| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet kitabı aldım ve okudum mucizelere inanan biri olarak evet diyorum. Enerjisel olarak olabilir. Aslnda hepimiz birer enerjiyiz bana göre ve pamuk ipliği dediğimiz ise bu enerjisel bağlar. hani durugörü, duruişiti vs. gibi. yani birini gördüğümüzde bizde oluşturduğu ilk izlenim ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1581 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() evet kitabı aldım ve okudum mucizelere inanan biri olarak evet diyorum. Enerjisel olarak olabilir. Aslnda hepimiz birer enerjiyiz bana göre ve pamuk ipliği dediğimiz ise bu enerjisel bağlar. hani durugörü, duruişiti vs. gibi. yani birini gördüğümüzde bizde oluşturduğu ilk izlenim negatiflik veya pozitiflik olayı gibi. Reiki ile ilgilenmeye başladığımdan beri daha net hissedebiliyorum çoğu şeyi. Müthiş bir duygu. Bir kez daha okumayı düşünüyorum .Bu aralar Muhammed BOZDAĞ ın Ruhsal Zeka kitabını okuyorum çok güzel ve faydalı olacağına inandığım bir kitap.. Sevgilerimle...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #1582 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2011
Tesekkür: 12
6 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar. Matrixe hükmedin kitabını aldım okudum. Ve güzel bir kitap. Şimdi bu kitabı daha uygun bir fiyata satıyorum. Ve daha birçok okuduğum kişisel gelişim kitaplarını da piyasadan çok ucuz fiyata satıyorum. İlgilenen arkadaşlar bu fırsattan yararlanabilir. Matrixe Hükmedin kitabımın linki http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/matrix-e-hukmedin-gercege-adim-atmak-48227667?pnv=1 Tüm Kitaplarım http://dukkanlar.gittigidiyor.com/kultur_sanat_evi/ Linkte tüm satıştaki kitaplarım mevcut. Ayrıca bana mesaj atabilirsiniz istediğini kitaplar listeden bir kaç tane varsa . Uygun fiyata birkaç kitabı tek kargoyla daha ucuza alabilirsiniz. |
![]() | ![]() |
![]() | #1583 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar bu yönteme resmen kafayı taktım ben ve öğrenene kadar peşini bırakmam mümkün değil :) kitabı arıyorum ama tükenmiş artık basılmıyormuş vs.vs internetten araştırma yapıyorum ama kafa karıştıran şeyler, daha çok sorular uçuşuyo kafamda yokmu şu konuyu adam akıllı anlatacak biri aranızda yöntem nedir? nereler de kimlere uygulanır? neden bazıları başarılı olurken bazısı başaramıyor? başaranlar nasıl yapıyor? Lütfen adım adım uygulamayı biri anlatsın rica ediyorum.. |
![]() | ![]() |
![]() | #1584 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bu sayfadaki başlıklara göz atmanı tavsiye ederim. Ben kitabı okudum ama sana kesin sonuç verecek bir reçete sunamam bu konuda. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...earchid=469398 Burada özellikle de matrix'e hükmedin kitabıyla ilgili başlıklara bir göz at aklına takılanı daha somut sor yardımcı olmaya çalışırım.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #1585 (permalink) | |
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #1586 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Her türlü niyet için yapılıyor ama bence tüm niyetler özünde iyi ve en hayırlı olacak şekilde olmalı. Konsantre olmak da önemli tabi imgeleme yaparken ama sonra o isteği tamamen serbest bırakmalı. Manyetik alan oluşturmak için özel bir çaba gerekmiyor imgeleme yeterli zaten. Videoları da var iki nokta tekniği ile ilgili bu adamın sitesinde onları da izleyebilirsiniz. Geniş düşünün, hayal gücü ve doğru şekilde imgeleme önemli. Kitabı okursanız daha iyi anlarsınız. Kitapta bir sürü örnek mevcut. Forumda bu başlığı ve daha sonra da öncelikle olarak "matrix'e hükmedin kitabından önemli alıntılar" kısmını okumanızı öneririm.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #1587 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #1588 (permalink) |
![]() | ![]() Mutlaka paylaşmam lazım belki içinizden biri okurda işine yarar yaklaşık iki hafta filan oldu bu iki nokta yöntemini duyalı o günden beri araştırıyorum bi kitap olduğunu öğrendim işte yazarın bi sitesi olduğunu videolar seminerler tv programları yaptığını hızlıca öğrendim sonra yöntemi araştırmaya başladım ha daha önce kitabı bulmaya çalıştım dün buraya yazmıştım zaten kitap artık basılmıyormuş sipariş verdim hatta bunada iki nokta yaptım :D neyse yöntemi nasıl oluyor acaba diye araştırırken meselenin özünün mümkün olduğunca iyi bir imgeleme yapmak ve sonra asıl önemli olanın yapışmayıp serbest bırakmak olduğunu kavradım yani ufak ufak tabi öyle bi anda anlaması kolay bi mesele değil neyse bu ufaktan kavrayınca denemeye başladım ama iki nokta bulmaya değil yani o konuda hala uğraşıyorum tabi pratik yapmaya çalışıyorum her bi şeyi nokta nokta noktalıyorum nokta tarlam oluştu :) :) ben ne yaptım anlatim şimdi gözlerimi kapatıp ama tamamen konsantre olmak çok önemli karanlık sessiz bi yerde meditasyon gibi bi hazırlık yaparak nefesler ile gözlerimi kapatıp kendimi iki nokta çalışması yapar gibi imgeledim ben iki nokta çalışması yapıyorum ellerimin arasında ışıktan bir bağ oluşturduğumu gördüm sonra ışığın içine kendimi ve istediğimi koydum tamamen zihnim de ama o düz çizginin içinde ben ve olmasını istediğim şey ona ulaştım gördüm dokundum hatta konuştum tüm detaylarıyla acele etmeyin detaylandırmak çok önemli sonra parmaklarımı yaklaştırarak o ışıklı düz çizgiyi ellerimin arasında balon haline getirdim ama hala ben ve isteğim o balonun içindeyiz sonra balon yaptığım ışıklı çizgiyi ellerimin arasında boşlukta serbest bıraktım uçup gitmesini kaybolmasını izledim ve bitirdim sonra düşünmemeye çalışın sadece 10 dakika sonra gerçekleşti :) öyle çok önemli bi şey değildi hani olsada olmasada olur türünden unutmak ondan kolay olmuş olabilir bunu çok istediğiniz bi şeyde serbest bırakmak bu kadar kolay olurmu bilmiyorum denicem ilerleyen zamanlarda biraz daha deneyim kazanıp yöntemi tam kavradığım zaman ama bu haliyle bi deneyin bakalım herkese başarılar :) |
![]() | ![]() |
![]() | #1589 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Yazını okurken, içime çoşku doldu... Ne güzel bir enerjiyle aktarmıssın deneyimini.... teşekkürler... Güzel bir deneyim olmuş ama çok da enteresan olsa gerek bunu yaşamak... Çok özel değilse şayet, imgelediğin sen ne idi paylaşman mümkün mü? merak ediyorum 10 dakika sonra gerçekleşen ne?? Devamını dilerim, iyi günler dilerim... | |
![]() | ![]() |
![]() | #1590 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet kitabı aldım ve okudum mucizelere inanan biri olarak evet diyorum. Enerjisel olarak olabilir. Aslnda hepimiz birer enerjiyiz bana göre ve pamuk ipliği dediğimiz ise bu enerjisel bağlar. hani durugörü, duruişiti vs. gibi. yani birini gördüğümüzde bizde oluşturduğu ilk izlenim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi