13-11-2006, 10:28 AM
|
#1 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Varlık Psikolojisi VARLIK PSIKOLOJISI
Gazetemin sayfasını çevirdim ve keyifle ikinci sayfa haberlerini okuyordum.Kapkaç ile ilgili bir haber dikkatimi çekmişti.Birden birisi konuşup tüm dikkatimi dağıttı.
-Dayıoğlu parayı bırakmışsın buraya ki yani seni rahatsiz etmeyeyim diye.Demek istiyorsun ki al parayı git ve beni rahat bırak değmi Dayıoğlu?!!!
Aslında bu sabah da işe gitmek üzere geç kalmıştım.Önce bakkaldan gazetemi almış ve minibüse binmiştim.Bu sarı minibüslerde gazete okumak zevkli olmuyordu.Küçük ve kalabalıktı.Yolculuk ta pek uzun sürmüyordu.Asıl birazdan bineceğim minibüs hem daha büyük hem daha boş oluyordu.Beylikdüzü'ne yolculuk da yaklasik kırk dakika sürdüğü için büyük bir keyifle gazetemi okuyabiliyordum.Her tarafini evirip çevirip tekrar tekrar gazete okudugum yolculuk bana iyi geliyordu.Normalde evde bile bu kadar rahat gazete okuyamiyordum.Mutlaka dikkatimi dagitacak bir seyler olurdu.
Bugun de ilkduraktan gelen minibusun arka tarafinda ikili koltuklardan birine oturdum.Mavi minibuslerde muavin oluyordu.Muavin oldukca on taraflardfa oldugu icin benim yanima gelmesi uzun surecekti.Bir an once parami verip rahat rahat oturmak istiyordum.Yani 40 dakika boyunca sadece rahat rahat yolculuk etmek ve gazetemi keyifle okumak.
Muavinin yavas yavas yanima gelmesini beklemeyecektim.Bu nedenle bir kac gundur yaptigim uzere bozuk paralari sayip yanimda ki bos koltuga birakmistim.Birmilyonyediyuzellibinlira.Muavinler genelde gelip parayi alip bir arka siradan para toplamaya devam ederlerdi.Ben de gazetemi rahat rahat okurdum.Ancak bu sefer oyle olmamisti.Bu muavin benimle iletisim kurmak istiyordu.Ben de varim buradayim demek istiyordu belkide..
-Dayıoğlu ben anladım senin ne yapmak istediğini.Gazete okuyorsun ya beni rahatsiz etme demek istiyorsun yani????
Ben pek cevap vermek istemiyordum.Sadece basimi sallayip sahte bir sekilde gulumsemekle yetindim.Belki giderdi basimdan.
Ancak onun gitmeye niyeti yoktu.Bu sefer arka koltuga oturup oradan gazetemi okumaya basladi.En rahatsiz oldugum seydir birisinin gazetemi okumasi.
Ben sadece iş yerine gideceğim zaman süresince gazetemi okumak istiyordum.Muavinle iletişim kurmak istemiyordum.
Daha sonra psikoloji bilimini kullanayim dedim bu durumda...Gecen hafta arkadaslar ile gittigimiz bir yemekte ortalikta dolasan hiperaktif bir cocuk vardi.Elinde top ona buna atiyor yaramazlik yapiyordu.
Hemen bir psikolojik tahlil yapip cocugun ilgi gormek icin bunu yaptigi tespitini ortaya koymustum.Aslinda bu çocuga kizmak yapilacak en yanlis seydi.Bunun yerine sevgi gstermek gerekiyordu k cocuk yaptiginin faydasiz oldugunu anlasin.
En sevimli tavrimi takinarak çocuga sevgi gosterdim.
-Canim sen tatli seysin oyle aferin sana...
İşe yaramişti bu tavrim.Çocuk bu kadar şımarmama rağmen bana kizmadilar diye düşünerek mahçup bir şekilde yanimizdan ayrildi..
Çocukta işe yarayan bu yöntem muavinde de işe yarayabilirmiydi..
Bu muavin ne istiyordu peki..
Neyse ki yolculuk ilerledikçe minübüs yolculari artti da bu muavin ile daha fazla iletişim kurmaktan kurtulmuştum.Yoksa bidi bidi konusacakti..
Gazetemi evire çevire rahat rahat okudum ve minibüsten indim.
..
Aslinda birilerine yokmus gibi davranmak belki de kendimizi yok farzetmekti.Bu nedenle kim olursa olsun varolduklarini onlara hissettirmek kendi varlgimizin ispatiydi..
Kimbilir...
Atakan Sönmez
2005 Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |