| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Genel Kullanım RehberiRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikle suçluluk ve ego telkini dinleyiniz.Bir hafta... Daha sonra topluluk konuşma ekleyebilirsiniz. Benim imzamada rehber konusu vardır.Ona da göz atınız.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #91 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Öncelikle suçluluk ve ego telkini dinleyiniz.Bir hafta... Daha sonra topluluk konuşma ekleyebilirsiniz. Benim imzamada rehber konusu vardır.Ona da göz atınız.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #92 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bir şey daha sormak istiyorum bu telkinler art arda mı dinlenmeli yoksa bir telkin 70-80 saat dinlendikten sonra diğerine mi geçilmeli????? |
![]() | ![]() |
![]() | #93 (permalink) | |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Daha sonra yani bir hafta geçtikten sonra topluluk konuşma ekleyin yavaş yavaş diğerlerini ekleyin.. Genel olarak üyelerin yorumları gösteriyor ki ego ve suçluluktan sonra topluluk konuşma sosyallik arttırıcı gibi telkinler daha verimli oluyor. Bir kaç kişi kendine güven telkininden verim alamadıklarını söylediler.O nedenle listenizi bu şekilde yapabilirsiniz...
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ | |
![]() | ![]() |
![]() | #94 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba Atakan bey öncelikle sizleri tebrik ediyorum ve bu güzel ve başarılı çalışmalarınızın devamını temenni ediyorum. Ben yaklaşık 3-4 ay önce dinlediğim sayın Nil-Gün hanımefendinin çalışmalarında bu cd leri format değişikliğinde (audio>mp3) gerekli etkiyi yok ettiğini söylüyordu. Bu yapımlar format değişikliğinde etkisini kaybedermi. Sizin bu çalışmalarınızın hazırlanış formatı audio mu yoksa direkt mp-3 olarakmı hazırlandı. Eklenen metinleri algılayabilen bir program varmı_? Normal haliyle karşılaştırarak aa evet bunda bir farklılık var beyne daha ikna edici bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Televizyonda reklamlarda yada filmlerde bu tekniği kullanıyorlarmı. Bazı markaların tahtı hiç sarsılmıyorda acaba diyorum. Demiyorum javascript:void(0); dedim. |
![]() | ![]() |
![]() | #95 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: In a world
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba nitellia.Bu uygulamaların Tv de kullanımı ile ilgili birşeyler var eklediğim linkte.göz atabilirsin istersen. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...61670#msg61670 |
![]() | ![]() |
![]() | #96 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | |
![]() | ![]() |
![]() | #97 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Merhaba Öncelikle böyle bir çalışma için teşekkürler. Sitede metin olarak verilen telkinleri kendimiz kasete okuyup bu şekilde dinlesek yararı olur mu? Şu anda Uykuda Öğrenme adlı bir kitap okuyorum. Bu kitapta kişisel gelişimle ilgili bir bölümde bu konudan bahsediliyor. Kitapla ilgili bilgiyi aşagıdaki linkde inceleyebilirsiniz. http://www.ideefixe.com/kitap/tanim....LM37MPBKSXVXT8 |
![]() | ![]() |
![]() | #98 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() MERHABA ATAKAN BEY benim sorum bu müzikleri dinlerken değişiklik olması açısından başka müzikler de araya katsak (telkin içermeyen pop veya farklı tarzlarda)telkinlerin etkisinde farklılık gösterir mi yan etki misali durumlar ortaya çıkar mı çünkü bir günde 10 12 saat bu müzikleri dinlemek bir süre sonra dinlememe isteği ortaya çıkarır ya da bana öyle geldi |
![]() | ![]() |
![]() | #99 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar benmi bişeyi yanlış anlıyorum.. telkinlerin türkçe olduğunu söyleniyor fakat türkçe değil??? bu konuya bir açıklık getirirmisniz??? |
![]() | ![]() |
![]() | #100 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ne düşünürsen osun ! |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikle suçluluk ve ego telkini dinleyiniz.Bir hafta... Daha sonra topluluk konuşma ekleyebilirsiniz. Benim imzamada rehber konusu vardır.Ona da göz atınız....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi