Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

BU SENİN FİLMİN...

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci BU SENİN FİLMİN... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu senin filmin... Yazarı da sensin bu filmin, Yönetmeni de, Başrol oyunsucu da... Şimdi sen karar ver, Belki bütün oyuncuların rollerini belirleyemezsin, Ama sen nasıl bir rol üstleniyorsun bu filmde? Belki bu filmin nerede başladığını da belirleyemezsin, Ama nerede, nasıl ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

BU SENİN FİLMİN...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-11-2007, 04:55 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart BU SENİN FİLMİN...

Bu senin filmin...
Yazarı da sensin bu filmin,
Yönetmeni de,
Başrol oyunsucu da...
Şimdi sen karar ver,
Belki bütün oyuncuların rollerini belirleyemezsin,
Ama sen nasıl bir rol üstleniyorsun bu filmde?

Belki bu filmin nerede başladığını da belirleyemezsin,
Ama nerede, nasıl devam edeceğine sen karar ver...

Belki sarışınsın, belki esmer,
Belki uzunsun belki de kısa...
Ama ne farkeder bunları değiştirememek
Asıl gerektirmen unsurları iyi bil ve onları doğru yönlendir...
Unutma bu sadece SENİN FİLMİN!
Güneşin doğuşuna mı şükrediyor başrol oyuncusu?
Yoksa farkı yok mu bu sabahın diğerlerinden?
Sevgiyi, umudu, özlemi, aşkı mı taşıyor kanatlarında?
Yoksa karamsarlığı, umutsuzluğu, terk edilmişliği mi?
Nasıl istersen öyle yaz...
Bu senin filmin...
Yönetmeni de,
Başrol oyunsucu da...
Belki çok beğenilecek, çok konuşulacak bu film,
Belki de hiç alıcısı çıkmayacak...
Ama sadece sana ait olacak!
Ne önemi var diğerlerinin izleyip izlememesinin?
Gişe rekorları kırıp kırmamasının?
Eğer yıllar sonra geriye bakıp da,
"Vay be, ne güzel olmuş, iyi ki de böyle çekmişim bu filmi..." diyebileceksen,
Benim nazarımda oscarlıktır o film...
Ama önemli olan senin bu filmi oscara layık görmen,
Çünkü yıllar sonra bu filmin ödülünü verecek olan jüri üyesi de sadece ve sadece sen olacaksın!
Bu senin filmin...
Yönetmeni de,
Başrol oyunsucu da...
Romantik komedi,
Polisiye,
Trajedi...
Ya da ortaya karışık en güzelinden...
Nasıl olursa olsun,
Sadece sana ait olacak bu filmin içeriği...
Ben, mutlu sonla bitmesini tercih edenlerdenim,
Ama sen nasıl istersen öyle bitecek bu film...
Yıllar sonra torunlarını kucağına almış,
Bütün hayallerine ulaşmanın verdiği mutlulukla,
Bu hayatın her anını özümsemiş bir insan da olabilirsin bu filmin sonunda,
Hayallerini birer 'hayal kırıklığı'na nasıl dönüştürdüğüne üzülen,
Bunun mutsuzluğunu yaşayan yaşlı bir ihtiyar da...
Bu senin filmin...
Yönetmeni de,
Başrol oyunsucu da...
Sen bir yazarsın,
Ne yazarsan yaz...
Sen bir yönetmensin,
Nasıl yönetirsen yönet...

Sen bir başrol oyuncususun,
Nasıl oynarsan oyna...
Sadece bir şeyi unutma:
Bu film için,
Tek bir şansın var şu hayatta...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-11-2007, 10:28 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: BU SENİN FİLMİN...

insanlar; bir diziye ya da bir sinema filmine konu yazarken,nasıl ki her insanın söyleyeceği sözleri tek tek yazıyorlarsa,hatta saniye saniye filmde rol alan oyuncuların,tüm hareketlerini,duygularını ifade şekillerinin ne olacağını kontrol ederek filmi çekiyorlarsa..biz neden kendi hayatımız da yapmayalım..çok uzun olmasa da bir kaç dakikalık olanını,ya da hayatımızın içinden bir 5 dakikayı nasıl yaşamak istiyorsak bunu şimdiden tasarlayıp yazabiliriz...ben başlıyorum..

filmin adı:ANLIK MUTLULUK
yazarı:HÜLYA
yönetmeni:HÜLYA
baş rol oyuncusu:HÜLYA
diğer oyuncular:ELİF ve GÜLTEN

konusu:hayatı sevmeyi yeni yeni öğrenen hülya,herşeyin önce kendisini sevmekten geçtiğini fark eder..bunun için arayışlara girmiştir..yeni yüzler,yeni bir çevre,yeni bir hayat...insanlarla ilişkinin en doğru yönlerini bulmayı, amaçları arasına koyan hülya,bunun nasıllarını merak eder..merak ettikçede içinde bulunduğu arkadaş çevresinden zaman,zaman kırıcı olaylarıda yaşar..nedenlerini ve nasıllarını düşünmeye başlar...bir gün bir arkadaşıyla bir olay yaşanır..arkadaşı onu incitmiş,güvenini sarsmıştır..günlerce üzülür,ama yinede onu incitmez..görüşmeme kararı alır..ancak bu karar da onu rahatsız eder..aynı yerde yaşıyorlardır..zaman zaman birbirlerini görmek zorunda kalıyorlardır..hülya ne yapacağını şaşırır..gördüğünde kaçamaz,beni bu sebeplerle çok incittin diyemez,kendi gibi başkalarının da kırılmasından korkar..
bir sabah güne mutluluk ışıklarıyla merhaba der..o günün güzel geçeceğini hissediyordur..herşeyi selamlar,dokunabildiği her şeye şükreder..pc de hayatım değişti şehrini incelerken,kapı çalar..kapıya doğru gider...
GÜLTEN:günaydın hülyacım...
HÜLYA:günaydın canım,hayırdır?
GÜLTEN:hayır canım,hayır..arkadaşları bu gün çaya çağırdım,müsaitsen sende gelir misin?
HÜLYA:elbette gelirim ne demek..teşekkür ederim..
GÜLTEN:tamam canım görüşürüz o halde..
HÜLYA:GÖRÜŞÜRÜZ...
kapıyı kapatır..yüzünde tebessümle tekrar pc başına gelir..yapılması gereken işleri vardır..onları bitirir ve pc başından kalkarak günlük işlerini halletmeye koyulur..
saat ilerlemiştir..hazırlanır,çocuklarını da alarak arkadaşının evine doğru dışarı çıkar..tam o anda arkasında bir yüz belirir..
ELİF:piiiişşt..merhaba..
HÜLYA:aaa merhaba özgür nasılsın?
ELİF:iyiyim canım benim..seni çok özledim,dur bir sarılayım sana...(der...ve sarılır)
HÜLYA:görünmüyorsun?neler yapıyorsun?
ELİF:yoğunum..çok iş var..ev,iş,çocuklar bunaldım baya..stres oldum..ama seni de çok özledim..sende bir soğukluk var..ama nedenini biliyorum..
HÜLYA:(saklamaya çalışarak)yok yok soğuk değilim..biraz kırgınım hepsi bu..(der..bir anda ohh der gibi nefes alarak)
ELİF:sebebini sormayacağım..biliyorum..ne zamandır sana anlatmak istemiştim,ama anlatamadım..hala da anlatamıyorum..ama inan benim bir suçum yok..bende bilmiyordum..yinede sebep olduğum için özür dilerim..yanlış davrandığımı ve seni kırdığımı biliyorum..
(hülya yüzünde bir tebessümle sorar:)
HÜLYA:biliyordun,anlamıştın demek..o halde nedenlerini sormayacağım..senin farkında olman ve bunu benimle paylaşman yeterli arkadaşım..kırıldım,üzüldüm doğru..hatta günlerce düşündüm,bu yüzden görüşmeme kararı bile aldım..ama görüyorum ki sen de farkındasın..uzatmak manasız..biz ne acılar paylaştık..
ELİF:evet..bu olay bir anda herşeyi bitirmemeli..
HÜLYA:haklısın..bitirmez merak etme..önemli olan anlamaktır..bunu sende bende biliyoruz..hadi boşver artık üzülme..hepimiz hata yapabiliriz..ne güzel ki sen hatandan döndün,bana değer verdin..bitmesini istemedin..bu yüzden sana teşekkür ediyorum arkadaşım..(der..ve birbirlerine dolu gözlerle sarılırlar..tebessümle birlikte gözlerinden akan yaşları da birbirlerinden saklamaya çalışırlar..o an hülya içindeki tüm sorularının cevabını almıştır..kendine bu imkan sunulduğu için şükreder..)arkadaşına dönerek;
HÜLYA:hadi işe geç kalacaksın..bende arkadaşlara geç kalıcam..sonra görüşürüz..ama bu konu kapanmıştır,bir daha açmayalım,der..
ÖZGÜR:açmayalım evet..görüşelim tabii arkadaşım ben kahveli sohbetlerimizi çok özledim..
HÜLYA:evet..bende..
ÖZGÜR:anlaştık..hadi sana güzel hoş sohbetler diliyorum,ben kaçtım..unutma seni çok seviyorum..

sevdiğini söylemek hülya için söylemesi en zor sözlerden biridir..oysa insanları,tüm canlıları çok sevmektedir..fakat söylemeyi bir türlü beceremez..başını yere eğmiştir..yutkunuyordur..içinden seni seviyorum,der..ancak arkadaşına duyuramamıştır..özgürse, olduğu yerden arkadaşının vereceği cevabın ne olacağını,donuklaşmış gözler ve merakla bekliyordur..hülya başını yerden kaldırır,arkadaşının yüzüne bakar,kendisinden hangi cevabın beklendiğini biliyordur..tüm gücünü toplamaya çalışır..dilinin ucundadır tılsımlı sözler..söylemeliyim artık,diye düşünür..özgür ün gözleri sevilmediğini düşünerek dolmaya başlar..duymak sitediği sözcüğü duyamayacağını düşünür..başını öne eğer..tam arkasını dönmüş gideceği sırada,arkasından ona seslenen Hülya nın sözlerini duyar...
HÜLYA:Özgür,canım arkadaşım...bende...bende...bende
özgür döner ve bakar...
ÖZGÜR: bende???
HÜLYA:bende...seni....seviyorum...(der..ve yutkunur..söylemeyi başarmıştır..evet der..tekrar eder)
HÜLYA:seni seviyorum arkadaşım..ama orada kal,yanıma gelme..başka zaman konuşuruz yine..geç kalacaksın..
(Hülya bu kelimeleri çok fazla kullanmamaktır..seni seviyorum tılsımlı sözlerinin değerinin ve anlamının farkındadır..ancak çok tüketiliyor olmasından şikayetçidir..yerinde söylendiğinde anlam kazandığını biliyordur..ancak yeri ve zamanı geldiğinde de bir türlü söyleyemiyordur..yüzünde anlamlı bir ifadeyle tebessüm belirir..neşeli bir şekilde,kendi kendine;SENİ SEVİYORUM sözlerini tekrar ederek yoluna devam eder..kısa bir zaman diliminde yaşadıkları onu çok mutlu etmiştir..arkadaşının pişmalığı ve söyleyebildiği kelimeler.. içinden yaşadığı bu olaya bir isim koyar,ANLIK MUTLULUK...ve mutlu adımlarla hayatının diğer zaman dilimlerine doğru yürür..kimbilir onu daha ne güzellikler bekliyordur..)
devamı haftaya....
sahi yaa araya bir reklam da atmadık..neyse arkadaşlar,giderleri başka yollarla karşılarız..
bir daha ki sefere bir arkadaşımın dram filmini yazıcam..korku da vaaar...gerilim de vaaar..komedi de vaarr..ne isterseniz var..
yiyecek içecekte koysak iyi olcak sanırım.. dusun
hadi bakalım herkez hayatında olmasını istediği küçük bir anını yazıversin..ama olmasını istediğini,olanı değil...başka birinin yaşamış olduğu bir film de olabilir..içinde alınacak bir ders mutlaka vardır nasılsa..hepinizi sevgiyle selamlıyorum..

Alt 21-11-2007, 10:36 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

eee acemilik işte...arkadaşımın adı Özgür Elif ben her iki ismini de kullanmışım
neyse canımm olur böyle şeyler dimi ama...
gülmeyin gülenin hayatıyla ilgili korkunç film seneryosu yazarım ona göre..burası tılsımlı bir sayfa..ne yazarsak gerçek oluyor..bunu da düşünseniz iyi olacak..tehditlerim boşuna değil yaneee
Alt 21-11-2007, 10:40 AM   #4 (permalink)
suzzy
Guest

olmuş..olmuş...
hemde çok güzel olmuş....
ama en çok komedi bekliyorum..
şiirlerden sonra birde kızımızın yazarlık yeteneği olduğunu öğrenmiş olduk.....
Alt 21-11-2007, 10:51 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
olmuş..olmuş...
teşekkürler....teşekkürler...lütfen çiçekleri odama yollayınız..
odam mı??
yaa benim niye odam yok..şair ve yazar odası istiyorum..
bende herşeyi istiyorum haa
suzzycim en kısa zaman da bir komedi yazıcam..aslında var da sansürleri nasıl koycaz..arada bir biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diye yazarım siz anlarsınız..
adım deli yazara çıkcak yaa..sorun değil arkadaşlar,ne demiş atalarımız;yazarın en delisi makbuldür..aaaaa duymadınız mı?aşkolsun eee ben diyorum işte...yıllar sonra bende gelecek neslin bir atası olcam nasılsa...siz kaale alın bence
Alt 21-11-2007, 11:07 AM   #6 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
olmuş..olmuş...
teşekkürler....teşekkürler...lütfen çiçekleri odama yollayınız..
odam mı??
yaa benim niye odam yok..şair ve yazar odası istiyorum..
bende herşeyi istiyorum haa
suzzycim en kısa zaman da bir komedi yazıcam..aslında var da sansürleri nasıl koycaz..arada bir biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diye yazarım siz anlarsınız..
adım deli yazara çıkcak yaa..sorun değil arkadaşlar,ne demiş atalarımız;yazarın en delisi makbuldür..aaaaa duymadınız mı?aşkolsun eee ben diyorum işte...yıllar sonra bende gelecek neslin bir atası olcam nasılsa...siz kaale alın bence

ayy çok istiyorum sana çiçek yollamayı ama beceremiyorum....
hakkatten nası gönderiliyor o değişik resimler falan bu konuda ciddi özürlüyüm..
anlatılmıştı daha önce ama ben anlayamadıııım... ağla
neyse ben sana öpücük yolliim..idare et kardeş...
Alt 21-11-2007, 11:13 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

saolll canımm benimm öpücüklerin çiçekten daha değerliii...
resim kopyalamayı sana anlatırım bana da shamanic anlattı..aslında çok basitmiş ama ben smileylerin sol yanındaki minik kutucukları farketmemiştim..bu yüzden yapıştıramıyordum..şimdi öğrendim..dilersen sana da özelden anlatabilirim..
Alt 21-11-2007, 11:26 AM   #8 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
saolll canımm benimm öpücüklerin çiçekten daha değerliii...
resim kopyalamayı sana anlatırım bana da shamanic anlattı..aslında çok basitmiş ama ben smileylerin sol yanındaki minik kutucukları farketmemiştim..bu yüzden yapıştıramıyordum..şimdi öğrendim..dilersen sana da özelden anlatabilirim..

olabilir...çok sevinirim...
daha sonrada deneme yapabilirim belki...
Alt 21-11-2007, 11:46 AM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

konu anlık mutluluk...
yazan ve geri kalan tüm işleri yapan shamanic... (desktop.. elektrik.. ve bunları icad edenler yardımcı etmenler )

dün gece geç saatlerde yatan shamanic uyandıktan ve sonrasında yapılan bilumum işleri gerçekleştirip..

nolmuş bakem forumda diyerek tek gözü açık tek gözü ya biraz daha uyusak nolur diyerek bilgisayarının karşısına oturur.. wave
seni seviyorum diyemesede her her yerinden sevgi fışkıran sevgili arkadaşı hülyanın yeni edebi eserini okumaya başlar... super

sade ve koyu olrak sevdiği aslında yemen kahvesi olan ama onlardan araklayıp üzerine kendi adımızı yazıp bide pazarladığımız
en değerli içeceği olan kahvesinden derin bir yudum alır... ohhhh...

kahvenin o acı tadı dudaklarından geçtiği anda kendi yanına dumanı çıkan arkadaşınıda çağırır...
müthiş ikili ve shaman biraz daha ayılır..
her nefes ve her yudumda...

satırları keyifle okumaya devamederken kendini birden bir çıkmaz içerisinde bulur...
Allah ım neler oluyor... yok sa ben ben artık ayılamıyormuyum...
yoksa anlayamıyormuyum... yoksa aaaa yoksa beynimin sağ ve sol lobları arasında bağlar mı koptu...

elif kim .. özgür kim... oyuncalar... özgür yoktu... dusun
yoksa göremiyormuyuım... yazılanları anlayamıyormuyum..

shaman içi çökük gözlerinde endişe satırları tekrar baştan alıp kendini ben koca bir anlamazım diyerek sonuna kadar okur...
bu güzel mutluluk hikayesi shaman için artık bir kabusa dönmüştür...

suçu kahveye ve bilumum teknolojiye atmış amma yüreği ferahlamamıştır...
gözlerinde ki soru işareti yerini endişeye bırakmıştır artık çok geççççç..... şaşkın

sayfanın sonuna soğru ilererken yeni bir mesaj atan sevgi pıtırcığı hülyanın satırlarını okur...
gözleri dolar.. yüreği çarpar put pıt...
elifle özgürün aynı kişi olduğunu öğrenen shman derin bir nefes alır..
nefesin ferahlığı ve rahatlıcı etkisi ciğerlerinden yüreğine ve oradan gözlerine yansır..

her şey kişilik bölünmesinden kaynaklanmış
anlık mutluluğunun keyfini çıkaran shaman bıraktığı yerden devam eder...
döner arkasına bakar...
mutlu an ona el sallar. .
oda mutlu ana geç kalıyom kusura bakma başka mutlu anlar yapcam..
hadi kal sağlıcakla der...

başka bir mesajı okumaya geçer ay pardonn mutlu anı yazmaya gider...

Alt 21-11-2007, 11:53 AM   #10 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

oda ne kelime hülya cım atakan sizler için klüp açtı yahu ...
yaratıcı yazarlar klübü ... pisimbat müdür orada ... ama istediğin odayı alabilirsin...
yanında arkadaş görmeyi sever..

buyrun bu da çiçeğiniz... yan bilgisayardan yolladılar...

Bookmarks