ama sadece bir kişi varken yanımda rahat olabiliyorum rahat konuşabiliyorum.Öyle olmadığım halde pasif kalmak beni çok rencide ediyor.Evden çıkma isteğim azalıyor.Herhangi bir ortamda biri bana birşey sorucak bende cevap veremeyeceğim diye tedirgin oluyorum.Sadece gülümsüyorum.Hiç birşey konuşmuyorum.Dalıyorum sürekli.İnsanların bana sürekli ''ayy niye bu kadar çok sessizsin niye böylesin ya '' demeleri beni daha da çok içime kapandırıyor.Napmam lazım bunu yenmek için yardımınıza gerçekten çok ihtiyacım var.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 8
52 Mesajinıza toplam 265 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() slm sana cok küçük bir öneride bulınabilirim. tek bir kişiyle konusurken rahat oldugunu söyledın, bu güzel en azından nerden baslaman gerektıgıne daır ıp ucu verıyor. 10larca kısının ıcındeyken bıle (aynı anda herkesle konusamıycan ıcın uygulaman kolay olur) sadece konustugun ınsana odaklan sadece o varmıs gıbı davran ama ınanarak kendını böyle oldugunu ınandır mesela konustugun kısının gözlerıne bak sadece baska kımseyı görme. bu sekılde kucuk alıstırmalarla basla kendını daha samımı buldugun ortamlarda daha sık alıstırma yap derım. 18 yasında pırıl pırıl bı kızsın muhtemelen kendını hayatının merkezıne koy sıkıntı yaptıgın durumların hıc bırı senden önemli değil. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Buradaki telkinleri dinle ve sosyalfobiden kurtulmayı da gerçekten istemelisin, zamanla iyi olacaksın inan... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tam yerine gelmişsin ....telkinleri dinle kafanı sakin tut.kendine yüklenme..sen herkes gibi olmak zorunda değilsin unutma . kendini ne kadar geliştirirsen okadarsın. herşeyden önce kendi kendini kabul et . barış. son derece çekingen konuşamayan kırılgan kızarıp bozaran insanlarda insandır.(hemde gayet güzel insanlardır)cırcır konuşan acayip sosyal insanlarda insandır.hiçbişiiii takma kafana yaaa.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba aynı durum bendede var.Kalabalık ortamda çekiniyorum.İnsanlar bana bir şey sorduunda sırıtıp duruyorum.Konuşunca tüm dikkatler üzerimde sanıyorum.Sesimde az çıkıyor.Dışarı deseniz az çıkıyorum.bi tanıdıkla karşılaşcam vb. korkularım var. bunları yeneceğime inanarak,bunların çok basit bir şey olduğuna inanarak,ilerde bunlara gülüp geçeceğime inanarak 1.5 hafta önce ego ve sucluluk telkinllerini dinlemeye başladım.sırasıyla ve yavaş yavaş önce kendine güven daha sonra sosyallik artırıcı ve toplulukta konuşma daha sonrada sosyal fobiyi listeme ekleyeceğim.Kendine güven telkinini dün gece listeme ekledim.Ama telkinlere başladığım günden bu yana çok iyiydim neşeliydim.Telkinlerin faydasını hissetmeye başlamıştım.Kendine güven telkinini gece uyku sırasında dinledim ve bugün bende bir durgunluk var.Bur durum normaldir değil mi?Hepsi geçecek? |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bendede oldu arada durgunluk.ama önemli olan bence hayata bakışınız kendinize güveniniz.siz kendinizde bi gelişme görüyorsanız herşey yolundadır.insanoğlu her dakika kıpır kıpır olacak diye bişi yok.elbet durgun olduğumuz günlerde olacak dediğim gibi kendinizi dinlemeyin ve yüklenmeyin....benceeee yani.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: Adana
Tesekkür: 18
23 Mesajinıza toplam 66 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Aynı sorun bende de mevcut, yanımda birisi varken çok rahat oluyorum ama tek kalınca bir ortama girdimi çok geriliyorum o ortamda nasıl konuşacağım ne tür bir muhabbet kuracağım gibi saçma sapan düşüncelere katılıyorum ve hep olumsuz düşünüyorum öncelikle olumsuz düşünmek yok ! bunu bir şekilde gerçekleştirin ve her şeyi akışına bırakın kendinizi germeyin inanın düzelecektir telkinlerinde çok faydası var İyi haberlerinizi bekliyoruz |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
39 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Dediklerinizi uygulayacağım.Teşekür ederim.Sanırım daha çok sosyalleşmem gerekiyor. |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Artık bunu aştım ben.Olur olmaz şeyleri umursamıyorum.Çünkü kendimi seviyorum.Herşey kendime değer verdiğim ve güvendiğim zaman düzeldi.Konuştukça açıldım.Sonuçta karşımızdaki de bir insan.Utanmaya sıkılmaya gerek olmadığına kanaat getirdim. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız gerçekten yardıma ihtiyacım var benim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben 18 yaşında bir kızım.Kalabalık bir ortama girdiğim zaman ağzımdan kelimeler çıkmıyor ve konuşamıyorum.Ama sadece bir kişi varken yanımda rahat olabiliyorum rahat konuşabiliyorum.Öyle olmadığım halde pasif kalmak beni çok rencide ediyor.Evden çıkma isteğim azalıyor.Herhangi bir ortamda biri bana birşey sorucak ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi