Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

Evlilikte mezhep farklılığı

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Evlilikte mezhep farklılığı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Kumsal kardeşim benim eşim de alevi. Mezhep farkından dolayı ailemle çok sorun yaşadık ,istemediler. Onun ailesi de beni istemedi. Eşim, ailem istemediğinden senelerce konuşmadı ailemle. Anneme gittiğimde annem devamlı beni fitnedi. Eve her dönüşümde kavga ediyorduk. Onun ailesi de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

Evlilikte mezhep farklılığı

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-06-2010, 05:22 PM   #11 (permalink)
Teğmen

ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough
Standart Cevap: Evlilikte mezhep farklılığı

Sevgili Kumsal kardeşim benim eşim de alevi. Mezhep farkından dolayı ailemle çok sorun yaşadık ,istemediler. Onun ailesi de beni istemedi. Eşim, ailem istemediğinden senelerce konuşmadı ailemle. Anneme gittiğimde annem devamlı beni fitnedi. Eve her dönüşümde kavga ediyorduk. Onun ailesi de beni istemedi devamlı fitnedi. Eşimi çok sevmeme rağmen, şimdi ki aklım olsa evlenmezdim. Aileler öyle etkiliyor ki. Bırak mezhep farkını, çoğu evlilik aileler yüzünden bitiyor. Uzun lafın kısası,iki gönül bir olunca her zaman samanlık seyran olmuyor

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2010, 06:49 PM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future

Evet haklısınız biliyorum.Aileyi de iyi tanımak gerekiyor.Maalesef evlenirken sadece eşimizle değil sanki aile ile de evleniyoruz.Sadece mezhep farklılığından değil bi sürü nedenle aileler etkiliyor.Herşeye karışıyorlar.Çevremdeki evliliklere bakıyorum.Çoğu sorun ailelerden dolayı çıkıyor.Karşılıklı saygı,hoşgörü olsa zaten sorun olmaz.Evlenirken aile de gerçekten çok önemli.Tabi seçemiyorsun.İki tarafta ailesini koruyor.Bunun yüzünden kavgalar çıkıyor.Bence aileler suçlu.Sadece birbirinize sevgiyle yaklaşmanız yeterli.Genel diyorum...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2010, 08:23 PM   #13 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 239
62 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tülsüm will become famous soon enoughtülsüm will become famous soon enough

Alıntı:
ecemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Kumsal kardeşim benim eşim de alevi. Mezhep farkından dolayı ailemle çok sorun yaşadık ,istemediler. Onun ailesi de beni istemedi. Eşim, ailem istemediğinden senelerce konuşmadı ailemle. Anneme gittiğimde annem devamlı beni fitnedi. Eve her dönüşümde kavga ediyorduk. Onun ailesi de beni istemedi devamlı fitnedi. Eşimi çok sevmeme rağmen, şimdi ki aklım olsa evlenmezdim. Aileler öyle etkiliyor ki. Bırak mezhep farkını, çoğu evlilik aileler yüzünden bitiyor. Uzun lafın kısası,iki gönül bir olunca her zaman samanlık seyran olmuyor
Alıntı:
kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet haklısınız biliyorum.Aileyi de iyi tanımak gerekiyor.Maalesef evlenirken sadece eşimizle değil sanki aile ile de evleniyoruz.Sadece mezhep farklılığından değil bi sürü nedenle aileler etkiliyor.Herşeye karışıyorlar.Çevremdeki evliliklere bakıyorum.Çoğu sorun ailelerden dolayı çıkıyor.Karşılıklı saygı,hoşgörü olsa zaten sorun olmaz.Evlenirken aile de gerçekten çok önemli.Tabi seçemiyorsun.İki tarafta ailesini koruyor.Bunun yüzünden kavgalar çıkıyor.Bence aileler suçlu.Sadece birbirinize sevgiyle yaklaşmanız yeterli.Genel diyorum...
işte kardeşim herne kadar hoşgörü sevgi saygı olsa da bi şekilde dışarıdaki uyarıcılardan etkileniyor insanlar.sana tavsiyem eğer ki evlenince kendi ailenin ve eşinin ailesinin oturduğu memleketin dışında yaşamayı düşünüyorsanız ve birbiriniz için işte budur diyorsanız hiç düşünmeden evlenin derim ben.yanlış anlaşılmasın sakın bunun mezheple falan bi alakası yok.herne sebeple olursa olsun kapıyı kapayınca sorunlar maalesef dışarıda kalamıyor.insan kendi annesi yada babası için dış kapının mandalı diyemiyor.ha diyorsun elbet ama bunun için çok zaman geçmesi gerekiyor.örneğin bi 40 yaşını aşmış olman gerekiyor.gençken inanki insanın kafası götürmüyor.çok saçma sebeplerden eşler birbirini kırabiliyorlar.zamanla birbirlerine alışarak ve kabullenerek bazışeyleri görmezden gelebiliyor insan.beraber oyun oynarken bile kavga etmeyen çocuk gördünmü hiç.evlilikte böyle bişey işte.çok keyifli ve neşeli bi oyun içinde bile hır gür çıkabiliyor.birinden biri mutlaka mızıkçılık yapıyor.kendi hallerine kaldığında bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi oyuna devam edebiliyorlar.insanlar hep en son söyleyeceğini en başta söylediği için bu durumlar yaşanıyorya zaten...heyt be tecrübe konuşuyorrr.ben bu durumdan müzdarip biri olarak hemen konuya atladım.mezhep din dil ırk hepsi fasa fiso yani...herkeze teşekkürler...sevgilerle...
tülsüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2010, 09:15 PM   #14 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future

Alıntı:
tülsüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte kardeşim herne kadar hoşgörü sevgi saygı olsa da bi şekilde dışarıdaki uyarıcılardan etkileniyor insanlar.sana tavsiyem eğer ki evlenince kendi ailenin ve eşinin ailesinin oturduğu memleketin dışında yaşamayı düşünüyorsanız ve birbiriniz için işte budur diyorsanız hiç düşünmeden evlenin derim ben.yanlış anlaşılmasın sakın bunun mezheple falan bi alakası yok.herne sebeple olursa olsun kapıyı kapayınca sorunlar maalesef dışarıda kalamıyor.insan kendi annesi yada babası için dış kapının mandalı diyemiyor.ha diyorsun elbet ama bunun için çok zaman geçmesi gerekiyor.örneğin bi 40 yaşını aşmış olman gerekiyor.gençken inanki insanın kafası götürmüyor.çok saçma sebeplerden eşler birbirini kırabiliyorlar.zamanla birbirlerine alışarak ve kabullenerek bazışeyleri görmezden gelebiliyor insan.beraber oyun oynarken bile kavga etmeyen çocuk gördünmü hiç.evlilikte böyle bişey işte.çok keyifli ve neşeli bi oyun içinde bile hır gür çıkabiliyor.birinden biri mutlaka mızıkçılık yapıyor.kendi hallerine kaldığında bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi oyuna devam edebiliyorlar.insanlar hep en son söyleyeceğini en başta söylediği için bu durumlar yaşanıyorya zaten...heyt be tecrübe konuşuyorrr.ben bu durumdan müzdarip biri olarak hemen konuya atladım.mezhep din dil ırk hepsi fasa fiso yani...herkeze teşekkürler...sevgilerle...
Baya açıklayıcı oldu teşekkürler yorumun için :))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2011, 04:24 PM   #15 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asideniz will become famous soon enoughasideniz will become famous soon enough
Smile Cevap: Evlilikte mezhep farklılığı

herkese merhaba . ben sünniyim sevgilim alevi . bu konuda en ufak bir tartışmamız bile olmadı ALLAH bir dir . peygamber efendimiz (s.a.v) tüm müslümanların peygamberidir .kitabımız tüm müslümanların kitabıdır önemli olanda bu gerisi boş zaten .insana insan gibi bakmak görmek gerekir .yargılamamak lazım . 2 seneden beri arkadaşım her şeyim o . inş hayırlısıyla yazında nişanlanacaz insanda vicdan olsun saygı sevgi olsun yeter ki İNSAN olsun .ne insanlar var müslümanım diye gezen ama zerre kadar insanlık taşımayan .
asideniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2011, 07:33 PM   #16 (permalink)
Teğmen

kediseverim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediseverim is an unknown quantity at this point

arkadaşlar evliliklerde aynı mezhepte olmanın tek avantajı hiç değilse bu konuda eşit olmalarıdır ...hiç değilse bu yüzden kavga çıkmaz eş ve aileler arasında ...yoksa anlaşamadıktan sonra herşekilde ne olursa olsun sorun çıkar...ben bekarım ama hep bu yönden bakmışımdır bu mezhep farklılığına...evlenirsem kesinlikle aynı mezhebimde biriyle evlenirim...
Alt 12-04-2011, 08:55 PM   #17 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuzusu is an unknown quantity at this point

bence aşık olduktan sonra din farkı mezhep farkı diye bişey olamaz önemli olan karsındakini oldugu gibi kabul etmek ve saygı duymak
kuzusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2011, 08:55 PM   #18 (permalink)

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
değişim1 is an unknown quantity at this point

şu an hayatım o kadar berbat bi durumdaki anlatamam sevdiğim insanla mezhep farklılığı yüzünden evlenemedik. Ne kadar da aileden gelen kodlamalardan etkilensekte ben o insana aşık oldum ve artık ne olursa olsun onunla evlenmek isitiyordum. Ama ailem ve onun ailesi şiddetle karşıydı. Zamanla daha da değişti fikirlerim alevilik sünnilik gibi meselelerden birbirini seven iki insanı ayıramazlardı özellikle o bu konuda benim fikirlerimi çok değiştirmişti. zamanla anladım yanlış düşündüğümü.... ama zaman ve şartlar başka türlü şeylere sebep oldu fakat ben o insana öyle alışmıştımki dünüşü yoktu artık çok ama çok seviyordum içimden atamıyorum bi türlü en çok zoruma giden onun sonradan değişmesi biz evlenemiyiz gibi bu böyle diyerek beni çok derinden yaraladı inanılmız bi duygusal çöküntü içindeyim. Hayattan zevk alamıyorum. kendi içimde büyük fırtınalar yaşıyorum ama dışarıya karşı bi maske takınmış durumdayım. çünkü bütün sinirim, öfkem, mutsuzluğum yüzüme yansıyo ben insanlara kötü davranıyorum doğal olarakta insanlar da bana aynı tepkileri veriyor. O yüzden çok zor günler geçiriyorum En kötüsüde o evlilik hazırlığı yapıyo şu an hayatında biri var. Ve bu beni daha kötü yaptı öğrendiğimde bütün güvenimi sarstı bu da beni çaresiz ve mutsuz bi insan yaptı bu siteyle herşeyin yoluna gitmesini istiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun...
değişim1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks