Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

babalara ve babaliğa dair

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci babalara ve babaliğa dair Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız asagida babalar ve babalikla ilgili deyisler bulacaksiniz... kimilerinin sahipleri belli, kimilerinin degil... umarim hosunuza gider... özellikle babaların... babalara ve babaliga dair alinti: internet derleyen ve ceviren: lale kulahli kucuk cocuklar, onlara bakan, koruyan, kollayan buyuk bir adamin etkisi ile buyuk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

babalara ve babaliğa dair

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-06-2008, 02:48 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart babalara ve babaliğa dair

asagida babalar ve babalikla ilgili deyisler bulacaksiniz...
kimilerinin sahipleri belli,
kimilerinin degil...
umarim hosunuza gider...

özellikle babaların...

babalara ve babaliga dair

alinti: internet
derleyen ve ceviren: lale kulahli

kucuk cocuklar, onlara bakan, koruyan, kollayan buyuk bir adamin etkisi ile buyuk bir adam olurlar.

zor bir hayatim oldu ama babamin, benim basladigim noktaya gelebilmem icin cektikleri yaninda hic kalir.

babalar, cennetten gonderilmis meleklerdir.

bir babanin cocuklari icin yapabilecegi en onemli sey annelerini sevmektir.

bir baba panayirda elinizi tutan ve anneninizin soylediklerinin yapilmasini saglayandir.
anneniz cok mesgul oldugunda saclarinizi duzeltendir.
anneniz yokken kahvaltida dondurma yemenize izin verendir.
yolda sizinle birlikte yurur ve herseyin yolunda oldugunu soyler.

babalik, bir ipin ucundaki bir sabun en sevdiginiz hediyeymis gibi davranmaktir.
bill cosby

bir baba eskiden parasini tasidigi cebinde resimler tasir.

kendisini "baba" diye cagiran hos sesler duyan bir erkek kutsanmistir.
lydia m. child, philothea

14 yasindayken babam cok aldirmaz biriydi, ona zor tahammul ediyordum.
21'ime geldigimde 7 yilda ne kadar cok sey ogrendigine inanamadim.
mark twain

bir adamin ne kadar fakir oldugu beni ilgilendirmiyor, eger bir ailesi varsa zengindir.
colonel potter

babam bana nasil yasamam gerektigini soylemedi.
o yasadi ve benim onun nasil yaptigini izlememe izin verdi.
clarence budington kelland

siradan bir adamin basina gelebilecek en buyuk talihsizlik olagan disi bir babasi olmasidir.
austin o'malley

bir erkek, babasinin belki de hakli oldugunu farkettiginde, genellikle kendisinin hatali oldugunu dusunen bir oglu vardir.
charles wadworth

babalar, anneler gibi dogmazlar. erkekler "baba" olurlar ve bu onlarin gelisiminde cok onemli bir asamadir.
david gottesman

cocuklukta bir babanin korumasina duyulan ihtiyac kadar guclu bir baska ihtiyac dusunemiyorum.
sigmund freud

bir erkek hic bir zaman cocuguna yardim etmek icin dizlerinin uzerine coktugundeki kadar uzun boylu degildir. super
knights of pythagoras

bir cocuk dogdugunda, bir baba da dogar.
bir anne de dogar tabii ki ama en azindan onun icin bu bir surectir.
beden ve ruh olarak annenin olan bitene alismasi icin 9 ayi vardir.
bu zaman icinde duruma uyum saglar.
ote yandan en iyi hazirlanmis bir baba icin bile hersey bir anda olur biter.
bir camin arka tarfindan bir hemsire, yaklasik bir ekmek buyuklugunde bir sey tutmakta ve o, onu ilk kez gormektedir.
frederick buechner

bir gece baba oglunun dua ettigini duydu:
"sevgili tanri'm, beni babam gibi bir adam yap".
o gece daha gec bir saate baba dua etti:
"sevgili tanri'm, beni oglumun istedigi gibi bir adam yap".

konusuyor, konusuyor, konusuyorum ve babamin bana 1 haftada ornek olarak ogrettiklerini, 50 yildir insanlara ogretemiyorum.
mario cuomo

sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 12-06-2008, 04:05 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: babalara ve babaliğa dair

bana bir masal anlat baba
ıçinde bütün oyunlarim
kurtla kuzu olsun sekerle bal

baba bir masal anlat bana
içinde denizle balıklar
yağmurla kar olsun günesle ay

anlatirken tut elimi
uykuya dalip gitsem bile
birakip gitme sakin beni

bana bir masal anlat baba
ıçinde tüm sevdiklerim
ıçinde ıstanbul olsun

yeni türkü..

http://video.google.com/videosearch?...8&sa=N&tab=gv#
Alt 12-06-2008, 06:52 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

babam hayatım boyunca hep ondan ders aldıgım alacagım sevdigim ve sayacagım bi insan babamın hakkını asla yiyemem

hem babam oldugu için hemde elimden tutup bana kendi meslegini ogretip kendi ayaklarım üstünde durmamı sagladıgı için
babalar kutsaldır
Alt 12-06-2008, 08:19 PM   #4 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute

ben bu güzel başlığa yaşayamadığım bilmediğim babam için yazdığım yazıyı tekarar hatırlamanız için ekliyorum .

Benim hiç babam olmadı

Ben kendimi hep çok şanşlı bir kız olarak görmüşümdür.Annem ,teyzem,dedem,abilerim,etrafımda hep bir kalabalık aile kominisi ile yaşantıma başladım,zaman içinde beni terk edenler oldu,ama ilk başta babam gitmiş,öyle dediler,uzağa gitti baban gelecek o küçük aklımla gittiği yerin geri dönülmeyeceğini akıl etsemde sezdirmedim kimselere.Bak baban Almanyadan bebek yolamış sana ,kanmış gibi yaparken bebek bir tarafa atılırdı hep,zaten oldum olası sevmedim oyuncak bebekleri,kim bilir neden.Küçük bir kasaba da büyümenin avantajları pek çoktur bakkal amca ,manav abi hep tanır seni ,hayatımda amcalar abiler vb insanlar oldu ama benim hiç babam olmadı.Filimlerde olduğu gibi elimden tutup çoçuk bahçesine gidemedik hiç seninle baba,iki elini yana açıp gel benim güzel kızım (babalaar kızları güzel gelir kanımca) demedin ve ben asla koşamadım o kollara,resimlerinden bilirim yakışıklıymışsın,nasıl kokardın ,sakalların batarmıydı acaba beni öperken, yoksa der daim jilet gibi sinek kaydımıydı yüzün,ayakkabılarını merak ediyorum,nelerden hoşlanırdın,ne okurdun ,hangi tür müzikleri dinlerdin .Tepkilerin nasıldı,uysalmı,sinirlimiydin,söylesene baba sen nasıl bir babaydın, adamdın,Ben seni hiç yaşayamadım sen beni kollayamadın bu dünyanın kötülüklerinden,ama senin soyadnı taşıyorum ve bu bana yaşadığım sürece gurur verecek hep,bir çok insandan dinledim seni ,ama yaşayamadım seninle öpemesemde bir kez bile yanaklarından elinde baston küçük evimizin bahçesinde oturamasanda,elinde ekmekle akşamları kapıyı açmamış olsanda,babamsın,gittiğin yerde annemle birlikle hala bana baktığınızı görüyorum ,biliyorum.Baba biliyormusun benim hiç babam olmadı …..
Yaşayamadığım babam, seni seviyorum

Bana bıraktığın şerefli soyadını şerefle taşıyorum ve taşıyacağım baba

Alt 12-06-2008, 09:31 PM   #5 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

babam vardı benim... hala var ama biz hiç baba kız olmadık... babama olan korkum sevgimden daha büyük oldu hep... boynuna sarılamadım, koynuna sığınamadım... o başkalarının kızlarına olan sevgisinden bahsederken, ben gizli gizli ağladım babam beni sevmiyor diye... babam beni seviyormu halen bilmiyorum... birkaç ay önce hayatımda ilk defa telefonda babama onu sevdiğimi söyledim ... ama o sustu...

annem olsun istedim ben...Allah annemi benden daha çok sevmiş yanına almış... babam olsun istedim... onuda yaşayamadım... bir kızım olsun istedim.. çok şükür bir kızım var ve ben şimdi ona hem annelik hem babalık yapmak durumundayım... baba olamam tabii ama o benim herşeyim... annem, babam, dostum, sırdaşım...birde çocuğum işte... elimde olmadan ona yüklediklerimle ne kadar çocukluk yapabilirse çocuğum işte
Alt 12-06-2008, 10:26 PM   #6 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

pisimbatım sanemcem kıyamam size ben..

çok dokundu yadıklarınız..

napalım kızlar wave herkez her zaman her şeyi bütün yaşayamaz ki .. dimi ama..

bende babamdan ayrı büyüdüm..

yanımızda olsalardı belki bu kadar sevgi dolu hassas yüreklerimiz olmazdı. wave

olanda sağolsun olmayanda..
başımız dik gönlümüz ferah olsun yeter..

sevgiler..
Alt 12-06-2008, 10:33 PM   #7 (permalink)
suzzy
Guest

babamla hiç bir zaman yakın olamadık maalesef...ama benim için dünyaları yıkacağını hep hissettirdi bana...sadece sevgi ve şefkatini çok fazla gösteremeden...

bizi çok sever babacığım... bizde onu çok seviyoruz..rabbim onu başımızdan eksik etmesin...

bu konuda şükürler olsun kızım çok şanslı... eşim ayrı anne baba çocuğu olduğundanmı bilemem ama mükemmel bir baba...

babamın...kayınbabamın...eşimin ve bütün babalarımızın şimdiden babalar gününü kutluyorum...bu arada babalar gününü kızım babasından ayrı geçiricek... ağla bu hafta eşim istanbulda...haftayada ben nasip olursa...
Alt 12-06-2008, 10:48 PM   #8 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Benim babam çok düşüncelidir...

Arkadaş gibi sayılırız son 4-5 yıldır... super

Ama keşke çocukken de böyle olsaydı...

Ben evin en küçüğü olarak, diğer kardeşlerimden daha özellikli ve musamahalı olmama rağmen, ne istediğim çocukluğu ne de ergenliği yaşayamadım diyebilirim...

Ama yine de canı sağolsun...

Dünyanın en iyi babasıdır o...

O yine en iyisini yapmaya çalıştı...

Bakalım biz nasıl olacağız... dusun

Babam-annem her zaman der...

Yarın sen de görürsün diye...

Babamın ve Tüm babaların babalar gününü şimdiden kutluyor ellerinden öpüyorum...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2008, 11:11 PM   #9 (permalink)
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of

babam... nasıl anlatabilirim ki onu bu dünyada onsuz kalmaktan korktuğum,yokluğu aklıma geldiğinde ürperdiğim tek varlığım...yüreğinin sıcaklığını,bana olan sevgisini hep hissettirdi, sessiz sevgiyi onda öğrendim ben hemde en derinden.ne biliyorsam onun eseri.
.
Küçücükken o saçma sapan sorularıma nasılda sabırla cevap vermeye çalışırdı:)ama bende bilirdim onun kıymetini hani sorarlar ya sanki benim saçma sorularımdan daha mantıklı bi soruymuş gibi 'anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?':S tabi yanıt sabit 'ikisinide amcacım' ama içim pek öyle demezdi bi ses yalan söyleme babanı seviyorsun işte:)

Dünyaya bida gelseydim yine babamın babam olmasını isterdim. onu birkez olsun gülümsete bilmek için herşeyimi veririm zaten çok şeyde istemez o herzaman umutla bakar dünyaya yada umutsuzluğa düştüğü anları belli etmez bize.o benim sevgi sözcüğümün karşılığı ,dünyalara değişmem diye bir laf vardır ya çok kullanılır ben onu hiçbir şeye değişmem
en büyük dileklerimden biri; allahım benim babama layık bir insan olarak yetişmemi sağla
.

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks