Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi?

prestij
ağır roman
zenne
üç maymun.
çok güzel filmler başka şimdi aklıma gelmedi çok var ama :)
 
sil baştan
umudunu kaybetme
inception
siyah kuğu
v for vandetta
soğuk dağ
shindlerin listesi
gün ışığından bir damla:muhteşem
sihirbaz
benjamin buttonun tuhaf hikayesi
kefaret
 
Cevap: Ynt: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi?

Çok güzel bir film V for Vendetta Haksızlığa karsı yapılan bir film super
V for vendetta vazgeçilmezdir :)
 
"Black" hint/amerikan yapımı, doğuştan kör ve sağır bi kızla, alzheimer öğretmeni arasındaki ilişkiyi anlatan çok güzel ve duygusal bi film. Her izlediğimde ağlamaktan canım çıkıyo.

Onun haricinde "Requiem for a dream (Bir rüya için ağıt)" filmin isminden de anlaşılacağı gibi çok etkileyici. Film bittikten sonra bile soundtracki hala kulaklarında çınlıyo insanın.

Bir de nickimden de anlaşılacağı üzere Woody Allen üstadın kült filmi "Annie Hall" :)
 
Katılıyorum ''Black'' kesinlikle izlenmeli kesinlikle
 
Bende 'Benim adım Kahn' adlı film etkiledi. diyebilirm.Ayrıca aamir kahan ın fimleri
 
Gerçek bir sinema sever için çok zor bir soru ama son 1 yıl içinde izlediğim en iyi filmler: City of God, Rand de Basanti, 7. Koğuştaki Mucize,one flew over the cuckoo's nest ve Wreck-It Ralph'ti.
 
Cevap: Ynt: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi?

V for vendetta vazgeçilmezdir :)

Yapılmış en iyi devrim filmidir. İnsanları sağlam bi demokrasi dersi verir. Unutulmuş, pas tutmuş kavramları hatırlatır insanlara.
 
Gerçek bir sinema sever için çok zor bir soru ama son 1 yıl içinde izlediğim en iyi filmler: City of God, Rand de Basanti, 7. Koğuştaki Mucize,one flew over the cuckoo's nest ve Wreck-It Ralph'ti.

Amelie'yi nasıl unuttum. Bi eksik olduğunu biliyodum.
 
hayat güzeldir adlı italyan filmi çok eski, ama hala unutamadığım ve etkisinde olduğum, kaç kere izlediğimi hatırlamadığım ve bıkmadan daha defalarca izleyebileceğim favorim, tek geçerim..
 
Forrest Gump
 
.Hint Filmi olarak en etkileyicileri Taare zameen par ,3 idiots,Fanaa,Ghajini,Barfi Aşkın dile ihtiyacı yoktur, Black,Rab bana di jodi idi :) Normal olarak Başlangıç,August Rush Kalbinin Sesini dinle,Sherlock Holmes serisi etkileyici idi :)Aslında yazılacak çok iyi nitelikli birçok film var.Benim aklıma şimdilik bunlar geliyor sevgilerimle :)
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst