iyi ki varsınız deseler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mutluluğun ve seviginin yolunu bize gösteren değerli site kurucularımız ve saygıdeğer site üyelerimiz. İYİ Kİ VARSINIZ.
Ç O K M U T L U Y U M
farkındalıklarımı artıran hayatım değişti sitesi iyiki varsın
blissyblissy

hayatım değişti sitesi ve site üyeleri iyi ki varsınız iyiki varız iyiki buradayız
iyiki hep beraberizzzz..

y789birilerine iyi ki varsın demek öyle mucizevi sonuçlar doğuruyor ki lütfen deneyin ve sonuçları paylaşın ilgilenin hayatınızdaki kişilerle arkadaş,eş,dost aile üyeleriyle unutmayın ilgileneceğiniz o gün bu gündür.iyi ki varım iyiki varsın iyiki varız.sevgiyle mutlu kalınactionsmile
siz iyi ki varsınız
bu site iyi ki varO0

oğlum bana anne iyiki sen bizim annemiz olmuşsun dedi gözlerim doldu canım çocuklarım benim iyiki sizde benim evlatlarım oldunuz

evet hepimiz iyiki varız ve iyiki bu güzel yolun yolcusuyuz

sizleri çok seviyorum güzel dostlarım.

şükürler olsun ki sevgilerimizi, değer verdiğim insanlara ifade edebilme gücüne sahibiz.

bu gün birilerininde bana iyi ki varsın demelerine ihtiyacım var.
bütün her kes iyi ki var

bütün her kes iyi ki var

iYİKİ VARSIN AYBÜKEMy789
aSLINDA İYİKİ VARSIN DERKEN ŞÜKRETTİĞMİZ ŞEYLER İÇİN DE
iYİKİ YOKSUN DEDİĞİMİZ ŞEYLER İÇNDE ŞÜKRETMELİYİZşaşkın

bİLmEM aNLATABİLİDİM Mİ?yu89

bütün her kes iyi ki var

canım benim iyi ki varsın ve hep mutlu kalasın.
sevgili anneciğim ve babacığım iyi ki varsınız.
sevgili ailem iyi ki varsınız.
sevgili arkadaşlarım iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

hayatım değişti dostları iyiki varsınız ve iyiki varız

canim ailem ve güzel dostlarım
iyiki varsınız

iyi ki varsın hayatımdeğişti.com.

karanlıkta kalanlara ışık, dertlilere çare, hüzünlere sevgi yolladınız,tebessüm ettiniz sitemin güzel insanları. İyi Ki Varsınız.

güzel kızlarım iyi ki varsınız.
ruh eşim iyi ki varsın
beni arayıp soran dotlarım iyi ki varsınız.
hayatımdeğişti iyi ki varsın.y789

bende iyi ki varım sizde iyi ki varsınızO0

sevgili ailem iyiki varsınız. sevgili dostlarım iyiki varsınız. sevdiklerim iyiki varsınız. kendimi ve sizleri seviyorum iyiki varızzzz

canım oğlum iyi ki varsın

iyiki varım iyiki varız her şey gönlümüzce olsun

canım ailem iyi ki varsınız

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri