| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar ben kıtapla ılgılı bılgılerın aslen tum ınsanlıgın ıyılıgı adına acıklanması gerektıgını dusunuyorum soyle kı; zeigeist diye bır belgesel var mesela yazanlar lınk vermıs kıtabı almayanlar vıdeoyu satın almayanlar bıle ızleyebılıyor herhes uyansın dıye bence ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #121 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() |
![]() | #122 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben tabı kı herkesın ıcsel rehberlıgıne guvenmesı gerektıgını ve bu konudakı uygulamanın ve olasılıkların sonsuz oldugunu zaten bılıyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #123 (permalink) | |
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
buradakıler ya kıtabı alıp anlamamıs olanlar ve heyecanlananlar ya da kıtabı duyup alıp daha okumadan merakı artanlar ve kendılerınce ufaktan uygulama yapmaya baslayanlar | |
![]() | ![]() |
![]() | #124 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bu Yöntem KesinLikLe İşe Yarıyor.. Normalde Gebzeden KonvoyLarLa GeLirken Bugün Tam 45 Dakika Erken GeLdim.. ![]() Herkese SevgiLer...
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #125 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Canım maximumfelix'ciğim :) Anladım dediğini, senin istediğin gibi paylaşıma devam ediyoruz zaten, eylemlerimiz devam edecek :)) bu arada Tr-ance, harikasın dostum. Bakın isterseniz şöylede yapabiliriz. Aklımıza gelen gündelik olayları buraya yazarız, yöntemi neye uygulayacağını bulamayan kişilerede bir fikir verir. Mesela ben yarın, yapacağım yemeğe uygulayacağım, benden haber alamazsanız büyük ihtimalle zehirlenmişim demektir :))) yada geç haber alırsanız yemeğin lezzetinden transa geçmişim demektir. Sonracığımına evi temizlerken gelen sıkıntı ve gözümde büyüme duygusuna yapıcam :) sonraaaa bi arkadaşım bana telefon etsin diye yapıcam. Spor yaparken geç yorulmak için yapıcam. Bide yağmur yağdırmayı densemmi acaba diye düşünüyorum :) neyse şimdilik, kendimle ilgili olaylar için uygulamaya devam edeyim. Öpüyorum hepinizi. Lütfen yazılara alınmayın, biliyosunuz yazı dilinde duyguları aktarmak kolay olmayabiliyor ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor. hayalayaz'da kesinlikle agresifçe yazmamıştır bana göre felixcim, o yüzden senin elinden iki nokta yapılmış leziz bir kek yemek istiyoruz, çaylar benden ;) Sevgiler... |
![]() | ![]() |
![]() | #126 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #127 (permalink) |
![]() | ![]() sevgili hayalayaz ve strom,peki haklısınız alınganlık yapmıs olabılır, ![]() samimiyetinize inanıyorum, olabılır ınsanlar konusa konusa anlasır su an no problem,yoksa bısı mı yaptınız haha ıcımden sadece kahkaha atmak gelıyor wavegalıba ıkı noktaladınız benı hahaha ![]() herkese sevgiler ve saygılar stromcum senı erkek sanmıstımmm ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #128 (permalink) |
![]() | ![]() konuyla alakasız bırsey sormak ıstıyorum tamamen yorumunuza ıhtıyacım var, burda sorsam olur mu? bana ılgınc geldı bır de forumda sadece bu baslıktakı arkadasları tanıyorum o yuzden |
![]() | ![]() |
![]() | #129 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba maximumfelix. ![]() Öncelikle hoşgeldin diyeyim. ![]() Sanırım biraz sorunlu bir geliş oldu bu. Ama olsun, tartışmalar, güzel dostluklar doğururmuş. Saygı ve terbiye içerisinde yapılan tartışmalara da kavga denmez zaten. Sitede oldukça büyük bir konu arşivi var. İncele biraz istersen. Bu sadece son konulardan biri. Bizler buradayız. Soruların olursa, birimiz mutlaka cevaplar. super Gelişinde Hayal Abla karşılamış zaten. Sitenin Hayal Ablasıdır. Görüş ve önerilerini dikkate almanı tavsiye ederim. ![]() Şimdilik görüşmek üzere. super Sağlıcakla... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #130 (permalink) |
![]() | ![]() Merhaba Mehmet, hosbulduk.. yo hayır sorunlu bır gelıso larak kabul etmıyorum ben yıne de sorun olarak gormuyorum Hayal ablayla tanısmak ıcın bır vesıle oldu.. ![]() Evet bıraz sabırsızım,aslan burcuyum, sert ve dıkbaslıyım tü bana ![]() hangı baslıgı okusam dıye dort donuyorum hepsınden bıraz bıraz okuyorum tamamlayamadım hıcbır baslıgı bu baslık harıc.. Site cok guzel tam ılgılendıgım mevzular var,ınsallah gelısımıme yardımcı olucak ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı arkadaslar ben kıtapla ılgılı bılgılerın aslen tum ınsanlıgın ıyılıgı adına acıklanması gerektıgını dusunuyorum soyle kı; zeigeist diye bır belgesel var mesela yazanlar lınk vermıs kıtabı almayanlar vıdeoyu satın almayanlar bıle ızleyebılıyor herhes uyansın dıye bence ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi