Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

Dünyevi Aşkların Tükendiği An

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Dünyevi Aşkların Tükendiği An Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çevresindeki o kadar insana, o kadar eşe dosta, sevgiliye rağmen yalnız, hem de yapayalnız hissediyordu işte kendini. O gün, akşamı zor etti. Mesai biter bitmez eve attı kendini. Bütün gün yemek yememiş olmasına rağmen ağzına bir lokma bile koymadan yatağa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

Dünyevi Aşkların Tükendiği An

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-02-2008, 09:43 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Dünyevi Aşkların Tükendiği An

Çevresindeki o kadar insana, o kadar eşe dosta, sevgiliye rağmen yalnız, hem de yapayalnız hissediyordu işte kendini.

O gün, akşamı zor etti. Mesai biter bitmez eve attı kendini. Bütün gün yemek yememiş olmasına rağmen ağzına bir lokma bile koymadan yatağa girdi. Hava kararmıştı. Dışarıda fırtına vardı. Ruhu üşüyordu. Yorganı başından yukarı çekti. Ana rahmindeki gibi kıvrıldı.

Fırtınanın uğultusu bedeninin içine sızmıştı sanki. Her hücresinde hissettiği, ağlamaya davet eden bir uğultuydu bu. Kendinden utanıyordu. Öyle ya, hayatı boyunca hiç kimse onu değil ağlarken, gözünün yaşardığında bile görmemişti.

Ağlamazdı o. Güçlüydü. Sarsılmazdı. Teselli isteyen değil teselli verendi.

Uğultu dineceğine artıyordu. Hayat boyu duyduğu ‘’ağlamanın zayıflık olduğu’’ teranesine inat, oluk oluk yaş akıyordu gözlerinden. Çevresindeki o kadar insana, o kadar eşe dosta, sevgiliye rağmen; hayattan tırnaklarıyla söke söke kopardığı güce, başarıya rağmen; yalnız, hem de yapayalnız hissediyordu işte kendini. Duyguları gözyaşı olup akarken o hâlâ düşünmeye çabalıyordu. Etrafındaki onca insana karşın kendisini bu kadar yalnız hissetmek yeniydi onun için.

Onun insanlarla olan ilişkileri üç gruba ayrılabilirdi: Birinci grupta, sadece düşünce dünyasını paylaştığı, entelektüel sohbetler yaptığı insanlar. İkinci grupta, bazen neşeli, bazen çılgın, bazen öfkeli ama mutlaka kendisi gibi olabildiği bir avuç dostu. Üçüncü grupta ise sevgili ilişkisine girdiği insanlar ki ona göre en çetrefil olan grup da buydu. Çetrefildi, çünkü her seferinde müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyordu.

Adının çoktan çapkına çıkmış olması da durumunu bir hayli zorlaştırıyordu. Oysaki o kendini hiç de çapkın olarak değerlendirmezdi. Çiçekten çiçeğe konması, hep o kendini tamamen, sınırsız ve duvarsız açabileceği, karşılığındaysa yine sınırsız bir açıklık bulacağı insana ulaşma çabasından başka bir şey değildi ki...

O geceki dağılmışlığı da yine böyle bir hayal kırıklığının sonucuydu aslında. Tam artık tüm hayal kırıklıklarını kanıksadığını sanırken vurgun yemişti. Hayat boyu kurduğu her türlü ilişki tüm duygularıyla birlikte beynine hücum ediyordu adeta.

Tam da o duygu ve düşünce kargaşasının içinde, yokluğunu çektiği en temel duygunun ''şefkat'' olduğunu farketti birden. Fakat bu yeni farkındalık taşıyamayacağı kadar ağır geldi ona. Hiç de kolay değildi hayatı boyunca hiç kimsenin ona şefkat göstermediğini keşfedivermek. Güçlü olmanın -ya da öyle görünmenin- bedeliydi bu. O, hep teselli ve şefkat beklenen olmuştu. Onun da zaman zaman teselliye, bir parça da olsa şefkate gereksinmesi olabileceği kimsenin aklına gelmemişti...

Hayatının hiçbir döneminde böyle küçük, böyle çaresiz, böyle ana sevgisine muhtaç bir çocuk gibi hissetmemişti kendisini. Ağladı, ağladı, ağladı. Nasılsa kimse görmüyordu… Aşka dair bütün umutlarının da tükendiği zifirî karanlık bir geceydi bu. Aklına ’’Yaradan’’a sığınmak geldi... İstemesini bilmişti bu sefer ki usul usul hücrelerine yayılan, tüm benliğini saran, hatta teselli eden bir enerjinin varlığını hissetti. Uğultular dinmişti artık…

Zihnindeki bir tek soruyla daldı uykuya: ‘’Dünyevi aşkların tükendiği an mı başlıyordu yoksa ’’Yaradan’’ın aşkı?’’

...

Sabahleyin işe gitmek üzere hazırlanırken her zamankinden farklı bir yüz gördü aynada. Başkalarının farketmediği ama kendisinin çok iyi bildiği o yalnız insan görüntüsü kaybolmuştu. Aslında değişen fazla bir şey yoktu. Öz benliğinin farkında olmaktan başka! Kendisini kaldırmıştı aradan ve ortaya çıkmıştı Yaradan…

Yazarı bilinmiyor..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-02-2008, 04:37 AM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Dünyevi Aşkların Tükendiği An

Alt 06-02-2008, 09:20 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough

aşk konusunda umudun bittiği yerdeyim.
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 10:57 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

fatale harika bir paylaşım olmuş..teşekkür ederim..
okurken çok duygulandım..sanırım sorunumuz aslolan sevginin kaynağını unutmak..belki de arayışlar bu yüzden..
insan gerçekleri bildiği ve anladığı anda,aslında hiç yanlız olmadığının farkına varıyor..ve buda harika birşey.. super
hepimizin kendine göre bir takım inançları var..kendi adıma konuşacak olursam..ben kendimi keşfettiğimde inancımı sevmeyi öğrendim..önceki sevgi değilmiş..sadece ihtiyaç duyduğumda sığınacağım bir limanmış..ve isteklerim gerçekleşince seviyormuşum..
sevginin kaynağını gerçek anlamda kavradığımda hayatım anlam kazandı diyebilirim..bu tamamen içsel bir durum..kişiye göre değişir belki ama..sevgiyi;gönlüme doldurmayı istiyorsam,akan pınarları,akarsuları,nehirleri ya da denizleri seçmiyorum artık...elbette onlarıda özünden dolayı seviyorum..sadece sevgiyi kaynağından almayı tercih ediyorum...elbette kaynaktan akan suda farklı değildir..özüyle aynıdır..fakat,yerinden alınan suyun içinde hiçbir katkı maddesi yoktur..yanlız unutulmaması gereken de tüm suların o kaynaktan aktığını bilmek..eğer istiyorsam akan akıntılara kendimi bırakmak benim elimde..tabi bu akıntı beni nereye götürür bilinmez..bu yüzden aşk aslında kendini akıntıya bırakmaktır bana göre..ve yeryüzünde her akıntının bir kaynağı nasılsa vardır..bu yüzden hiç bitmez..sadece biz kıyıya vurduğumuzda yaptığımız yolculuğun yorgunluğundan başka bir akıntı aramayı reddederiz..ya da nasılsa tüm sular aynı yola akıyor deriz..taki artık akmaktan vazgeçmiş durulmuş bir gölü bulana kadar..bu dinginlik halinde artık biliriz ki içinde bulunduğumuz sevginin gölü,aslında gerçek kaynaktan akmakta..dolaştığımız tüm yollar belkide bunu görebilmemiz,idrak edebilemiz içindir..ne dersiniz
Alt 06-02-2008, 11:40 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

hulyacim yadigin yazi sanami ait?
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 11:41 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point

Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
aşk konusunda umudun bittiği yerdeyim.
ozaman hazir ol gercek ak basliyacaktir
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 12:04 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about

Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
hulyacim yadigin yazi sanami ait?
evet tatlım bana ait....bunlar benim kendi düşüncelerim..içimden geldiği gibi yazdım..sürçi lisan ettimse affola
Alt 06-02-2008, 02:19 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough

Sevgili Hülyaa, ne mutlu sana ki, kendini keşfetmişsin, dolayısıyla sevginin kaynağını görmüşsün. Sular aynı yola dökülüyor gibi görünse de , aslında kaynak bir, yollar tamamen farklı. İnsanlar kaynağı unutmuşluktan ziyade arıyorlar. Fakat, yanlış yerlerde, yazıda da yazıldığı gibi dünyevi konularda arıyorlar. Hissedilen her iç sıkıntısı, yaşanan her türlü acı çeşitli materyalist güçlerle dindirilmeye, avutulmaya çalışılıyor. Kaynağın ne olduğunu bilmeyen, onu nasıl unutur ya da arar? Ne güzel demişsin Hülyaa' cım, ''aşk kendini akıntıya bırakmaktır'' diye..Ama hangi akıntıya ? Ve kaç kişi bunun farkında?
Öyle değil mi?

Güneş'cim, aşk konusunda asla umudunu yitirme, derim. Aşkta umudun bittiği yer diye bir şey düşünemiyorum. Bu tarz cümleler, hayat sevinci sönmüş insanlara aittir ki herkesin içinde dolu dolu akar. Yeter ki izin verelim.. Nefes aldığımız sürece hayat devam edicek ve bizler hayatımızdan güzel şeylerin akması için izin vermeliyiz. Aşk daha şimdi başlıyor.. Bazen umudumuzu yitirmiş gibi hissetsek de ,bu hisler bizim en güzel sınayıcımız.. Bu sınanışlarla her geçen gün, değerini daha iyi anlayacaksın..

AŞK HER AN YANIBAŞIMIZDA, HER NE ŞEKİLDE İSTERSEK... YETER Kİ İZİN VERELİM

Sevgilerimle..

Alt 06-02-2008, 02:57 PM   #9 (permalink)

5 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melekceylin is an unknown quantity at this point

&#199;ok g&#252;zel bir paylaşım teşekk&#252;r ederim arkadaşım eline y&#252;regine sağlık...

Aşk benim i&#231;in yırtık ayakkabılarından su sızan , ayakları &#252;ş&#252;m&#252;ş bir &#231;ift &#231;ocuk ayagı&#160; oldu.Aşk benim i&#231;in hep ulaşılamayana sevdalanmak oldu, aşk benim i&#231;in kuruyan yaramın kabuklarını hep kaldırmak oldu , a&#231;ılan yeni yaralarıma tuz basmak oldu, aşk&#160; acıyı sevmek oldu hi&#231; olmadıgı kadar, şimdi &#246;yle bir yalnızlık varki bu acıyan y&#252;regimde kendim bile y&#252;regimin yalnızlıgını paylaşamıyorum, &#246;yle bir gitme ki bu ne giden&#160; ne de kalan istekli aşk bazen mecbur kalmak ,aşk bazen bile isteye acıyı sevmek ondan zevk almak. Şimdi ben bu zevki dibine kadar yaşıyorum &#246;yle bir dibe vurmaydı ki bu avaz avaz bagıra aglaya cığlık atarak... Mutluyum&#160; seni sevdiğim i&#231;in hi&#231; pişman degilim kanattıgım yaralarımdan degerdi herşeye sonu ne olrusa olsun&#160; değerdi herşey onun i&#231;in ... Şimdi gitme zamanı HAZANIM&#160; hadi git yolun a&#231;ık olsun MELEGİN hep yanında sol yanında...

Sendelesen de d&#252;şme sakın. D&#252;ş-me..D&#252;şersen de sol yanıma d&#252;ş&#252;r sol yanını....
Her insanın Tanrısı, kendi aklı kadardır. Bazıları vardır görünenin arkasındaki gerçeğe uzanır gözleri. Bazıları ise burnunun ucundan ötesini göremez. Her insanın sevgisi kalbi kadardır. Bazısının sevgisi, sevdiğini durdurur, soldurur ve hatta öldürebilir de ( Buna ne kadar sevgi denirse? ) Bazısının sevgisi de güldürür, oldurur ve çoğaltır. Ne kadar da zordur bunu başarmak!
melekceylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2010, 09:32 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Dünyevi Aşkların Tükendiği An

çok güzel bir paylaşım yüreğinize sağlık. teşekkür ediyorum. sevgilerimle.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks