Işık Habercileri - Terry Lynn TaylorKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Semavi alemin habercileri olan melekler, cenneti hayatımızda yaratmamıza yardımcı olmaya her an hazırdırlar. Her durum için ilgili melekler vardır; örneğin, koruyucular, ruhsal rehberler, haberciler, ilham perileri ve neşe vericiler gibi kişisel melekler; şifacılar, kurtarıcılar, eşzamanlama ve mucizeler yaratanlar gibi an'ın ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
22-09-2008, 11:33 PM
|
#1 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor
Semavi alemin habercileri olan melekler, cenneti hayatımızda yaratmamıza yardımcı olmaya her an hazırdırlar. Her durum için ilgili melekler vardır; örneğin, koruyucular, ruhsal rehberler, haberciler, ilham perileri ve neşe vericiler gibi kişisel melekler; şifacılar, kurtarıcılar, eşzamanlama ve mucizeler yaratanlar gibi an'ın melekleri; ve üzüntü gidericiler, eğlence düzenleyiciler, refah sağlıyıcılar gibi insan hayatını güzelleştiren melekler. Terry Taylor, uzun bir araştırmaya ve kişisel deneyim ve gözlemlerine dayanan bu son derece yararlı ve akıcı eserinde melekleri nasıl fark edebileceğimizi, onlarla nasıl ilişki kurabileceğimizi, onların yardımlarından nasıl yararlanabileceğimizi ve en önemlisi, hayatı onların sevdiği gibi sevmeyi nasıl öğrenebileceğimizi anlatıyor. Melekler,
mucizeler yaratabilirler,
size ilham ve şifa verebilirler,
sizi nedensiz mutlu edebilirler,
yaratıcılığınızı güçlendirebilirler,
hayatınıza daha çok sevgi ve sevinç getirebilirler,
hayatınıza eğlence ve oyun katabilirler,
size her konuda rehberlik yapabilirler.
"Bu mesaj benim doğru yolda ve kendi merkezimde kalabilmemi sağlıyor. Terry'nin ve meleklerin bizi cesaretlendirme tarzlarını çok seviyorum." CARLOS SANTANA, Müzisyen
"Daha çok kaba olaylardan haberdar edildiğimiz şu günlerde, dikkatimizi meleklere ve onların hafif, şaşırtıcı ve daima yararlı olma yollarına çeken Işık Haberciler'ine sevgiyle hoşgeldin diyorum. LAURE HUXLEY, Yazar
"Bu harika kitabı çok seviyorum. Meleklerin hayatımda oynamış oldukları farklı rolleri şimdi anlıyorum." JOHN LILLY, Yazar
Yazar: Terry Lyyn Taylor
Yayınevi: Akaşa Yayınları
Çevirmen: Jale Gizer Gürsoy
Sayfa sayısı: 264
ISBN:
Basım tarihi: Haziran 1995
Kategori: Spiritüalizm
Piyasa fiyatı: 14.00 YTL Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
22-09-2008, 11:41 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 10
16 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor Ben bu kitabı 3 yıl önce okudum.Tekrar tekrar okunması gereken kitaplar arasındadır.Kitaba başlarken konu açısından güçlük çekebilirsiniz ama ilerki sayfalarda neden olmasın diyebiliyorsunuz.
Tavsiye ederim. | Offline
| |
22-09-2008, 11:45 PM
|
#3 (permalink)
| Binbaşı
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor "Önsöz'den"
Terry aracılığı ile ben kısa zamanda , semavi alem ile bağlantı kurmakta ustalaştım.Yardımlarını sağlamak veya sıkıntı ve üzüntülerini tümden gidermek istediğimiz insanların meleklerine bir mektup yollama tekniği olan "melek postası" hakkında birşeyler öğrendim.
Hayat gündemimizi ,görülecek işleri tartışmak ve kararlaştırmak üzere istediğiniz kadar çok sayıda meleği çağırabildiğiniz "melek konferansı" hakkında birşeyler öğrendim.
Beslenme çantasından çok daha küçük ve hafif olan ve sizi rahatsız eden insanları ve durumları içine yerleştirdiğiniz ve bu hava postası ile ilgilenmeleri için onları meleklere havale ettiğiniz "melek çantaları " hakkında birşeyler öğrendim.
Hepsinden çok , hayatta bana yılgınlık ve üzüntü veren şeyleri nasıl kozmosun ihtimamına teslim edip bırakabileceğime ve gerçekten de hayattan istediğim herşeyi elde edebileceğime inanmayı öğrendim.
İşte böyle, hemen herşeyi..Melekler evlenmek istediğimi sandığım kimseyle evlenmemi asla sağlamadılar.Bu beni gerçekten üzdü.Sevdiğim kişinin en yüce meleğine ,bizi tekrar bir araya getirmesi için bir mektup yolladıktan 6 ay sonra bir gün ,
"peki bu melek postasına ne oluyor?" diye Terry'e hırçınca sordum.
"Tam 6 ay oldu ama meleklerden hiçbir haber alamadım.Onların posta sistemleri İtalya'dakinden daha kötü olmalı"
"Sen güven."diye güvence verdi Terry."Onlar eğer sana birşeyi getirmiyorlarsa ,bunun iyi bir nedeni vardır.
Şunu söylemeliyim..Bir ila on arasındaki bir skalada bu adam eksi altı oldugunu gostedi.Gün geçtikçe hayatımı öyle çekilmez bir hale getirdi ki..Ve benim melek postasını kullanmamdan 1 yıl sonra,bütün hayatım boyunca beklemiş oldugum erkek çıkageldi.
"Gördün mü" dedi Terry."Demekki sen mektubu yanlış kişiye postalamışsın hepsi bu.Meleklerin doğru adresi bulmaları 1 yıl almış"
Mary Beth Crain
Bugün, işini özenle yap.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
| |
22-09-2008, 11:47 PM
|
#4 (permalink)
| Binbaşı
| Ynt: Işık Habercileri - Terry Lynn Taylor Ben de bugün okumaya başladım,1 saate yarısına geldim..Çok akıcı çok güzel bir dili var.Benim rehber kitabım olacak biliyorum Kalemle altını çizerek okuyorum ama bakıyorum her sayfa her satır çizili napıcam bilemedim
Bugün, işini özenle yap.
| |
21-08-2009, 09:50 PM
|
#5 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| IŞIK HABERCİLERİ Melekleri Hayatınıza çekmek için eşsiz bir rehber Semavi alemin habercileri olan melekler,cenneti hayatımızda yaratmamıza yardımcı olmaya her an hazırdırlar.Her durum için ilgili melekler vardır,örneğin,koruyucular,ruhsal rehberler,haberciler,ilham perileri ve neşe vericiler gibi kişisel melekler;şifacılar,kurtarıcılar,eşzamanlama ve mucizeler yaratanlar gibi an'ın melekleri;üzüntü gidericiler,eğlence düzenleyiciler,refah sağlayıcılar gibi insan hayatını güzelleştiren melekler.Terry Taylor;uzun bir araştırmaya ve kişisel deneyim ve gözlemlerine dayanan bu son derece yararlı ve akıcı eserinde melekleri nasıl fark edebileceğimizi,onlarla nasıl ilişki kurabileceğimizi,onların yardımlarından nasıl yararlanabileceğimizi ve en önemlisi,hayatı onların sevdiği gibi sevmeyi nasıl öğrenebileceğimizi anlatıyor. Melekler; mucizeler yaratabilirler, size ilham ve şifa verebilirler, sizi nedensiz mutlu edebilirler, yaratıcılığınızı güçlendirebilirler, hayatınıza daha çok sevgi ve sevinç getirebilirler, hayatınıza eğlence ve oyun katabilirler, size her konuda rehberlik yapabilirler.
(Arka kapaktan alıntı) Terry Lynn Taylor ''Melekler uçabilirler çünkü onlar kendilerini hafife alırlar'' G.K.Chesterton | Offline
| |
21-08-2009, 09:58 PM
|
#6 (permalink)
| Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: IŞIK HABERCİLERİ canım harika kitap isimleri veriyorsun...super tamda benim merak ettiğim kitap tarzı...sen okudunmu? arka sayfada baya güzel gibi görünüyor...çünkü çok ilgimi çekti bu kitap...
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! | Offline
| |
21-08-2009, 09:59 PM
|
#7 (permalink)
| Banned
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: IŞIK HABERCİLERİ Birinci Kısım: Meleklerin doğası ve kökeni İkinci Kısım: Meleklerin haleleri Üçüncü Kısım: Melekleri hayatınıza çekmek Dördüncü Kısım: Meleksi bir hayat yaşamak Beşinci Kısım: Melek forumu ve ek | Offline
| |
21-08-2009, 10:07 PM
|
#8 (permalink)
| Banned
| Cevap: IŞIK HABERCİLERİ | Offline
| |
21-08-2009, 10:19 PM
|
#9 (permalink)
| Banned
| Cevap: IŞIK HABERCİLERİ Günlüğünüzde ''çöp torbası'' olarak etiketlediğiniz bir sayfa olsun.Her ne zaman sizi rahatsız eden bir üzüntünüz ya da kurtulmak istediğiniz olumsuz bir düşünceniz olursa,onu çöp torbasının içine yazın. Eğer başka insanlar size keder veriyorlarsa,onları da torbaya atın.Kötü alışkanlıklar,ciddiyet,yakınmalar ve iç huzurunuzu bozan her şey bu çöpe aittir.Torba dolduğu zaman ya da haftadan haftaya çöpü toplamaları için çöp toplayıcı melekleri çağırın. Bu çöp toplayıcı melekler sizin çöp torbanızı evrensel değişim ve dönüşüm çöplüğüne götüreceklerdir.Siz eğer çöp torbasının içindekilerden ayrılmaya gerçekten istekliyseniz,enerji temiz ve olumlu güçle yüklü olarak,ve yaratıcı bir işte kullanmanız için size geri dönecek.Çöp toplayıcı melekler bir kişinin çöplerini hazinelere dönüştürebilirler.Çöplerinizin,ilgili herkesin en büyük hayrı için evrene taşındığı hakkında bir görsel imge oluşturun ve ''Hayırlı Kurtuluş''deyin. Çöpleri atmanın bir başka yolu da,çöp sayfasını yakmak,ve dumanlar yükselirken,biriktitmiş olduğunuz tüm çöplerden kurtulduğunuzu imgelemektir. | Offline
| |
21-08-2009, 11:00 PM
|
#10 (permalink)
| Banned
| Cevap: IŞIK HABERCİLERİ Herşeyin bana battığı,hiç birşeyden mutlu olamadığım bir dönemdeyken sürekli birşeyler olmalı,öyle bir şey karşıma çıkmalı ki ,hayatın anlamı var ,çaba göstermeye değer diyebilmeliyim diye dolanıp duruyordum evin içinde....İstediğim sadece küçücük bir işaretti...sonra içimden bir ses televizyonu açmamı söyledi,sıkıntılı sıkıntılı kumandaya uzandım ve kanaları gezmeye başladım ama nedense hiç biri çekmiyordu...sonra hah dedim görüntü geldi.Bir baktım görüntüde manken ve oyuncu janset'in konuk olduğu bir program,janset konuşuyordu ve yüzünde öyle güzel,huzurlu bir ifade vardı ki adeta onu dinlemeye çekildim.Televizyonun sesini açtım ve koltuğuma yerleşip dinlemeye başladım. Tesadüfler sonucunda hayatına giren bir kitabın bütün yaşam şeklini nasıl değiştirdiğini anlatıyordu.Tam ihtiyacım olan şeyi anlatıyordu O büyük bir heyecan ve samimiyetle yaşadıklarını anlatıyordu,ağzından kelimeler döküldükçe ben daha bir huzur buluyordum sanki....duyduklarıma inanamadım,inanamadıkça daha bir dikkat kesildim....Hemen ogün çıkıp Bahsettiği kitabı''Işık Habercileri'' almaya gittim ve gerçektende o günden sonra hayatımda hiç eskisi kadar umutsuz ve mutsuz bir dönem yaşamadım.evet üzüntülerim hüzünlerim oldu...Kırdım ve bende kırıldım ama her seferinde bunlarla nasıl başa çıkabileceğimi bildim ve asla o gün olduğu kadar dibe vurmadım..... Kitabın içinde yer alan melek postası ve çöp torbası adeta kurtarıcılarım oldu...kitabı okuduğumda ilk yazdığım ve melek postasına gönderdiğim mektubumun içeriği bugün gibi aklımda çünkü oraya ne yazdıysam hepsi eksiksiz oldu Ama siz siz olun acil işlerinizde zamanı mutlaka yazın;Çünkü melekler bazen gerçekten çok şakacı olabiliyorlar ve zaman belirtmezseniz sizin için çok çabuk olması gereken bir işi epey zaman sonra yapabiliyorlar ....Öğretici olduğu kadar da eğlendirici bir kitap...kendimize ve ciddiye aldığımız olaylara bir kez bir kez daha bakmamızı ve kendimize gülmemizi sağlıyor Kitabın içinde yer alan meditasyonlarda gerçekten uygulaması kolay ve etkilerini bire bir görüp şaşkınlığa düşmenizi sağlayacak kadar harika teknikler | Offline
| | | |