13-06-2007, 03:37 AM
|
#38 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
15 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sigarayi birakmayi istemekten vazgecmeyin - Don't give up giving up Yaaaa cok afedersiniz, aksam cok yorgundum uzandim, uyuyakalmisim.. heyecan doruktayken burada olmak istiyordum. :((( kendimi affettirebilmek cin diger evde net olmamasina ragmen ciktim onceki evime gelip size yazmak istedimm.. cok ozur diliyorum tekrarr.. :((
yazmis olduklarinizi okudum.. hepinizi cok seviyorumm arkadaslarr.. carsambacilar tabi ayriyeten bi sempatim var sizlere, kiskanmayin ve en yakin zamanda bi gun daha olusturun bizimle bu yola cikmayanlar, guclerini toplayip amaca yonelsinler.. arkadaslar gercekten desteginizi cok ama cok derinden hissediyorum ve bana guc katiyorsunuz.. ilk firemiz diger 3 arkadasimizi da sigaraya tesvik edecektir.. sadece kendini degil diger 3 arkadasinda birakabilmesi icin icmemeye devam etsin.. bu ben de olabilirim.. 400 spartali diye bi film vardi, izlemis olanlar anlayacaklardir, grup calismasinin degerini.. bu arada sizlerle samimiyetim içten oldugunu ispatlamak adina, 15 haziran benim gercek dogum gunum.. bir sonraki yasima sigarasiz girmek cok anlamli olacak.. yasli degilim ama daha saglikli ve huzurlu olacagimi bilmek cok tatli bi duygu yaratmakta icimde.. sigarasiz olmayi seviyorummmmmmmmm.. herkese ayri ayri tesekkurlerimi iletiyorum.. odulunuzu hazirlamakla mesgulum ayrica.. :) soylemek istiyorum ama o kadar guzel k herkes birakir ve 4 kisi agir olur bana.. ondan soylemeyecem.. merakiniz artsinn.. ama emin olun degecek biseyy.. :)) hadi yeniden yatagima donmek icin ankaran1n haziran ayazini yemeye cikiyorum içimde özel olanlarin anlam dolu sicakligiyla tabii.. bizler özelleriz.. baslamamak zor degil, birakmak zor ki biz bunu basarcagiz.. cennette kalmak zor degil, biz insan oglu icin cennete donmek zor ki, adem ve havva da bizim sectigimizi secti diyerek noktaliyorum.. :)) basarilar.. |
| |