12-07-2007, 02:00 AM
|
#248 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Burcucum hamaratlığın üstündeymiş bu akşam senin, akşam da ben öyleydim dün yani bütün işlerimi bitirdim ne ütü , ne çamaşır, temizlik hiçbişi kalmadı bu akşam daa gezmeye gittim iyi de oldu ev basıyor insanı resmen, sen çok yorulmuşsundur şimdi bir an önce yatıp dinlenmeye bakmalısın
Baktığın o çok güzel fal için çok teşekkür ederim, ağzından bal damlıyor valla, inşallah herşey bu baktığın fal kadar güzel ve mükemmel olur.
Geçenlerde aynı rüyayı üç kez üstüste gördüm ve hissetim mesaj verilmek isteniyordu sanki rüyamda, rüya korkunçtu fakat anlamını araştırdığımda ve kendimce yorumladığımda çok güzel anlamlar içerdiğini gördüm ve onun ardından başka bir rüya daha gördüm bu sefer ki hayatımda gerçekleştirmek istediğim,yıllardır hayalini kurduğum şeye aitti ve o şeyin bana doğru geldiğini biliyorum er ya da geç rüyamdaki nesnelerin anlamları tıpkı benim hayal ettiğim şeylerdi umarım rüyalar gerçek olur
Burcucum sen de sevgi ve ışıkla kal herşey gönlünce olsun
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
| |