biraz önce geldim...gelirken biraz daha şanslıydık...otobüsümüz daha konforluydu...hayal ablamda bende böyle bir toplantıya katılmaktan son derece mutluyuz...onca yola yorgunluğa değdi kesinlikle...muhteşem bir toplantıydı...her kes çok özel ve inanılmazdı..
öncelikle shamanıma ve çok değerli eşine binlerce teşekkürler...ne kadar samimi ve misafirperverdiler...bizi evlerinde ağırlamaları büyük incelik...ikinizede sevgiler ve saygılar rabbim yuvanızın mutluluğunu daim etsin...bolluk ve bereketin eksik olmasın...
merto defduru ikizler muhteşemsiniz bayıldım sizlere...defne ve duru...tek kelimeyle maaşallah..
sonra psimbatım doyamadım başını okşamalara ne harika bir kişiliksin sen...zeynepay hep gülen ve daima hayatın onu güldürmesini dilediğim arkadaşım iyiki tanışmışım sizlerle...
atakan bey ne kadar sakin ve sükunetlisiniz...sizi tekrar tebrik ederim böyle muhteşem dostlara vesile olup bir araya getirdiğiniz için...
serpil ecem ve teyzesi (adını hatırlıyamadığım için çok üzgünüm yol yorgunluğuna sayın) ve çok tatlı oğluşu...abla kardeş gibi duran sanemce ve kızı...sempatik redflovers ...durucum teyzesi ve dayısı....
hava hoş...pamuk...mümin okan...keops...06metin...yani şövalye metin...çiçek1973...
ezgi ve anne babası..(bu arada harika bir anne baban var ezgicim..çok şanslısın) izumi ve eşi...
hepiniz tek tek çok değerlisiniz..sizlerle tanıştığım için inanılmaz mutluyum...bu arada mihribat korusuna bayıldım...boğaza karşı harika bir yerdi...aklım kaldı orada ben doyamadım sizlere ve istanbula...yolda gelirken hayal abalayla gözlerimiz ışıldıyordu...
(beynim çok yorgun hatırlayamadığım arkadaşlar varsa beni affedin...)sizleri çok ama çok seviyorum...