Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Değişim Rüzgarlarım, Rumuz: Crocus

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Değişim Rüzgarlarım, Rumuz: Crocus Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sn.Çiğdem Alper, 26 yaşındayım ve yoğun olarak 2 haftadır bir değişim içine girdiğimi hissediyorum olumlu bir değişim aslında kendimi geliştirmek, okumak, öğrenmek, kendime birşeyler katma isteğim doruk noktalarda bu enerjimi doğru dağıtmak isterken zorlanıyorum dengeyi kurmakta zorlanıyorum yani nerden başlayacağımı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Değişim Rüzgarlarım, Rumuz: Crocus

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:26 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Değişim Rüzgarlarım, Rumuz: Crocus

Sn.Çiğdem Alper,

26 yaşındayım ve yoğun olarak 2 haftadır bir değişim içine girdiğimi hissediyorum olumlu bir değişim aslında kendimi geliştirmek, okumak, öğrenmek, kendime birşeyler katma isteğim doruk noktalarda bu enerjimi doğru dağıtmak isterken zorlanıyorum dengeyi kurmakta zorlanıyorum yani nerden başlayacağımı bilemiyorum sadece tek bildiğim yepyeni şeyler keşfediyorum ve bu bana mutluluk veriyor. İkinci bir konu uzun süreli ama sürekli kararsız olduğum bir ilişkiyi bitirdim, isteklerime karşılık vermediğini düşünerek bitirdim. Yeterince mutlu değildik; onun daha küçük bir dünyası var ama ben daha farklı bir dünyadayım, bi yerde herşey sonlandı anlaşarak ayrıldık alışkanlığın verdiği acı bazen beni çok üzüyor ama güçlü olup atlatmaya çalışıyorum. Kararımın doğru olduğuna inanıyorum ve kararım kesin, ama hayatımda iki değişimin bu denli hızlı olması beynimi çok yoruyor, sanki çorba gibi herşey karışacak birbirine diye korkuyorum. Daha huzurlu ve sakin, mutlu olmak için önerilerinizi merakla bekliyorum bu konuda yardımınızı rica ederim.

Saygılarımla,

Çiğdem Çaloğlu

Sevgili Adaşım

Eski ilişkin ile ilgili olarak söylenecek fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. Bilinçli bir şekilde bu ilişkinin kendin için doğru olmadığına karar verip, karşındaki kişi ile anlaşarak bitirme kararı almışsın. Bundan daha sağlıklı bir yaklaşım olabileceğini sanmıyorum. Ardından biraz hüzün duymak ve alışkanlıklara geri dönme isteği tabiki olacaktır, nitekim sende bunun fazlası ile farkındasın. Kararının doğru olduğuna dair inancın ve güçlü olup bu sorunu atlatacağına dair kendine olan güvenin ise hayranlık uyandırıcı.

Değişim her zaman endişe yaratır. Fakat şu anda hissettiğiniz değişimin olumlu oluşu aslında endişelenecek bir şey olmadığını size bildiriyor. Sözleriniz, bende adeta kendinizi yeniden bulduğunuz izlenimini uyandırdı. Okumak, öğrenmek, kendinize bir şeyler katmak için yoğun bir istek duymanız sanki ayaklarınızdaki prangaları nihayet çıkarıp, tüm gücünüz ile koşmaya başladığınızı düşündürüyor.

Bu gelişimin sizin için yeni olduğunu anlıyorum ve dengeyi bulmakta biraz zorlanmanızın çok normal olduğunu düşünüyorum. Tıpkı yeni yürümeye başlayan küçük bir çocuğun bu yeni özgürlüğü kazanıp, evin her tarafında düşe kalka koşmaya çalışması gibi... Endişelenecek hiç bir şey olduğunu sanmıyorum. Henüz dengeyi sağlayamamanızı anlayışla karşılayın ve kendinize bu küçük heyecanı çok görmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın ve yavaş yavaş dengeyi bulacağınıza dair kendinize güvenmeye devam edin. Deneme yanılma yolu ile enerjinizi gercekten nereye kanalize etmeniz gerektiğini yavaş yavaş öğreneceksiniz. Şimdilik kendinizi özgür bırakın ve keyif almaya bakın.

Sevgili Çiğdem, yaşadığın değişimin ne olduğunu bilmiyorum ama ilerde mutluluğunu irdelerken, her şeyin bu anda başladığını düşüneceğine eminim. Dolayısıyla sana gelen bu duyguları büyük bir neşe ile kabul et ve sorgulama, korkularınla gölgeleme, endişelerinle kaçırma... Tüm coşkusu ile olduğu gibi yaşa... ki sonra hatıralayabilesin ve başkalarına anlatabilesin...

Not: Ben kendi değişimimi tam 3 sene once yaşamıştım... Hala o heyecanlı halimi, içimdeki kıpır kıpır duyguları, bir şeylerin değişmekte olduğuna dair yoğun hislerimi, karnımdaki sancıyı ve sanki havalarda uçuyormuşum hissini asla unutmam... Senin gibi, kendimi geliştirmek için büyük bir istek duyuyordum. Sanki benim küçücük dünyam birden büyümüştü ve bir anda önümde sınırsız imkanlar belirmişti... Benim heyecanım 6 ay devam etti... sonra yavaş yavaş oturmaya başladı.

Bu harika duyguları yaşayabildiğin için seni kutluyorum. Her anını zihnine eklemeye çalış (hatta bir deftere not et), çünkü ilerde bu günleri gülümseyerek hatırlayacağına eminim... Benimle özel olarak konuşmak istersen, her zaman

\n

Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

adresinden ulaşabilirsin. Ayrıca içinde bulunduğun duyguları sitede yayınlamak istersen lütfen bana haber ver, pek çok kişinin senin gelişiminden faydalanabileceğine inanıyorum.

Sevgilerimle

Çiğdem Alper

Kaynak: HamileBilgi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks