Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Artık tek başına!

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Artık tek başına! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çekim yapacağımız Fancy Club'ın koltuklarına oturmuş Sami Levi'yi beklerken sanki Justin Timberlake'i bekliyormuş gibi hissettim. Sami, hem fiziki olarak hem de grubundan ayrılıp müzik yaşamına tek başına devam etmeyi tercih etmesiyle yakışıklı popçuyu hatırlatıyor bana. Fotoğrafçımızla birlikte, Sami'deki eğlenceli tarafın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Artık tek başına!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2010, 04:07 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Artık tek başına!

Çekim yapacağımız Fancy Club'ın koltuklarına oturmuş Sami Levi'yi beklerken sanki Justin Timberlake'i bekliyormuş gibi hissettim. Sami, hem fiziki olarak hem de grubundan ayrılıp müzik yaşamına tek başına devam etmeyi tercih etmesiyle yakışıklı popçuyu hatırlatıyor bana. Fotoğrafçımızla birlikte, Sami'deki eğlenceli tarafın örttüğü bir karizma ve seksapel olduğunu konuşurken genç popçu her zamanki pozitif enerjisiyle geldi. Ona hemen aklımızdan geçen fotoğraf karelerinden bahsettik. "Evet ya, içimdeki potansiyeli birileri görüp çıkartsın diye bekliyordum!" derken bile işi dalgaya vurmaya çalışan sanatçı, çekim boyunca sempatik kişiliğini fotoğraflara yansıttı.

Çok eğlenceli ve başarılı bir üçlüydünüz. Neden tek başınıza devam etmeyi seçtiniz?

Zaten Ceki ve Cem son aylarda başka işlerde çalışıyorlardı. Gitaristimiz Ceki'nin sıkılıp ayrılmak istediğini söylemesiyle grup dağılmış oldu. Ben devam etmeyi seçtim.

Hâlâ görüşüyor musunuz?

Cem de aslında müziğe devam etmek istiyordu ama ben tek başıma olmak istedim. Bu yüzden onunla aramız biraz limoni. Ceki'yle de arada sırada telefonlaşıyoruz.

Grubun dağılması arkadaşlığınızı etkiledi yani?

Son iki yıldır özel hayatımız kalmamıştı. Her bir araya geldiğimizde iş konuşur olmuştuk. Eğlenmeye gittiğimizde bile... Dolayısıyla kendimizi birbirimizden uzaklaşmış bulduk. Eskisi gibi arkadaş olamadığımızı fark ettik. Yazık oldu ama şu anda ben de mutluyum, onlar da.

Bir daha birleşme ihtimali var mı?

Bu konuşmaların üzerine 'Var' denemez tabii ama hiçbir şey belli olmuyor hayatta.

Etnik kökenli bir müziğin tutmama ihtimali de vardı. Başlangıçta bu riski nasıl aldınız?

Sefarad müziğinin kökeni Osmanlı'dır. Çok yabancı değil. Üstelik biz 1996 yılından beri sahneye çıkıyorduk ve inanılmaz ilgi görüyordu. O yüzden hiç düşünmeden İspanyolca söylediğimiz şarkıların Türkçe'lerini yapmaya karar verdik. Tam bunu derken Osman Ağa'yı keşfettik. Babaannem Türkçe sözlerini biliyormuş. Ve biz Osman Ağa da dahil olmak üzere altı tane İspanyolca parçayı Doğan Müzik'e götürdük. Kabul edilince buralara kadar geldik.

Tutmasını bekliyor muydunuz?

Açıkçası ben bu kadar beklemiyordum. Çünkü biz bu işe başlarken kimse bize destek olmadı. Herkes 'O alem kötü bir alem, şarkıcı mı olacaksınız? Hobi olarak yapın bari...' dedi. Öyle olunca insan çok emin olduğu bir işte bile 'Acaba' hissini yaşıyor.

Solo kariyerinizin ilerleyen döneminde müzik tarzınızı değiştirmeyi düşünüyor musunuz?

Sefarad'ken yaptığımız müzikten daha popüler yaptım zaten kendi albümümü. Enstrümanlar benziyor ama herhangi bir kültürü anlatan şarkılar değil. Eğlendiren şarkılar.

Sizden ne zaman daha romantik, duygusal şarkılar dinleyeceğiz?

Açıkçası ben çok istiyorum slow parçalar okumayı. İleride olabilir. Arabesk bir albüm yapmak çok büyük bir hayalimdir mesela. Roman tabir ettiğimiz tür de...

Hade Hade parçası ile ilgili bazı problemler yaşanmıştı. Çözebildiniz mi onları?

Ben Fatih Ürek'ten önce sahnelerde okuyordum o parçayı ancak çıkartmayı düşünmüyordum. O sırada zaten İbrahim Tatlıses'le beraber kapışmaya başlamışlardı 'Kim okuyacak' diye. Biz de o dönem hem parça gündemde diye hem de benden talep edildiği için prodüktörümle beraber bu şarkıyı çıkartmaya karar verdik. Anonim parçalar kimsenin tekelinde değildir. Ben sözler üzerinde değişiklikler yapınca hiçbir sorun kalmadı telif hakkı olarak.

İbrahim Tatlıses'ten tehditler aldığınız söyleniyordu o dönem...

Tehdit denince, akla 'Seni vuracağız, öldüreceğiz' gibi cümleler geliyor. Ama öyle değil bunlar. İbrahim Bey'in adını verip arayanlardan 'Bu şarkıyı söylemesen daha iyi olur be delikanlı' gibi telefonlar alıyordum. Zaten aratanın İbrahim Bey olup olmadığını da bilmiyoruz.

Bak Kim Dans Ediyor? yarışmasında çok başarılıydınız. Bu özelliğinizi sahnede kullanmayı düşünüyor musunuz?

Ben müzik duyduğum anda kimse istemese de dans ederim zaten. Özellikle roman dansını çok severim. Koreografili danslar derseniz, seyircinin karşısına o tür bir dansla çıkacaksam gerçekten hakkını vermek isterim. 'Vay be! Dans şovu mu seyrettik, konser mi izledik?' gibi şaşkınlık ve hayranlık uyandırsın isterim. Bunu başarmadan dansı kullanmayı düşünmüyorum.

Musevileri çoğunlukla sanatçıdan ziyade işadamı profilleriyle biliriz. Sizin müzisyen olma isteğiniz ilk nasıl karşılanmıştı?

İyi karşılanmadı, Müzik hobin olsun, sen tekstil işinde devam et' dediler. Çevremizde bu camiadan birileri olmadığı için bu ortam hakkında fazla fikir sahibi değildik. Filmlerin sonunda şarkıcılar hep alkolik olur, kötü işlere bulaşır ya... Bizimkiler için de şarkıcılık böyle bir şeydi.

İsteğiniz reddedilince ne yaptınız?

Üniversiteye gitmediğim için liseden sonra bir tekstil firmasında çalışmaya başladım. Sonra çok tesadüfen, akşamları grubumuzla sahneye çıkmamız teklif edildi. Zevk için yaptığımız bu işten böylelikle para kazanmaya başladık ve bu çok hoşumuza gitti.

Sahneye çıkmanızdaki tesadüfi olay neydi?

Cefi, Sefarad Meyhane'sine yemeğe gidiyor bir cumartesi akşamı. Patavatsız bir arkadaşı patrona diyor ki 'Aaa bunlar Sefarad müziği yapıyor, burası da Sefarad Meyhanesi, hadi şarkı söylesinler burada.' Patronun da hoşuna gidiyor. Bu patavatsızlık bizi profesyonel müzik hayatına itti.

Doldurabiliyor muydunuz meyhaneyi?

İlk haftalar bütün arkadaşlarımız gelip dolduruyorlardı tabii mekanı. Süper full'dü. Ancak bu çok uzun sürmedi ve kovulduk! Ama profesyonel hayata atılmış olduk.

Müziğe eğiliminiz olduğunu ilk nasıl fark ettiniz?

Dokuz yaşında bir müsamerede darbuka çalıp Ayılana Gazoz Bayılana Limon şarkısını söylemiştim. Herkes şok oldu. Her gören darbuka çalmamı ister oldu. 'Ne var ki darbuka çalmakta? Tempo tutuyorum işte' diyordum. Ama o yaşta bir çocuğun 9/8 tempoda darbuka çalıp şarkı söylemesi farklı bir durumdu.

Müzikle ilgilenmeden önce farklı hayalleriniz var mıydı?

Futbolcu olmak istiyordum. Ben ilgiyi çok seviyorum ve şan şöhret denince aklıma ilk futbol geliyordu. Ancak ailem antrenmanlar için karşıya geçmeme müsaade etmedi.

Bildiğimiz kadarıyla konservatuar mezunu değilsiniz. Neden bu işin eğitimini almayı tercih etmediniz?

Ben biraz tembel bir adam olduğum için okumayı da sevmiyordum. Ama bunun doğru olduğunu savunmuyorum. Kendimi eğitmek ve geliştirmek için Yıldız Tunbul'dan şan dersleri aldım. Bir de çok şarkı dinliyorum.

Kimleri dinliyorsunuz?

Mario Frangoulis ve Andrea Bocelli dinliyorum. Tenorları dinliyorum. Hint ve Arap tarzı, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği dinliyorum. Hepsinden feyz almaya çalışıyorum.

Özellikle ilgi gördüğünüz belli bir yaş veya kesim var mı?

Ben genellikle annelerden ve anneannelerden tepki alıyorum sokakta. Genç kızlardan da alıyorum ama henüz üstüm başım yırtılacak şiddette değil. İnşallah bundan sonra!

Sizce neden ilgi çekiyorsunuz?

Bunun sebebi olduğum gibi olmam. Çok samimiyim, gerçekten neysem oyum.

Çapkın mısınız?

Sağlıklı bir erkeğim. Güzel kadına bakarım. Bu çapkınlıksa çapkın yazın. Ama bence çapkın değilim.

İlk bakışta aşık olabilir misiniz?

Şu ana kadar olmadım. Tabii büyük konuşmamak lazım. Belki olabilirim... Ama aşk çok duygusal bir şey. İlk bakışta olsa olsa elektrik olur. 'İlk bakışta aşık olmazmış ama kıza kesilirmiş' diye yazın en iyisi! 'Bu kız benim olacak' derim yani. Kafaya koyarım.

Ne tür bir özellik ilk bakışta aklınızı başınızdan alabilir? Dekolte, mini etek, gülüş, bakış, ses tonu?

Birçok insan dekolte, mini etek falan diyebilir ama beni ilk bakışta derinden etkileyecek şey yetenek diyebilirim. Fizik tabii ki önemli ilk bakışta ama ben yeteneğe çok değer veren bir adamım. Çok güzel şarkı söyleyen ya da dans eden bir kadından etkilenirim. Dekolte geçicidir. Yarın öbür gün eşofmanla da görebilirsin dekoltesinden etkilendiğin kızı.

Peki dekolte giyen kızlardan hoşlanır mısınız?

Tabii ki gözün takılır mini eteğe, herkes normal giyinmişken dekolteyi abartan teşhirci hanımlar var. Ama ben altı çizili cümleleri okumayı sevmem. Kaybolanları, kimsenin görmediği, bakmadığı şeyleri bulup ilk ben bakayım isterim. Çünkü zaten mini etekli, dekolteli bir kadına orada herkes bakıyordur. Bana çekici gelmez.

Bir kızın sizi tavlaması zor mudur?

Ben zoru elde etmeyi severim, kolayı değil. Kolay zaten elde edilir. Ben hep zor kadınlarla beraber olurum.

Sizinle beraber olacak bir kadının olmazsa olmaz özellikleri nelerdir?

Saygılı olması, değer vermesi, sevildiğimi devamlı hissettirmesi lazım. Saatlerce konuşabileceğim biri olmalı.

Asla beraber olmam dediğiniz bir kadın türü var mı?

Mesela kadınlara sorduğumda genellikle 'Kel bir erkekle olmam' diye yanıtlıyorlar...

Anladım. Evet ben de kesinlikle kel bir kadınla olmam! Bir de bakımsız olmasını kabul edemezdim. En az benim kadar bakımlı olması lazım.

Siz ne kadar bakımlısınız?

Paramın yettiği ölçünün maksimumunda bakımlıyım. Haftada en az iki kere kuaföre giderim. İki haftada bir manikür pedikür yaptırırım. Kremlerim falan var. Tanınmıyorken de meraklıydım.

Şu dans yarışmasına geri dönelim. Çok güzel bir dans koçunuz vardı yarışmada. Yarışmadaki başarınızın bununla bir ilgisi var mı?

Tabii ki etkisi var. O bir ekip işiydi. Bizi yetiştiren diğer tüm hocaların da çok etkisi var. Ama güzel bir kadınla dans etmek de ayrı bir motivasyon kaynağı tabii ki. Yarışma sonrasında aramızda bir elektriklenme de oldu aslında. Ama şu anda devam eden bir şey olmadığı için detay veremeyeceğim.

Sevgililer Günü'nü beraber geçireceğiniz bir sevgiliniz yok mu yani?

Maalesef yok. Sevgililer Günü'nü çalışarak geçireceğim. Aslına bakarsanız en büyük duam da bunun için zaten: Çalışmak ve para kazanmak.

Sevgililer Günü'nde aldığınız sizi en mutlu eden hediye neydi?

Boynumdaki kolye. Eski kız arkadaşım yaptırmıştı bu kolyeyi. Üzerinde "SA" harfleri ve mi notası var. Çok özel bir hediyedir, uğuruna inanıyorum.

Siz hediye alıp sürpriz yapmayı sever misiniz?

Bayılırım; romantik ve duygusal bir erkeğim. Ama sıradan günlerde sürpriz yapmayı severim. Özel günlerde herkes sürpriz yapar zaten. Mesela doğum günlerinde her gittiğin yerde 'Sürpriiiiiiz' diye karşına çıkarlar. Ki zaten o arkadaş grubundaki herkes de sana bayılmıyordur, 'Sami'ye sürpriz yapacağız' dendiği için ayıp olmasın diye gelmiştir. Kısacası ben sıradan değil gerçekten beklenmeyen sürprizleri seviyorum.

Kendinizi sevgili olarak beğeniyorsunuz galiba?

Evet iyi bir sevgili olduğumu düşünüyorum. Duygusalım. Biraz da kıskancımdır. Kendime çok saygı duyuyorum. İyi bir insanım, gerçi bu güzel bir özellik ama her zaman işime yarıyor diyemeyeceğim.

Takıntılarınız var mı?

Beğendiğim bir şeyi param yoksa dahi almak isterim. Cep telefonu, araba gibi. Batıl inançlarım vardır. Tahtaya vururum mutlaka.

Ün hayatınıza neler getirdi?

Hayatımda büyük değişiklikler olmadı. Sadece normal bir insan gibi gezdiğim yerlerde tanındığımı görmek başta çok şaşırtıcı geliyordu. Şimdi alıştım tabii. Tanınmayı, sevilmeyi, ilgi görmeyi seviyorum. İlgi gösterilmeyince kızıyorum!

Sizi hep müzisyen olarak mı göreceğiz?

Yorumcu kimliğimle yer almak istiyorum hafızalarda ama yakın zamanda şov dünyasına adım atmayı da planlıyorum. Sunuculuk ve dizi oyunculuğu ile ilgili bazı teklifler var. Onları değerlendirmeye aldım şu anda. Hep aklımda vardı zaten televizyon.

10 yıl sonra sizinle tekrar röportaj yapılsa başlıkta ne görmek isterdiniz?

Benim röportajımda değil de, 10 yıl sonra başkalarıyla röportaj yaptığınızda, beni örnek aldıklarını, benimle aynı sahneyi paylaşmak istediklerini söyleyen sanatçıların olmasını isterdim.

Ece Bildiren, Cosmopolitan

Kaynak: Alıntıdır

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks