17-03-2008, 01:41 AM
|
#13 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TİBET'İN GENÇLİK PINARI Alıntı: duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim redflowers bir şey daha söylemek istedim.Kitabı okumamış olsamda(sınavlardan sonra alıp okumayı düşünüyorum)bu hareketlerin bir özelliği nefes alıp vermeye dikkat etmek gerekiyormuş.Hergün yapmak lazım fakat zorlanmadan yapmak lazımmış çünkü ters sonuçlar doğurabiliyormuş.Diyelim bir süre bu hareketleri yaptık ama ara vermek zorunda kaldık tekrar en başa dönmek gerekiyormuş.Yani ilk hafta günde 3 kez 2.hafta 5 kez gibi.. | Durucum haraketler çok basit ben 6 ay kadar yaptım günlük bende alışkanlık haline getirmiştim öncesinde tempolu yürüyüş ve sporla bedenimi açıp bu hareketlerle bitiriyordum. Hareketlerde ters sonuç doğuracak birşey yok yalnız ara verip yeniden başlanıyorsa hareket sayısı 3 ten başlıyor yeniden. 5 çeşit hareket var, her haraketi 3 kez tekrarla başlıyorsun bir sonrakinde 4 sonrası 5 diye devam ediyor. vücut alışkanlık kazandıkça sayıyı artırıyorsun ben 20 ye çıkmıştım daha sonra ildışına kızımın yanına gittim oradaki şartlar uygun olmadığı için ara verdim.
Keopsun dediği gibi güne pozitif başlamınıza yardımcı oluyor ve bedensel gelişim zihinsel gelişimini de pozitif yönde etkiyor ve doğal bir şekilde zayıflatıyor. (Çevreden güzel iltifatlar almakta çok hoş oluyor 44)
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir |
| |