17-03-2012, 11:15 PM
|
#194 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Alıntı: LunarEclipse Nickli Üyeden Alıntı
azraist_34;
Benim bir sorum daha olacak. :/ Forumda kirlilik oluşmaması için size özel mesaj atmak istedim ama atamadım. :)
Kilo Verme telkinlerinde Ada'nın telkin içeriği çok hoşuma gitti onu dinleyeceğim. Fakat Ada'nın Doğa versiyonu yok. Ada'nın New Age'ini, Güven'in Doğa'sını dinlesem bir problem olur mu? Çünkü ikisinin telkin içeriği farklı.
Ada'nın telkin içeriği bana daha samimi geldi, okurken kendimi çok daha iyi hissettirdi. O nedenle de Ada'yı seçtim. Ama uyurken de Doğa versiyonunu dinlemek istiyorum. Ada'nın Doğa versiyonu da yok. :/
İki ayrı kişinin telkininde bir çakışma olur mu? Ya da bilinçaltım karman çorman olur mu? :))
İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim. | Sevgili LunarEclipse; Hicbir sorun teskil etmez, sen kendini hangisinin metninde daha rahat ve ilgili hissediyorsan onu dinlemen de fayda var... Telkinlerin etkisi her insan da neden farklidir sorusunun da cevabini bulmus oluyorus araciliginla... Ben de farkli sen de farkli etki eder bu da kisinin bilincaltindaki dusunce kaliplari ile ilgilidir, Yureginin sesini dinle ve dilediginden baslayarak dinlemeye devam et bence Guzel haberlerini bekliyorum, Kal saglicakla.... |
| |