Hipnoz
hipnoz kekemelik,
psikoterapi hipnoz,
bilinçaltı hipnoz,
hipnoz hipnoterapi,
hipnoz telkin,
tıbbi hipnoz,
meditasyon hipnoz,
psikolog hipnoz,
hipnoz tedavi,
hipnoz sigara,
hipnoz tedavisi,
hipnoz,
hipnoz sigara bırakma,
depresyon hipnoz,
psikoloji hipnoz,
hipnoz,
hipnoz telkinleri,
kekemelikte hipnoz,
telkinli hipnoz,
| HİPNOZ DENEYİMLERİAlternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz HİPNOZ DENEYİMLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canımm yaa ben yanlış anladım epilepsi rahatsızlığı vardı ya kendisinin çizimi kendi için yaptı sandım dikkat etmedim aceleden güzel allah ım ona acil şifalar versin bir an önce 4saate bir deyince çok gibi düşündüm bir an sorim dedim teşekkür edrim ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi
Anketimiz: Adil Maviş seminerinden |
süperdi,çok memnun kaldım.
| | 17 | 37.78% |
iyiydi memnun kaldım.
| | 12 | 26.67% |
eh işte idare ederdi.
| | 3 | 6.67% |
bilmem ki...
| | 11 | 24.44% |
çok kötüydü,boşuna pazar günüm gitti.
| | 2 | 4.44% | | |
|
07-07-2008, 01:43 PM
|
#91 (permalink)
| Guest | Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ canımm yaa ben yanlış anladım epilepsi rahatsızlığı vardı ya kendisinin çizimi kendi için yaptı sandım dikkat etmedim aceleden güzel allah ım ona acil şifalar versin bir an önce 4saate bir deyince çok gibi düşündüm bir an sorim dedim teşekkür edrim canım bugün alim hemen Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
07-07-2008, 01:48 PM
|
#92 (permalink)
| Pınar Akgüç
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ arkadaşlar,
biz ilk gün aldık balıkyağını...
4 saatte bir olmuyor ki... sabah 6 da kalkıp sakşam 12 de yatsan bile en fazla 5 tab-ne alınıyo bir günde...
acaba 2 şer ikişer içsek bişer olur mu? | Offline
| |
07-07-2008, 01:51 PM
|
#93 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ bende almadım henüz ama, 4 saatte bir durumu beni de düşündürdü açıkçası dusun
gece uykuya yatmadan önce saati 4 saat sonraya kurup öylemi yatacağız, ya da uykuda geçen zaman için almayacakmıyız..
izumi çok alemsin ikişer tane içince metabolizmamız bunu kaldıramayabilir 44
yine de bir bilene sormakta fayda var | Offline
| |
07-07-2008, 01:58 PM
|
#94 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Siz için balık yağlarını bir daha ki sefere kilo verme telkini için Adil Bey'le seminerden seminere koşarsınız.
Her şeyin fazlası zarar arkadaşlar.Sabah öğle akşam 1 alsanız bile yeter.Bünyeyi zorlamayın.Hemde alışık değilken.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
07-07-2008, 02:55 PM
|
#95 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ arkadaslar baslıgı en basından berı okumadım ancak sunu soyleyeyım balık yagı gunde 2000 mg den fazla alınmaz
ve onu da ancak cok saglıklı hıcbır ılac kullanmayan kısıler alabılır
kanı sulandırma ozellıgı vardır ve fazlaca alınmaz, hele aspirin vs kullanan kısıler ancak dr a sorup kullanabılır
lutfen vucuda yuklenmeyın
ayrıca yemekten 1-2 dk once ıcmezsenız soft gel mıdenıze yapısır kalır ve mıdenızı agrıtır
mutlaka yemekten once bol suyla..şifa olması dılegıyle | Offline
| |
07-07-2008, 09:54 PM
|
#97 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ adil bey özellikle belirtmişti..bir rahatsızlığı OLMAYAN ve ilaç KULLANMAYAN kişiler 6 saatte 1 tane içebilir diye.. nasıl 6 saatte 1 tane içicez uykuda 8-9 saat geçiriyoruz diye de sordu arkadaşlar orada, yatmadan 2 tane alın demişti. ya da başucunuza saat kurup hemen içip uykunuza devam edebilirsiniz super bir de eczanelerde en fazla 3 tane alın derler günde demişti, tekrar ediyorum bir hastalığınız yoksa ilaç kullanmıyorsanız günde 6 tane içmek zararlı değilmiş.. zaten amaç 6 haftada ani bir yükleme yapmak.. yani bilerek yüksek dozda içiyorsunuz bunu..
sevgiler
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
07-07-2008, 10:29 PM
|
#98 (permalink)
| Guest | Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ ARKADAŞLAR
çocukluğumda halamın kızı ( büyük ablam) çok zayıftı..halama, ablama balık yağı içirmesini tavsiye ettiler..balık yağı eve geldi..3-5 gün sonrada şekilsiz şişman bir kız..misafir geldi..anneler aralarında konuşuyorlar..genç kızlar..bahçede çeyizlerini işliyor ve muhabbet ediyorlar..ben aralarında ordan oraya geziyorum...bir an halam misafir olan kızın hasta olup olmadığını sordu..annesi başladı ağlamaya..kıza küçükken balık yağı içirmiş, ve kızın dengeleri bozulmuş...balık yağının faydalarını biliyorum ama.hatta 39 kilo olduğum devrelerde, eşim türkiyeden getirtmişti..birde marifet yapmış gibi bak sana türkiyeden ne getirttim dedi..ben balık yağını görür görmez hemen o kız geldi gözümün önüne, o balık yağını tabiiki wc içti..hatta eşim...allahın tek damarı..bunu başkası içseydi şimdi varile dönmüştü sen bir gram bile almadın..diyerek sevgi ile hayretini belirtti..balık yağının .yan etkileride var...bence önce doktora sorun, birde ginko bloba mıydı neydi onu sorun oda yanılmıyorsam konsantrasyonu arttırıyor..siz kaç gündür balık yağı dedikçe benim gözümün önüne o kızcağız geliyor..etmeyin, eylemeyin....belki ben abartıyorum ama önce doktora danışın..adil bey doktor değil..sonuçta..sonra hayal abla ideal kilo medisi nerde derseniz çok üzülürüm.. |
| |
08-07-2008, 01:18 AM
|
#99 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Merhaba ;
arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar çizimimimde de zaten açık ve net yinede açıklıyım isterseniz.
Unutkanlık için balık yağı kullanın
marinkap marka
4 saatte bir alın
6 hafta kullan
başka bir ilaç alıyorsanız doktorunuza sorun
4 saatte bir banada çok geldi bunu biraz daha az alıp 6 haftadan biraz daha uzun süre kullanabiliriz ama eczacıya yada doktora sormakta fayda var bence.
Çizdiğim haritadan faydalandıysanız eğer ne mutlu bana
Hoşçakalın.
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. | Offline
| |
08-07-2008, 09:37 AM
|
#100 (permalink)
| Pınar Akgüç
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ günaydı arkadaşlar,
ben dün Adil Bey'in kitabına başladım...
beklediğimden çoookkkk daha güzelmiş....
kesinlikle öğle kenerde durmasın emi, okuyun...
gerçekten güzel bir kitap.. hem hipnozun geçmişinden de bahsediyor.. merak ettiğimiz herşey orda var...
çok güzel bir kitap.. super | Offline
| | | |