| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı Günaydın arkadaşlar Shamanic çok dikkatlisin bravo birazdan sana bi sürü dansöz göndereceğim. Psikolojimin taban yaptığı bir süreçteyim yazmak bile gelmiyor aslında içimden Ama sevgili tresoru ve sizleri gelişmelerden haberdar etmem gerekiyor çünkü hepiniz bana ciddi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1441 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
pamir cim ne olur güçlü ol seni çok iyi anlıyorum.. senin yaşadıklarının benzeri şeyleri bende bi dönem yaşamıştım.... ama onların bu olumsuz yaklaşımları seni daha da güçlendirmeli, eğer sen karşılarında güçlü ve dimdik durursan, kolay kolay yıkılamiycağını hissetirirsen , her anlamda sen kazanırsın..bu biraz zor biliyorum ama ,ne olur bırakma kendini, güçlü olabilmen için sana dua edicem. super super super
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() |
![]() | #1442 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bence de avukat en doğrusunu söylemiş en güzeli git işyerine öylece otur gel kendin için değilse bile tüm mobbing mağdurları için... Bu yaşadiklarini gerek TÜrkiye'de gerekse Dünyada onbinlerce kişi yaşiyor.Onların istedikleride kendini değersiz hissetmeni sağlamak zaten.. Mobbing Turkiye sitesinin sahibi Gonul Dangac'da sitemizin ilk üyelerinden hatta bu konu ile ilgili sitemizde bir radyo programı yapacak.Ben sizin mailinizide dilerseniz ona vereyim o da destek olur bu konuda... ![]() Yıldırma sürecinde mağdurun karşılaştığı davranışlar. 1. Çalışanların şerefi, doğruluğu, güvenirliği ve mesleki yeterliliğine saldırılar başlar, (mesleki yeterlilik sorgulandığı zaman bu o kişiye güvenilemeyeceği anlamına da gelir eğer mobbinge uğrayana güvenilmiyorsa yaptıkları iş değersizdir ve kendileri de) 2. Olumsuz, küçük düşürücü, yıldırıcı, taciz edici, kontrol edici iletişim kurulur (verilen süre içinde başarılması zor görevler vermek, izole edilmek, bilginin saklanması, kuralların sıkça değiştirilmesi) 3. Doğrudan ve dolaylı, gizli veya açık yapılması, (göz teması kurulmaz, tutarsız gösterilirsiniz, görmezden gelinirsiniz, yetkileriniz azaltılır) 4. Bir veya birkaç kişi tarafından yapılması (bu duruma bazen yöneticiler ve çalışanlar da katılır) 5. Sürekli, çoklu ve sistemli bir biçimde zaman içinde yapılması (mobbingin sıklığı ve süresi zararı büyütür) 6. Hatanın kurbandaymış gibi gösterilmesi (aniden yetersizmişsiniz gibi gösterilir, önceden şikayet konusu olmayan bazı hatalar sorun yaratmaya başlar) 7. Kurbanın itibarını kaybetmeye, kafasını karıştırmaya, yıldırmaya, onu yalıtmaya yönelik olması ve onu teslim olmaya zorlaması (utandırma eylemleri yapılır) 8. Kişiyi dışlama niyetiyle yapılması 9. İşyerinden ayrılmayı kurbanın tercihiymiş gibi göstermek. 10. Örgüt yönetimi tarafından hoş görülmesi, kışkırtılması, teşvik edilmesi (çare aramak için görüştüğünüz merciler sizi reddeder)
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #1443 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #1444 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım. Sizlerle sohbet etmekten mutluluk duyarım. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1445 (permalink) |
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya simyacı nickini okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamam.bir süredir görüsemediğim bir arkadasımmısın sen yoksam ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1446 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #1447 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
sitemize hoş geldin pisem . gerçekten sitemizde inanılmaz bir dayanışma ve sevgi var... paylaşımlar çok güzel,seninde paylaşımlarını her zaman bekliyoruz.. bizler de seninle sohbet etmekten mutluluk duyarız.. ![]() ![]() ![]() | |
![]() |
![]() | #1448 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() pisem merhabalar.. ![]() sevgimizi hissedebildiysen ne mutlu bizlere... ailemize hoşgeldin.. katılımlarını bekliyoruz.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1449 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() HoŞBulduMMM ![]() Teşekkürler Emel, Suzzy ve Shamanic ![]() Pamir'in yazısını okudum ve başına gelenlere üzüldüm. Birkaç ay kadar önce aynı sorunları yaşadım iş yerimde. Bana hiç iş vermediler, benim görevlerimi başka alakasız arkadaşlara vediler, kendimi çok yalnız hissediyordum, çok derinden yaralanıyordum. Haketmemiştim oysaki tüm bunları, hepsini sevmiş, hepsine yardım etmiş, iş öğretmiştim, birinin çocuğunun okul ödevlerini yapan ben birdenbire haksız yere kendimi bir cephede yalnız buldum. Çok zordu gerçekten. İşim yoktu boş oturuyordum, bunun içinde birde suçluluk hissediyordum. Ne yazıkki ne kadar zayıfsa kişilik özelliklerin o kadar güçlü oluyorsun iş dünyasında. Sonra düşündüm dedim ki kendi kendime "dünyanın sonumu gelmiş hah hah haaaa ![]() Sonra herzamankinden daha bakımlı ve neşeli işe gelmeye başladım, kendimi olabiliecek tüm olumsuzluklara gülümseyebilmeye programladım. İşim yoktu, bende bilgisayarımı kendim için kullanmaya başladım. Msn'de sohbet ettim, google amcaya merak etiiklerimi sordum, bu arada çok şey öğrenmeye başladım. Sonra bu cephe yavaş yavaş çözülmeye başladı. Çözülenler saygıyla yaklaştılar bana, müdürüm ise çekingen bir hal aldı. Sonuç "Sabrın sonu selamettir" , sıkıntının mükafatını mutlaka alacaksın arkadaşım. Sevgilerimle ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1450 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yaşamı sevenlere bir süpriz yapmış güzel kuşlar... kondurmuşlar objektife bir gülümseme.. bu gün dahil her gününüzün gülümseyerek geçmesi dileğiyle ... sevgiler... ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunaydinlar |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı Günaydın arkadaşlar Shamanic çok dikkatlisin bravo birazdan sana bi sürü dansöz göndereceğim. Psikolojimin taban yaptığı bir süreçteyim yazmak bile gelmiyor aslında içimden Ama sevgili tresoru ve sizleri gelişmelerden haberdar etmem gerekiyor çünkü hepiniz bana ciddi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi