| ||||||||||
|
Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız o böreğin tarifini bilmiyorum....sanırım pastırmalı ve ıspanaklı börek.... onun yerine ben sana bunun tarifini vereyim...beğeneceğine eminim.... malzemeler... 3 Adet yufka 1 Çay bardağı süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 3 Çorba kaşığı galeta unu İç Malzemesi: 300 gr sosis 2 Yeşil ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Guest
Mesajlar: n/a
| ![]() o böreğin tarifini bilmiyorum....sanırım pastırmalı ve ıspanaklı börek.... onun yerine ben sana bunun tarifini vereyim...beğeneceğine eminim.... malzemeler... 3 Adet yufka ![]() 1 Çay bardağı süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 3 Çorba kaşığı galeta unu İç Malzemesi: 300 gr sosis 2 Yeşil biber 2 Çorba kaşığı sıvıyağ Karabiber, kekik, tuz hazırlanışı Sosisleri ince ince kıyın. Soğan ve dometesleri soyup küp küp doğrayın. Biberleri ince ince kıyın. Yağı tencerede kızdırın. Önce soğanları sonrada sosisleri kavurun. Biber ve domatesleri ilave edin. Tuz, karabiber ve kekik serptikten sonra ateşten alın. Yufkaları düz bir zemine serin. Yağ ve sütü çırpıp yufkaların üzerlerine sürün. Her yufkayı ikiye katlayın ve altı eşit üçgen parçaya bölün. Yufkaların geniş kısımlarına hazırladığız harcı paylaştırın. Sigara böreği gibi sarın. Böreklerin ince uçlarını suyla hafifçe ıslatarak yapıştırın. Börekleri galeta ununa bulayarak yağlanmış fırın tepsisine dizin. Keskin bir bıçakla ortalarından uzunlamasına kesin. Artan harcı kesik bölümlere doldurun. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben tanıyom o böreği izninle tarif edeyim.. 44 kendisi halk arasında 3 renkli börek diye ün salmış... ![]() üç renkli börek malzemeler * 4 yufka * 1 çay bardağı sıvıyağ * 2 havuç, rendelenmiş ve hafif tuzlanmış * 250gr pastırma * 1/2 kg ıspanağın yaprakları, suyu iyice süzülmüş ve hafif tuzlanmış * üstüne sürmek için yumurta sarısı hazırlanması: 1. birinci yufkayı masaya serip yağlayın. ikinci yufkayı üzerine serip yağlayın. havucu ikinci yufkanın üzerine yayın. 2. üçüncü yufkayı havuçların üzerine serip yağlayın. ıspanağın yapraklarını bütün olarak üçüncü yufkanın üzerine yayın. dördüncü yufkayı serip yağlayın. pastırmaları bütün olarak dördüncü yufkanın üzerine dizin. 3. yufkanın kenarlarını hafifçe içe katlayın (içi kenarlardan taşmasın), daha sonra yufkayı rulo şeklinde sarıp ikiye bölün. 4. iki ruloyu yağlanmış tepsiye koyun, üzerine yumurta sürüp 180c fırında üzeri kızarana kadar pişirin. ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Guest
Mesajlar: n/a
| ![]() nerden eklediğimi unuttum...galiba görüntüsüne vuruldum... sağolasın shamanım...pardon... hızırım... şimdi'ki dersimiz minik mutfak sırları...eminim biliyorsunuzdur...küçük bir hatırlatma yapayım dedim.... |
![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Guest
Mesajlar: n/a
| ![]() Balık Kokusu Balik kizarttiktan sonra mutfaga sinen kokuyu gidermek için bir kapta: 1 çay bardagi su ve 2 çorba kasigi sirkeyi kaynatiniz Limon Kabuklari Suyunu siktiginiz limon kabuklarini atmayiniz.Çelik esyalarin, biçaklarin parlatilmasinda kullanabilirsiniz Domates Kabukları Domatesin kabuğunu kolay soymak için, kaynar suya daldırıp, bıçağın tersini domatesin yüzünde ağır ağır gezdirin. Soğan Soyarken Soğan soyarken gözlerinizin yaşarmaması için soğanı içi su dolu bir tasın içinde soyun. Mayonez Hazırlama Mayonez hazırlarken eğer sos kesilirse, bir yumurta sarısını 2-3 damla sirke ile çırpın ve yeterli miktarda zeytinyağı ile koyulaştırın. Bu karışımı kesilen sosa çırparak yedirin. Kuru Bakliyat Kuru bakliyatları bir gece önceden ılık suya koyun ve haşlarken içine biraz karbonat ilave edin. Soslar Tuz bazen sütü keser. Bu nedenle, beşamele ve diğer sütlü soslara, kıvamı bulduktan sonra tuz koyunuz. Kahve Nemli Ise Türk kahvesinin nem aldigini farkederseniz, kahve dolu kavanozun içine 1-2 tane kesme seker koyun Tuzluk Tikaniyorsa Tuzluklariniza biraz pirinç koyunuz Kolay Sogutma Buzdolabiniz bozuldu, ya da artik bos yer yok. Temiz bir kovayi musluk suyu ile doldurun. Içine bir çorba kasigi sofra tuzu atin. Siseleri daldirin. Yeterince soguyacaklardir. Yemeginizin Tuzunu Fazla Kaçirinca Tencereye birkaç parça çig patates atin. Fazla tuzu çekecektir. Sogan Soyarken Gözleriniz mi yasariyor? Sogani, içi su dolu bir tasin içinde soyun. Sikintidan kurtulursunuz. Patetes Pisirmenin Püf Noktasi Pisirme suyuna bir kasik sirke koyun. Hem rengi sapsari kalir, hemdaha lezzetli olur. Ceviz Lekesi Elden Nasıl Çıkar? Eller önce 1-2 dakika kadar sirkeye batirilmis bir pamukla ovulur. Sonra da soguk suyla ovulur. Ardindan soguk suyla yikanir. Ceviz lekesi tamamen çikar. Bakir Kaplarin Parlatilmasi Bir bezi sirke ile hafifce islatip, bakiri ovun. Kaplariniz piril piril olur. Sıktıgınız Limonları Atmayın Degersiz olarak gördügünüz limon kabuklarini günesli bir yere koyup kurutursaniz, iyi bir temizleme aracina sahip olursunuz. Bu kurumus kabuklarla, özellikle isli ve yagli mutfak esyalarinizi ovarken, sasirtici sonuçlar alirsiniz. Yagli Siseler Nasil Temizlenir? Önce deterjanla yikayin. Sonra durulanan sisenin içine sodali su koyarak sallamaya baslanir. Bes dakika kadar sallanan sise çalkalanip bu sefer içine kahva telvesi ilave edilir. Bir süre bu sekilde sallanan sise kisa bir zaman sonra yaglardan tamamen temizlenmis duruma gelecektir. Mutfakta Tikali Lovabolarin Açilmasi Lastik pompalarla dakikalarca açmak için ugrasmayin. Kaynar sodali su, tikali delikten dökülürse, tikali yer hemen açilacaktir. Sogan Kokusu Ellerden Çikarilabilir Evvelden hasladiginiz patatesi mutfaktaki isiniz bitince elinize sürerek ovusturunuz. Bu isleme bes dakika kadar devam ediniz. Ellerinizdeki kokulari alip götürecektir. Mutfaktaki Haserelerle Savas Mutfakta özellikle dolaplarda dolasan hamam böcegi, karinca gibi haserati yok etmek ve bir daha gelmemelerini saglamak için bu haseratin dolastigi yerlere, dolaplara terebantin sürmek kesin yoldur. Kavanoz Kaplamalari Ne kadar zordur sikismis kapaklari açmak. Oysa kapagi biraz ocak atesine tutarsaniz, kolayca açilir. Veya kaynar su dolu bir kaba, kavanozu ters çevirip, kapagini sokarak da ayni sonucu aliriz. Bir de kavanozun altindan kuvvetlice elimizle vurarak da sikisan kapaktan kurtulabiliriz. Ekmek Ekmekleri düzgün kesmek için bazen zorlaniriz, özellikle taze ekmek hemen hamur olur. Oysa biçagimizin ucunu biraz atese tutarsak daha kolay yapabiliriz alıntıdır.... |
![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Guest
Mesajlar: n/a
| ![]() Göçmen Salatası Malzemeler: 2 adet orta boy patlıcan 2 adet orta boy taze kırmızı biber 2 adet orta boy domates 2 diş sarmısak 1 yemek kaşığı sıvı yağ tuz Yapılışı: Patlıcanları ve biberleri ocakta yada fırında közleyin. Domateslerin kabuklarını soyun. Sarmısakları rendeleyin. Patlıcanları, biberleri ve domatesleri küp şeklinde doğrayın. Yağı ve tuzu katarak harman yapın. Soğuk servis yapın. Harsıl Malzemeler: 1demet pazı 1 kilo taze yoğurt 5-6 tane taze soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı acı pul biber 1 çay kaşığı dövülmüş kişniş 1 çay kaşığı reyhan 2 diş dövülmüş sarımsak 1 tane haşlanmış yumurta Yapılışı: Pazıyı az suda haşlayın. Soğuyunca malzemenin kalanıyla birlikte mutfak robotunda iyice karıştırın. Karışımı uzun borcama koyun ve haşlanmış yumurtaları üstüne süs olarak koyun. Havuç Salatası Malzemeler: 4 su bardağı rende havuç 3 su bardağı süzme yoğurt 3-4 diş sarımsak tuz karabiber Yapılışı: Havucu teflon tavada öldürene kadar pişirin. Soğuduktan sonra sarmısaklı yoğurdu, tuzu, karabiberi ekleyin. Humus - II Malzemeler: 250 gr nohut 250 gr tahin 4 diş sarmısak 2 limonun suyu 1 demet maydanoz 4 çay kaşığı kimyon 1 çorba kaşığı sumak 2 çorba kaşığı margarin 1/2 çay kaşığı acı kırmızıbiber 4 kahve kaşığı tuz 6 Kişilik Yapılışı: Bir gece evvelden ıslattığınız nohudu haşlayın. Piştikten sonra kabuklarını ayıklayın ve havanda iyice dövüp, bir tabağa koyun. Havanda dövdüğünüz sarmısakları, limon suyu, 2 çay kaşığı kimyon ve tuzla birlikte tahine ilave edip, iyice karıştırın. Bu karışıma ezilmiş nohut ve 1/2 su bardağı su ilave edin. Koyu bir kıvam tutuncaya dek iyice karıştırmaya devam edin. Karışımı tabaklara yayarak birer parmak kalınlığında dökün. Üzerine kimyon, kıyılmış maydanoz ve sumak serpiştirin. Yağ ve kırmızıbiberi bir tavada iyice kızdırıp, üzerine dökün ve servis yapın. Isırganotu Salatası Malzemeler: 1 demet ısırganotu 2 adet pırasanın beyaz kısmı 3 yemek kaşığı çökelek pul biber tuz limon zeytinyağı Yapılışı: Alışkın olmayanlar tüm çalışma sırasında eldiven kullanmalıdır. Ayıklanışı :Pazarda satılan ısırganotundan mümkünse bol tohumlu olanlarından alınız.(Bunlar dişisi olarak bilinir ve yakıcılığı azdır.) Tek tek uca yakın taze yerlerinden kırarak ayıklayınız. Bol su ile yıkayın ve suyu süzdürün. Isırganotu ve pırasalar ince ince kıyılarak derince bir kaba konur. Üzerine çökelek,tuz (mümkün olduğunca kontrollü ve az koyun ot, tuzu fazla almıyor), pul biber ve arzuya bağlı 1 tatlı kaşığı kadar limon suyu ilave edilir. 1-1,5 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edildikten sonra el ile avuç içinde sıkıştırılarak malzemeler karıştırılır. Zeytinyağı ile bu işlemi uygulamak otun yakıcılığını ortadan kaldırıyor. Arzuya göre lavaş veya yufka içerisinde dürüm yapılarak da yenilebilir. |
![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() neler oluyo sitede sitenin icerigi mi degisti niye yemek tarifi veriyorsunuz aaaa ![]()
__________________ su.21 |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
Guest
Mesajlar: n/a
| ![]() Alıntı:
sümbülcüm biliyorsun ki sevgiye giden yollardan biridir mutfak.... en güzel sohbetlerin yapıldığı yerdir...ve en güzel paylaşımları barındırır... işte bu yüzden bizimde bir mutfağımız olsun istedim...isteyen her kes katılabilir.. burası hayatım değişti ailesinin mutfağı... hoş sohbetlerin,ufak ipuçlarının ve güzel tariflerin olduğu bu güzel mutfağımıza her kesi bekliyoruz.... ![]() | |
![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu mutfak tarıflerı kosesı harıka oldu, ben de burada ogrendıgım tarıflerı toparlayıp yazmaya baslıyorum, makarna soslarında ıse artık asmıs bunlar hele somon ve kremayla yapılanı var yanına yaklasılmıyor, bır de elınızde varsa dıyet tatlı tarıfı onu da alalım arkadaslar |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Guest
Mesajlar: n/a
| ![]() istediğin diyet tatlısı olsun sevgili tresor cuğum..... ![]() diyabeti olan , insulin direncinden muzdarip olan, ya da metabolizması bir şekilde yavaşladığı için diyet yapmak zorunda kalan kişilere de krize girdiklerinde aynı tadı bulamasalar da normal insanlar gibi tatlı yiyebilme, nefs köreltebilme* olanağı sağlayan tarifler. yalancı tavuk göğsü: 8 porsiyonluk tarif. 1 ekmek , 1/2 süt ve 1/2 yağ eksilterek yenilebilir. 1 porsiyonda 140 kalori , 17.3 gram karbonhidrat vardır. 5 su bardağı veya 1 litre yarım yağlı süt 1 su bardağından az un 2 yemek kaşığı yumuşak margarin yeteri kadar tarçın 25 adet aspartam içeren tablet veya 10 yemek kaşığı sanpa gold veya 8 yemek kaşığı candarel spoonful yapılışı: soğuk süte unu ilave edin mikserle karıştırın. ateşin üzerinde bu karışımı muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin. inmesine yakın margarini katın. iyice karıştırın. ocağı kapatıp birkaç dakika bekleyin , hafif ılınınca tatlandırıcıyı ekleyin. 15-20 dakika tekrar mikserle çırpın. su ile ıslatılmış cam kaba karışımı dökün ve dolaba koyun. servis yaparken tarçınla süsleyin. |
![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Guest
Mesajlar: n/a
| ![]() şeftali tatlısı: 10 kişilik porsiyon ölçüsü : şeftali + 2 yemek kaşığı tavuk göğsü 1 ekmek, 1/2 yağ eksilterek yenebilir. bir porsiyonda 88.8 kalori, 14.8 gram karbonhidrat mevcut. 5 adet şeftali 1/2 litre süt 1/2 su bardağı un 1 yemek kaşığı yumuşak margarin yeteri kadar tarçın 15 adet aspartam tablet veya 5 yemek kaşığı sanpa gold veya 4 yemek kaşığı candarel spoonful yapılışı: şeftalileri yıkayıp soyun, ikiye bölün ve az suda haşlayın. sıcakken tatlandırıcıyı ekleyin. şeftalileri servis tabağına dizin. tavuk göğsü tarifini yarım ölçüyle yapın. servis tabağındaki şeftalilerin üzerine hazırladığınız tavuk göğsünden ikişer yemek kaşığı koyun. tarçınla süsleyip soğuk olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız o böreğin tarifini bilmiyorum....sanırım pastırmalı ve ıspanaklı börek.... onun yerine ben sana bunun tarifini vereyim...beğeneceğine eminim.... malzemeler... 3 Adet yufka 1 Çay bardağı süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 3 Çorba kaşığı galeta unu İç Malzemesi: 300 gr sosis 2 Yeşil ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi