Sitede yönetime ordumu el koydu?Beyaz Masa ve Forum Kulanımı Sitede yönetime ordumu el koydu? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atakan bey, mesaj sayısı neyi gösterirki, siz mesaj örnekleri göndereyim isterseniz. içi boş sadece vakit geçirmek için yazılmış o kadar çok mesaj varki. incie çekirdeğini doldurmayacak yüzlerce mesajı olan arkadaşlar var. Yanlış anlaşılmasın savundukları konuları demiyorum birşey savunmuyor sormuyor anlatmıyorlar ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Forum Kulanımı telkin cd indir izle İstanbul Forum Kulanımı nerededir kimdir Forum Kulanımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Forum Kulanımı hipnoz Forum Kulanımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Forum Kulanımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Forum Kulanımı kuantum düşünce kitap haberi | |
|
07-02-2010, 06:17 PM
|
#31 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Atakan bey, mesaj sayısı neyi gösterirki, siz mesaj örnekleri göndereyim isterseniz. içi boş sadece vakit geçirmek için yazılmış o kadar çok mesaj varki. incie çekirdeğini doldurmayacak yüzlerce mesajı olan arkadaşlar var. Yanlış anlaşılmasın savundukları konuları demiyorum birşey savunmuyor sormuyor anlatmıyorlar sadece boş geyik mesajlar yazıyorlar ama rütbe almış başını gitmiş.
içeriğe göre değerlendirmek lazım değilmi. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/
ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim. | Offline
| |
07-02-2010, 07:17 PM
|
#32 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Konu benim için kapanmıştır.
İtirazım/ikazım ve hatırlatmam kişisel anlaşmazlıklarla ilgili değil.
Siteyi yaşamında rehber alan yığınlara dayatılanın yanlışlığının kabullenmesine rağmen,kanıksanmasının beklenmesi.
Artık site birey yada gurup malı olmaktan çıkıp çare arayan yığınların öz malı haline gelmiştir.
Açıkça birilerinin vaatleriyle ilgili hatırmatlara tepkiler amaçlanana uygun yaverlik hevesi yaratır. | Offline
| |
07-02-2010, 07:21 PM
|
#33 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Alıntı: Turhan Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey, mesaj sayısı neyi gösterirki, siz mesaj örnekleri göndereyim isterseniz. içi boş sadece vakit geçirmek için yazılmış o kadar çok mesaj varki. incie çekirdeğini doldurmayacak yüzlerce mesajı olan arkadaşlar var. Yanlış anlaşılmasın savundukları konuları demiyorum birşey savunmuyor sormuyor anlatmıyorlar sadece boş geyik mesajlar yazıyorlar ama rütbe almış başını gitmiş.
içeriğe göre değerlendirmek lazım değilmi. | Bu konuda size katılmamak mümkün değil, çok haklısınız. Fakat bunu değerlendirmek de oldukça güç. Tüm üyelerin tüm mesajlarına bakmak, takip etmek gerekiyor ki mümkün değil. Belki başka bir alternatif bulunabilir, yetkiler ya da rütbe her neyse mesaj sayısına göre otomatik olarak değil de değerlendirmeyle verilebilir. Yoksa gerçekten içi boş mesajlar yazan kişilerin rütbeleri arttıkça yanlış yol gösterseler bile yeni üyeler kıdemlidir, bilgilidir diyerek peki diyorlar.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
07-02-2010, 07:40 PM
|
#34 (permalink)
| Guest | Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda size katılmamak mümkün değil, çok haklısınız. Fakat bunu değerlendirmek de oldukça güç. Tüm üyelerin tüm mesajlarına bakmak, takip etmek gerekiyor ki mümkün değil. Belki başka bir alternatif bulunabilir, yetkiler ya da rütbe her neyse mesaj sayısına göre otomatik olarak değil de değerlendirmeyle verilebilir. Yoksa gerçekten içi boş mesajlar yazan kişilerin rütbeleri arttıkça yanlış yol gösterseler bile yeni üyeler kıdemlidir, bilgilidir diyerek peki diyorlar. | Belgin'cim öyle olduğunu düşünüyorsunuz ama kıdemli veya deneyimli üyeler yanlış birşey söyleseler bile kişi söylenenlerin doğru olup olmadığını kendi ölçüp tartabilir değil mi? Herkes çevresinden duyduğu veya tavsiye edilenleri hiç düşünmeden uygulamaya koyacak değil. Söylenenler yapılabilir mi uygun mu iyice bir mantık çereçevesinden geçirip aklının bir köşesinde tutar. Ayrıca deneyimli dediğimiz bir üye hiç yoktan yanlışlığa iten bir fikir verebilir, yeni üye olmuş bir kişide gayet mantıklı uygun bir fikir verebilir. Bunu da tavsiyeyi alan kişi kendisi değerlendirsin. |
| |
08-02-2010, 02:04 AM
|
#35 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Uzun zamandır siteye girmemiştim. Bugün girmemle rütbeleri görmem bir oldu. Rütbe olayına ben de sıcak bakmıyorum çünkü eşi asker olan arkadaşlarımdan biliyorum epey zorluklarla alıyorlar bu rütbeleri. Benim önerim diğer sitelerdeki gibi tecrübelilere yönelik tecrübeli üye uygulaması olabilir. | Offline
| |
13-02-2010, 02:54 PM
|
#36 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? bu konularda noooluyoruz ast -üst mü var ne saçma konu kıdemli kademsiz diyordum....artık var
benimde pek hoşuma gitmedi bu olay sadece yıldız olduğu zamanlar vardı o vakitler daha iyiydi | Offline
| |
29-06-2010, 11:24 AM
|
#37 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Merhaba sevgili arkadaşlar, Uzun bir süre sonra siteye girince dikkatimi çeken ilk şey, üyelerin rütbelendirilmiş olması. Açıkçası benim açımdan şaşırtıcı oldu. Bir forum üyesi olarak duygu ve düşüncelerimi burada paylaşmak isterim. Sivil oluşumun, dayanışmanın özgür iradenin ve özellikle de en naif ruh hallerinin sergilenebildiği bir alanda emir-komuta zinciri ve koşulsuz sorgulamasız itaate dayalı katı askeri sistem sembollerinin varlığı oldukça tezat olmuş bence. Sembollerin hayatımızdaki yeri, anlamı ve çağrışımları düşünüldüğünde, rütbelerin varlığının bir şekilde bilinçaltlarını etkileyebileceğini düşünüyorum. Ben teknik olarak bu forum işlerinden pek anlamıyorum doğrusu. Amaç nedir, kıdem belirlemek niye gerekir bilmiyorum. Ama deneyimi belirlemek için düşünülmüş ve bu da mesaj sayısına bağlanmış ise -ki öyle olduğu belirtilmiş- üyelerin mesajları da teşekkürleri de sayısal olarak gösteriliyordu zaten. Bu şekilde rütbelendirme ile mesaj sayısı çok olanı yetkin ilan etmek yukarıda belirttiğim bilinçaltı çağrışımları da dikkate alındığında daha da tehlikeli olmaz mı? Böylelikle yetkin olmayan yetkililer ordusu kurulmuş olmaz mı?Kaldı ki üyeler forumda azıcık gezindiklerinde deneyimli olanı da yetkin olanı da olmayanı da keşfediyorlar. Böyleyken kıdem belirleme, dereceleme, rütbelendirme çabası gerekli ve de işlevli mi? Bana göre değil. Öte yandan Türk Ordusu’na saygım sonsuz, Bu nedenle sembollerin de saygınlığına halel gelmeden ait olduğu yerde kalmasından yanayım. Bırakalım rütbeler askerlerin olsun... Kişisel olarak resmi sembolleri özel hayatımda kullanmayan biri olarak, burada bu şekilde rütbelendirilmiş olmaktan rahatsızlık duyuyorum. Bilgi ve donanım bir yana, burada ne benim başkalarına üstünlüğüm ne de başkalarının bana üstünlüğü söz konusu olabilir. Kaldı ki resmi makama gelmiş gibi hissetmekten hoşlanmadım. Bu yüzden rütbeyi benden ve mümkünse tümüyle siteden kaldırmanızı rica ediyorum, sevgili yönetici arkadaşlar.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
29-06-2010, 11:31 AM
|
#38 (permalink)
| Guest | Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Bence güzel görünüyor bu sayede rütbelerin yıldız gösterimlerini de öğrenmiş oluyorum :) |
| |
29-06-2010, 11:42 AM
|
#39 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Bu da bir kazanım, ne güzel:))
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
29-06-2010, 03:21 PM
|
#40 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sitede yönetime ordumu el koydu? Selam arkadaşlar,
Konu içinde tartışılmış hatta silinen mesajlarda var gibi geldi bana. Üzüldüm. Rütbeleri hiç bir zaman kriter olarak algılamadım. Mesajların kalitesiyle ilgileniyorum çünkü. Bu konuda hemfikiriz sanırım.
Ancak iyi ya da kötü arkadaşlarımıza iyi ki varsın ya da teşekkür ederim demekte bir sakınca görmüyorum. İyi ki varsınların yazılmasından da rahatsız olan arkadaşlarımız bu butonu kullanmayabilirler. Ben çok beğendiğim ve gerçekten kaliteli bulduğum paylaşımlarda teşekkür butonuna ek olarak teraziyi kullanıyorum. Benim için kriter bu açıkçası. Yani rütbeymiş yıldızmış kaç yıldızım olduğunu bile bilmiyorum, aklıma bakmak hiç gelmedi. Önemli de değil. Hiç olmasın. Ben yine de buradan ne öğrenebilirim. Arkadaşlarıma nasıl yardımcı olabilirim diye bakmaya devam ederim.
Bu konudaki yorumlar biraz da olaya nasıl bakıldığıyla ilgili. Ben açıklamaları mantıklı ve haklı bulduğumu söyleyebilirim. Ancak bu çok tek taraflı ve dar bir görüş olur. Burası kişisel gelişim sitesi. Kimse kimseden üstün görülemez. Bu şekilde düşünerek bence kendi kendini ayıran siz oluyorsunuz. Hepimiz arkadaşız ve bu sitenin üyeleriyiz. Bence olaya bu açıdan bakmak lazım. Rütbelerin ikicilik yaratabileceği gibi değerlendirmeleri doğru bulmadım. Eminim yöneticilerimizde böyle bir şeyi kesinlikle amaçlamamışlardır. Burada bu gözden kaçırıldı sanırım.
Site nasıl daha iyi bir hale getirilir bunun için uğraşıyoruz. Forumu daha sıcak bir hale nasıl getirebiliriz? Üyelerle nasıl daha iyi iletişim kurabiliriz? bunları düşünüyoruz. Emin olun bunun için kafa yoruyoruz. Sadece bir rütbe için bu tür yorumlar yapılmasını hiç doğru bulmadım. Ancak arkadaşlarımızın da kriteri bu saygı duyuyorum.
Forumu güzelleştirmek ve daha sıcak bir hale getirmek için düşünüyoruz dedim. Eğer önerileriniz varsa ne yapabiliriz? Bu konuyla ilgili net fikirleri olan arkadaşlarımız bunu öneri ve isteklerimiz bölümünde belirtirlerse çok sevinirim. Yine eleştirileriniz doğrultusunda kendisi görmüştür gerçi ama Atakan beyle de konuşmayı düşünüyorum. Bizim için herkesin görüşü değerli.
Sevgilerimle. | Offline
| | | |