| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ogün sanlısoy-hadi beni güldür biraz...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #151 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 1,355
230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ogün sanlısoy-hadi beni güldür biraz
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #152 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 14
6 Mesajinıza toplam 50 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana (ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Herşeyin bir sonu olduğuna (en sevdiğim şarkılardan biri) gerçekten mutlu oluyorum dinlediğim de :) |
![]() | ![]() |
![]() | #153 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: antakya
Tesekkür: 2
45 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ....... bir sevda düşünüyorum, yaşamaka gibi aşk gibi özgürlük gibi kokan bir sevda.. bir umut düşünüyorum, bulutlar gibi büyüğüp bir dağ kadar güçlenen ve hayata hayat katan bir umut... aytaç hoca |
![]() | ![]() |
![]() | #154 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ne güzel bir gece Sanki daha aydınlık Sanki bir kapı Yarınlara aralık Hem yarından önceki büyük umutlarla Hem dünden sonraki pişmanlıkla karışık Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende Ne güzel olurdu Hep seninle paylaşmak Tüm özgürlükleri Seninleyken yaşamak Dopdolu günlere Hep seninle başlamak Yarınlarla, dünlerle sonsuzluğu yaşa Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) |
![]() | ![]() |
![]() | #155 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: mutluluk diyarı:)
Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Yeni bi hayat kurdum İçine huzur koydum Yaslandım arkama Dünü kovdum Bir hayat kurdum İçine huzur koydum Yaslandım arkama Seni kovdum En doğru zaman Canım istediğim zaman Anlaştığım zaman kendimle Buda benden olsun sevgiyla kalın:)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #156 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çok parçalandım... parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bir gün daha bitti... ama yarın yeni birgün diye inanmazsam, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... hiçbirşey boşuna yaşanmamıştır diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım uyuyordum... gözüm açıldı uyandım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... ŞEBNEM FERAH
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. |
![]() | ![]() |
![]() | #157 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 18
13 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Erkin koray-SEVİNCE ![]() sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo sevince oo sevince öyle bir yol tutmuşum ki sorma inandım ki sevince vardır dünya sevincedir günlerin bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo sevince oo sevince ooooaa olacak mıydım ben bu halde olacak mıydım ben bu halde sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan eriyorum galiba yavaştan oo sevince oo sevince oo sevince |
![]() | ![]() |
![]() | #158 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #159 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bülent Ortaçgil - Her Şey Sevgiyle Başlar ![]() Üstüme gece çökmüş Ama içim ışıl ışıl Beklerim ta sabaha kadar Beklerim de Geceyi değiştiremem Gecenin gücü beni aşar Herşey anını bekler Hadi gel senin zamanın artık Yürüsene benim ile Hadi gel senin zamanın artık Senin zamanın artık Sessizlikte insan Belki aradığını duyar Ama her kulak işitmez Bir kişi bulur İkincisi tohum eker Sonra yeşillenir çiçekler Herşey zaman ister Hadi gel senin zamanın artık Yürüsene benim ile Hadi gel senin zamanın artık Senin zamanın artık Yanımda dur Usulca koluma dokun Al ellerim senin olsun Yüzüme bak Sana anlatacak Çekinme güven bana Herşey sevgiyle başlar,herşey sevgiyle başlar Hadi gel senin zamanın artık Yürüsene benim ile Hadi gel senin zamanın artık Senin zamanın artık |
![]() | ![]() |
![]() | #160 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Musluğu çevirdim, sular akıyor Perdeyi araladım, güneş duruyor yerli yerinde Kapıyı açtım, savaş-mavaş çıkmamış hala Oh be dedim, her şey yolunda Telefon çaldı, sevgilim, beni unutmamış Bakkal gazete koymuş kapıya, çalan olmamış Hava lodosa dönmemiş, trafik açık hala Oh be dedim, her şey yolunda Her şey yolunda, her şey yolunda, her şey yolunda bu sabah Her şey yolunda, her şey yolunda, her şey yolunda bu sabah Bugün aşk yüzünden ölmedim Serseri bir kurşun da düşmedi payıma İmamın kayığına binmedim daha Oh be dedim, her şey yolunda Uyandım ter içinde, dünya karanlık Bir sinek başımda dönüp dönüp duruyor Bir çocuk yüzü ekranda paramparça Oh be dedim her şey yolunda Her şey yolunda, her şey yolunda, her şey yolunda bu sabah Her şey yolunda, her şey yolunda, her şey yolunda bu sabah ezginin günlüğü... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar mutluluk veren şarkılar =)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ogün sanlısoy-hadi beni güldür biraz...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi