Merhaba arkadaşlar, uyguladığım ve çok faydasını gördüğüm affetme meditasyonunu sizinlede paylaşmak istedim.Ben ilk uyguladığım zaman gelen kişi yüzünden ağlama nöbetine girmiştim.Ama şuan düşününce o kişiye karşı hiç bir öfkemin kalmaması beni mutlu ediyor.Umarım sizdede faydası olur.
Bilgisayar başında olacağımız için; sandalyelerimize dik ve arkamıza yaslanmış bir şekilde, ayak tabanlarımız yere basar ve bacaklarımız birbirine paralel konumda oturuyoruz. (Diğer zamanlarda bir yere sırt üstü yatar konumda ellerimizi ve bacaklarımız paralel vaziyette bu çalışmayı yapabiliriz.)
Derin derin nefesler alıp veriyoruz. Nefeslerimizi burnumuzdan alıp, tüm vücudumuzda gezdirdikten sonra ağzımızdan vererek bir-kaç defa tekrar ediyoruz. Zihnimizi tamamen serbest bırakarak dikkatimizi kendimize veriyoruz. Nefes alıp verirken tüm hücrelerinize yaşam enerjinizin pompalandığını ve aktive olduğunuzu hissedin. Bir süre sonra sakinleşip dinginleştiğinizi hissedeceksiniz. Nefes çalışması ile kendinize geldikten sonra artık kendi enerjimizi kendi bedenimizde hissetmek ve yaşamak için hazırsınız demektir.
Bundan sonra tavsiyem sadece bu çalışmaya inananların devam etmesi yolunda olacaktır. Zira inanmayan kişi kendini açamayacak, yeterli verimi alamayacak ve boş yere kendini yoracaktır.
Ve şimdi kulağınızın duyacağı yükseklikte bir sesle;
BEN KENDİMİ, KENDİ GERÇEK, ÖZ ENERJİME AÇMAYI KABUL EDİYORUM.
BEN KENDİMİ, KENDİ GERÇEK, ÖZ ENERJİME AÇIYORUM.
KENDİMİ SERBEST BIRAKIYORUM. KENDİME İZİN VERİYORUM.
Derin derin nefesler alıp vererek konsantre ol ve zihnini boş bırak. Hiçbir şey düşünme. Şu an sadece kendinlesin. Düşünceye gerek yok. Eğer konsantre olmakta güçlük çekiyorsan iki gözünün tam ortasında içine baktığını hisset. İçine girdiğini ve oradan kendine baktığını hisset.
VE NİYETİMİZİ VERİYORUZ. BENİM ŞU ANDA KİMİ KABUL ETMEM(AFFETMEM) DOĞRU İSE GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELMESİNİ KABUL EDİYORUM. KENDİME BU ÇALIŞMAYI YAPMAK İÇİN İZİN VERİYORUM.
Ve lütfen kendiniz bulmaya çalışmayın. Zihninizi serbest bırakın. Görüntü veya fotoğraf kendiliğinden gelecektir. Belki bir olay belki de bir his. Sizin hiç aklınızdan geçmeyen biri de olabilir. Sadece serbest bırakın.
Gelen kişinin tam gözlerinin içine bakarak;
Ben seni affetmeye niyet ediyorum.
Seninle yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum.
Yaşadıklarımızın benim seçtiğim bir oyun olduğunu ve ben istediğim için olduğunu anladım.
Anladığım için şükrediyorum.
Bana yaşattıkların için şükrediyorum.
Seni affediyorum ve sana Ben demek istiyorum.
Sana Ben diyorum. Ben… Ben… Ben…
Tüm kalbimi açarak beyaz ışıkları O’na ve tüm evrene gönder. Gözlerinin içinden bakmaya devam ederek;
Kabul ediyorum, KABUL…
Her şey Ben’den başladı.
Ben istediğim için bitiriyorum.
Olan her şeye şükrediyorum.
Tam istediğim gibi oldu.
Şükrediyorum.
Sana kızdığım kadar şükrediyorum.
Senden nefret ettiğim kadar şükrediyorum.
Sana öfkelendiğim kadar şükrediyorum.
Senin her neyine kızdıysam, öfkelendiysem o enerji bende var, kabul ediyorum.
Sana her ne dediysem onun ben olduğumu kabul ediyorum.
Seni artık tüm enerjilerimden serbest bırakıyorum.
Yolun açık olsun.
Başladığımız yerde, Ben’ de buluşmak üzere.
Kendisine bembeyaz kıyafetler giydirip kendi yolunda gittiğini görene dek beyaz ışıklarını(altın rengi de olabilir) yolla. Buna O ve her şey bembeyaz olana kadar devam et. Eğer bembeyaz olmadıysa “ neden “ diye sorarak devam et.. Kendini ne kadar çok açarsan o kadar kolay çalışırsın. Kabullerin de aynı kolaylıkta olur.
(Alıntı)