| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Genel Kullanım RehberiRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar.. sevgili vasko aşağıda yazacağım linkleri vermek benim için çok kolay bir işti.. ilk mesajımda vurgulamak istediğim mesaj, kendine bize ve hayatımız için gerçekten önemli olan subliminal mesajlara bir şans ver.. bunuda forumun farklı farklı başlıklarında yer alan binlerce üyenin ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #111 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar.. sevgili vasko aşağıda yazacağım linkleri vermek benim için çok kolay bir işti.. ilk mesajımda vurgulamak istediğim mesaj, kendine bize ve hayatımız için gerçekten önemli olan subliminal mesajlara bir şans ver.. bunuda forumun farklı farklı başlıklarında yer alan binlerce üyenin yazdıklarınıdan değerlendir istedim.. bu farklı başlıklar sadece telkinler ile ilgili değil.. gerek değişim süreçlerinde tutmuş oldukları günlükler gerek diğer konularda yapmış oldukları yorumlar senin bizim arka penceremize tanımanı sağlayacaktı diye üşünmüştüm.. içinde yaşadığın duygu yoğunluğunu ve güvenlik arayışını anlayabiliyorum.. duygular ruhumuzun mesajlarıdır ve hissettirdikleride önemlidir.. korku duygusu en doğal duygumuzdur.. korku duygusuna verdiğimiz tepki ise; bizi ya özgürleştirir ya tutsak kılar.. kendin için en doğru kararı vermen temennisiyle.. müsait olabilirsen eğer aşağıda vereceğim linkleri incelemeni öneriyorum.. ama baştan sona tüm verdiklerimi oku lütfen.. sevgiler.. Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #112 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 240
85 Mesajinıza toplam 490 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() dileğim gizli kalsa olurmu.sadece ego güçlendirici cd dinliyorum.yeniyim ve acemiyim bağışlayın. 96 |
![]() | ![]() |
![]() | #113 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() telkinlerin birbirlerini tamamlayıcı etkileri vardır.. bunun için tek başına değil de birlikte dinlenilmesini öneriyoruz... ego + suçluluk ile başlayarak bir hafta sonra kendine güveni ekleyip devam edebilirsiniz.. ayrıntılı bilgilere http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ inceleyerek ulaşabilirsiniz.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #114 (permalink) |
Tesekkür: 240
85 Mesajinıza toplam 490 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() teşekkürler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #115 (permalink) |
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Mrhabalar benim bu hafta 3. haftam Listemi 5 ego 5 kendine güven 5 koruma kalkanı olarak düzenledim telkinleri arka arkaya dinlemenin bir sakıncası var mıdır yani mesela bigün ego bigün kendine güven bigün koruma kalkanı mı dinlenmeli yoksa karışık sırayla dinleyebilir miyiz. Tesekkür ederim. Sevgiler...... |
![]() | ![]() |
![]() | #116 (permalink) |
5 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Slmlar bende sosyalleşememe sorunu var. Bir türlü sosyal ortamlarda rahat davranamıyorum.. Kendime liste yaptım listtemde ; suçluluk + ego güçlendirici + sosyal fobi + sosyallik arttıcı + kendine güven + topluluk karşısında konuşma + erteleme ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini sırayla 1 er kez çalmak üzere günde 8-10 saat boyunca dinliyorum. Yaklaşık 2 ayı geçtı . Sizce bu liste doğru mu yoksa önereceğiniz başka listeler var mı ? Sosyalleşmeyi en etkili hangi listeyle yapmalıyım , yoksa benim listeye devam mı etmeliyim etkileri görmek için ? Şimdiden teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim , yardımlarınızı bekliyorum... |
![]() | ![]() |
![]() | #117 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba quarisma; ![]() Hoşgeldin yanımıza.. ![]() Güzel bir liste hazırlamışsın. Telkinlere ego güçlendirici ve suçluluk telkinleri ile başlıyoruz biliyorsun.Yaklaşık 15 gün dinledikten sonra diğer telkinleri ekliyoruz. İlk etapta çok kalabalık olmasa daha iyi. Etkilerini çabuk hissetme açısından. Sosyal fobi telkinini, sosyallik artırıcı telkinini bir hafta dinledikten sonra listeye almak tavsiye ediliyor. Etkileri herkeste aynı olmayabiliyor.Bazı arkadaşlar birkaç günde sonuçları ve etkilerini hissederken, bazı arkadaşlar da bir kaç ayda hissedebiliyorlar. O yüzden hemen ümitsizliğe kapılmadan sabırla dinlemeye devam etmende fayda var. Günde 8-10 saat de çok iyi.. Ben de günde 10-15 saat dinliyordum ilk zamanlar .Şimdi biraz kısalttım bu süreyi. Geceleri dinlemek daha etkili bu arada, uykudayken bilinçaltımıza daha etkili oluyor. Aşağıdaki linklerden de faydalanabilirsin... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ebilirim-b10.0 http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._gorurum-b11.0 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...etlerimiz-b2.0 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ormayiniz-b8.0 Farklı soruların için de; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ulariniz-b15.0 Ayrıca yaşama dönüş derneğinin sitesine de bakabilirsin. Güzel bilgiler var... www.yasamadonus.org Güzel sonuçlar alman dileğiyle... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #118 (permalink) | |
5 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #119 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Şimdi neyi merak ettim... Bu telkinleri seslendiren kim? İnsan ister istemez bu sesi ve sahibini merak ediyor:) |
![]() | ![]() |
![]() | #120 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar.. tüm telkinlerimizi forum sahibimiz atakan bey <hayatimdegisti rumuzlu> seslendirmektedir.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ne düşünürsen osun ! |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Genel Kullanım Rehberi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar.. sevgili vasko aşağıda yazacağım linkleri vermek benim için çok kolay bir işti.. ilk mesajımda vurgulamak istediğim mesaj, kendine bize ve hayatımız için gerçekten önemli olan subliminal mesajlara bir şans ver.. bunuda forumun farklı farklı başlıklarında yer alan binlerce üyenin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi