19 aralıkta dinlemeye başlamıştım telkini bugün 5. gün oldu.şunu söylemeliyim ki telkinlerin etkisini hissedebiliyorum aslında buna hissetmek değil de daha önceki halimden farklılıklarımı görmek diyelim (:
öncelikle kesinlikle çok fazla su içiyorum ben asla bu kadar su içebileceğimi düşünemezdim başka herhangi bişey kullanmıyorum susamamı sağlayacak olan sadece bu telkinlerle 5 günde bile oldukça şaşırtıcı bu kadar su içme isteği(:
tam bir abur cubur delisiydim ben markete bir girer çikolata reyonuna gider sırayla en sevdiğim çikolatalardan almaya başlardım 15-20 çikolataya kadar aldığım olurdu kasiyerler evde parti war sanırım şeklinde gülerlerdi bende evet war derdim parti midemde olurdu o ayrı
ve tabi sonra o çikolatalar benden intikamlarını alırlardı çoğu geceler hazımsızlıkla uyurdum..şu anda hiçbir şekilde canım abur cubur istemiyor ayrıca karnımda eskisi gibi acıkmıyor sürekli daha dengeli ve düzenli yiyorum bu çok güzel bir duygu (:
60 kilo olarak başladım telkinleri dinlemeye.boyum 1.71. sık tartılmak istemediğim için biraz bekliyorum telkinleri dinlemeye dewam tabi.önümüzdeki cuma sabahı tartılıp ortalama 10 gün içindeki değişimi kilo bakımından söylerim size (:
ama şunu söyleyebilirimki kilo vermiş olmak yada olmamak önemli değil önemli olan şu anda ne kadar huzurlu olduğum ve abur cubur zamanlarımda vücuduma nasıl zarar verdiğimi farkına varmış olmamdır.kendime hakimim iradem var evet ve bunu sonuna kadar kullanıp karşınıza 52 kilo olarak çıkıcam arkadaşlar süresi önemli değil yavaş olsun kalıcı olsun (:
umarım biraz bilgi verebildim telkinin etkileri hakkında aralıklarla değişimleri yazmaaya çalışıcağım buraya sevgiler