| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ayran gelirse bi de bana en köpüklüsünden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #241 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ayran gelirse bi de bana en köpüklüsünden ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg |
![]() | ![]() |
![]() | #242 (permalink) |
Guest
| ![]() Bir süreliğine aranızda olmayacağım.... Siz beni tekrar buraya çekene kadar.... Selam ve Sevgilerimle |
![]() |
![]() | #243 (permalink) |
Guest
| ![]() oooo ne buranın hali ya herkes uyukluyor mu asisler arkadaşım biran önce işlerini halletmeni diliyorum ve bekliyoruz seni tekrar çekmemize gerek yok sen çektin kendini buradan |
![]() |
![]() | #244 (permalink) |
Guest
| ![]() Kaldım tek başıma sanırım neyse yaparız birşeyler arkadaşlar bugünde bir müşteri görüşmesinde konuşma işin dışına çıktı ve the secret cd hediye ettim. |
![]() |
![]() | #245 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben geldim burcucum yalnız değilsin ya havandaysan bak şu fala artık ![]() ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #246 (permalink) |
Guest
| ![]() ooo Elifim havamda olmam mı hemen bakayım sen hazırım de yeter |
![]() |
![]() | #247 (permalink) |
Guest
| ![]() Evettt Elif'im geldim bakacağım ve yatacağım artık. çok iş yaptım ben bugün ya, çamaşır yıkadım, ütü yaptım, evi toparladım biraz; ooooo daha neler neler dans bile ettim ![]() Güzel arkadaşım öncelikle hayatındaki ilk güzel gelişme istediğin yerde işe başlayacaksın zorluklar karşında olacak ama sen o kadar sevgi dolusun ki, çevrene verdiğin pozitif enerjinle eskisinden daha kolay atlatacaksın. Güzel çocuğunla ileride sorun yaşamadan uyum içinde olacaksın şu an önün çok temiz. içine attığın sıkıntılarını görüyorum ama bunları düşünmeyeceğiz değil mi 44 bir yolculuğun olacak çok keyif alacaksın, o kadar çok kapı açılacak ki sana hepsinde bir hayır var ve emin ol korkma. çok güzel yerlere getirecek o kapılar seni sadece nereden başlayacağını bilmen yeterli eğer imkanın varsa meditasyon yap, yoga yap bunlar seçimlerine destek olacak. Birde rüyalarını yaz Elif, bunlar sana mesaj. gördüklerini hatırlar mısın bilmiyorum bazı insanlar hiç algılayamaz ama sabaha karşı görülen rüyalar çok önemlidir. Çok masum çocuğun var sabırlı ol ona karşı bazen delireceğini düşüneceksin ama o an hemen empati yap neleri aştın bunu mu aşamayacaksın herşey gönlünce, ışıkla, sevgiyle olsun arkadaşım |
![]() |
![]() | #248 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Burcucum hamaratlığın üstündeymiş bu akşam senin, akşam da ben öyleydim dün yani bütün işlerimi bitirdim ne ütü , ne çamaşır, temizlik hiçbişi kalmadı bu akşam daa gezmeye gittim iyi de oldu ev basıyor insanı resmen, sen çok yorulmuşsundur şimdi bir an önce yatıp dinlenmeye bakmalısın ![]() Baktığın o çok güzel fal için çok teşekkür ederim, ağzından bal damlıyor valla, inşallah herşey bu baktığın fal kadar güzel ve mükemmel olur. Geçenlerde aynı rüyayı üç kez üstüste gördüm ve hissetim mesaj verilmek isteniyordu sanki rüyamda, rüya korkunçtu fakat anlamını araştırdığımda ve kendimce yorumladığımda çok güzel anlamlar içerdiğini gördüm ve onun ardından başka bir rüya daha gördüm bu sefer ki hayatımda gerçekleştirmek istediğim,yıllardır hayalini kurduğum şeye aitti ve o şeyin bana doğru geldiğini biliyorum er ya da geç rüyamdaki nesnelerin anlamları tıpkı benim hayal ettiğim şeylerdi umarım rüyalar gerçek olur Burcucum sen de sevgi ve ışıkla kal herşey gönlünce olsun ![]()
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #249 (permalink) |
Guest
| ![]() Günaydın arkadaşlar harika bir sabah biraz geç kalktım ama çok huzurlu uyudum. Elif rüyalarımız bu bilgileri almaya başladığımız zaman ve ya değişim sürecinde gerçekten önemli olabiliyor. Ben bu gece çok fasrklı birşey yaşadım. 44 Size çayı demliyeyim bir süredir yapmamıştım sonra hazırlanıp çıkarım. ben bugün mügeee ile buluşacağım öğlen ![]() |
![]() |
![]() | #250 (permalink) |
Guest
| ![]() Sabahtan beri kimse uğramadı mı buraya ya şaşkın Mügee ile görüştük yaşına göre çok bilinçli ve olgun çok sevdim valla doyamadık sohbete 44 Tanışmak harika oldu dışardan tam bir iş kadını ve yönetici tarzı var ve istediği meslek de bundan olsa gerek yüzünde bariz belli oluyor ama içi gerçekten çok harika. Arkadaşlar Hayal ilede görüştüm izmir için yazacağım ama geç geldim eve ayağımda sorun var yürüyemiyorum önce toparlanayım sonra anlatacağım herbişeyi size |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gunaydinlar |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ayran gelirse bi de bana en köpüklüsünden...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi