08-01-2008, 03:21 PM
|
#6 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Önce Ben Diyebilmek sen mutluluğu bilmezsen karşındakini mutlu etmenin formülünü hiç bilemezsin,,hem sen kendin bi mutlu ol bakalım olmaya çalış,yakala mutluluğu ve ben mutluyum diyebil....haa bi bak bakalım mutluluk iyi bişey mi kötü bi şey mi,,evet iyiymiş diyebiliyosan hiç durma en yakınından başla...diyemiyosan --ki lafın burası boşşş-....sen tatmadan bilmeden ne diye uğraşırsın insanların iyiliği mutluluğu güzelliğiyle.....
ben dili ni kullanmak ...karşındakini suçlamadan ,,onun yaptığı davranış karşısında incindiğini belirtmek.....karşılıklı bu dil kullanılırsa herşey akarında gitmekte...ancak ben dilinden haberi olmayıpta sürekli suçlarcasına konuşan insana ben diliyle bir gönderme yapsan,,"tabii hep senin duyguların zaten "der...ve yine önce kendi mutluluğunu bulma yolundada bu insanla birlikteysen,seni bencil diye suçlar.....
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! |
| |