| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Depresyondayım lütfen yardım edın..Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Depresyondayım lütfen yardım edın.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan zevk alamıyorum hergun yaptıgım seyler bana cok monoton gereksız gelıyo okul ev-ev okul. hep aynı.3 ay once yasamıstım aynı seylerı hatta bılıyorum cok kotu ama ölmeyı bıle dusundum cok sacma bılıyorum ama psıkolojım gercekten kotu durumda. sımdı aynı seylerı gene yasayınca artık hal kalmadı. yani benım durumumda olanlar benı anlar belkı ama hanı hap alıp ıntıhar etmeyı dusundugum zamanlar bıle oluyor dayanamıyorum artık ve bu psıkoljı vucudumu da etklıyo halszlık mıde bulantısı vs.. ve bunları sureklı ıcıme atıyorum. durduk yere gözlerım doluyo. nıye yasıyorum dıye dusnuyorum. bı ara duzelmıstım ve sımdı gene basladı. olumlu dusunmeye calısıyorum sureklı ama sankı ıcımden bı ses olsa nolcakkı yasamk anlamsız dıye bana haykırıyor. olumlu dusnmeme engel oluyor içimdeki ses.kımseye anlatmadıgım ıcın ıcımı buraya dökmek ıstedım sadece ve sonu nereye varıcak bılmıyorum hayatımı derslerımı herseyımı tamamıyla olumsuz etkılıyor galıba agır bı depresyon gecırıyorum ve bu ıcımdekı sesın bana artık yasama geregı yok öl gitsin gıbı sacma dusuncelerle bana haykırmasından bıktım hanı aklma getırmek ıstemıyorum ama aklıma sureklı ölum gelıyor lütfen yardım edın belkı önerılerınız olur bana ıcımı dökmek ıstedım ..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhabalar, Yanımıza hoşgeldiniz. Çok gençsiniz. Ergenlik de bu tür düşünceler çok daha yaygın oluyor sanırım. Hayatın anlamsız olduğunu düşünmenize neden olan şey sadece okul ve ev arasında gidip gelmeniz mi? Bu durumu değiştirmek için herhangi bir şey yaptınız mı? Sıkıntınız olduğu zaman gözlerinizin dolması ve ağlamak istemeniz aslnıda çok sağlıklı bir durum ve vücudunuz sinyal veriyor. Bunu olumsuz bir durum olarak değil, bir uyarı olarak algılayarak en sağlıklı şekilde faydalanabilirsiniz. İstediğiniz zaman mutlaka ağlamalısınız. İçe ağlamak denilen şey çok doğru bir kavramdır. Ve gözlerinizden akan yaş kadar da masum değildir zehirler sizi. Ağlamaksa o zehrin dışarı atılması anlamına gelir. Çok da rahatlatıcıdır, sakinleştirir kişiyi. Dilerseniz telkinlere başlayabilirsiniz. Çok da genç bir kardeşimizsiniz. O nedenle kısa sürede etki göreceğinize inanıyorum. Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Öncelikle en az 70-80 saat kadar bu telkinlerin dinlenilmesini öneriyoruz. Günde en fazla 8-10 saat kadar dinleyebilirsiniz imkanınız varsa. Uyurken de dinleyebilirsiniz. Ardından listenize sosyallik artırıcı ve mutluluk telkinini eklemenizi öneririm. Ego ve suçluluk telkinleri adresinize gönderilmiştir muhtemelen. Sosyallik artırıcı ve mutluluk telkini de ücretsiz telkinlerimiz arasındadır. www.telkinmp3.com adresinden indirebilirsiniz onları da. Bu arada telkinleri dinlemeye başlamadan önce mutlaka rehber bölümünü inceleyin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Bunun dışında yine forum içinde çok sayıda yazı, meditasyon, uygulama, eft çalışmalarına rastlayabilirsiniz. İncelerseniz zamanla kendinize uygun çokça yazı, çalışma bulabilirsiniz. Mutlu ve umutlu günler dilerim. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() | ![]() Teşekkür ederim hepsını tek tek ıncelıycem. Acıkcası bu durumu degıstırmek ıcın bı caba sarfetmedım usendım hep cunku. soyutlamak gıbı bısey.eskıden zevk aldıgım seyler de sımdı fazla bı anlam ıfade etmıyo benım ıcın. ve en kötusude bu psıkolojık durumumdanmı kaynaklanıyo bılmıyorum ama mıdem fena halde yoruyo bneı.. yanı mucadele den yoksunum sankı. zaten bu psıkolojıdeyken ustune bıde mıdem kusma vb. eklenınce bu psıkolıjile fazla bı caba sarfedemıyorum mucadele yetenegım yok oldu gıbı kendımı sankı hiçliğe teslim etmısım gıbı . . umarım en kısa zamanda atlatırım bu durumu buraya ıcımı dokmek bıle azda olsa rahatlıyor benı teşekkürler. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar, Bu tür sorunları olanların, telkin dinlemenin de yanısıra, bir psikiyatrist'inde gözetiminde olmalılar diye düşünüyorum. Hayat bir at yarışına benzedi gençler için; okul, ev, dersane bir labirent gibi gençlerin önünde... Gelecek korkusu ve ailelerin çocuklarının ruhsallıklarına yatırım yapmamaları, daha çok iletişim (ama daha çok iletişimsizlik) savaş manzaralarının bile naklen yayınlanışı (havai fişek gösterisi gibi) marka giysiler, türlü türlü cep telefonu, bilgisayar vs. vs. vs. Gençler, kayıp gençlikler, kaybolan yaşamlar... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bazen değişik düşünceler aklıma geliyor, "beyin fırtınası" diyorum bunlara... Şimdi bu tür depresyonda olduklarını ifade eden gençlerin tamamını (genetik ve kilinik psikiyatriye gidecek olanların dışında olanlar) ıssız bir ada'ya falan koyup, tüm yaşamlarından onların sorumlu olduklarını söyleyeceksiniz. Yiyeceklerini herşeylerini doğadan ve becerilerine uygun şekilde karşılayacaklar (survivor gibi) , yanlarınada bol bol her konuda kitap vereceksin, hiç bir kitle iletişim aracı olmayacak, ailesinden ve akrabalarından kimse olmayacak, bu onları ruhsal olarak büyütür, hatta gerisin geri modern şehirlere dönmek istemeyebilirler diye düşünüyorum... Tıpkı "Kumsalda" adlı kitapta bahsedildiği gibi, orada da cennet benzeri bir ada'da yaşayan gençler bir daha kent yaşamına dönmek istememişlerdi... Bu çok başarılı yazılmış bir kitaptır ve yazarı (İngiliz) 25 yaşında iken bu roman'ı yazmıştır. Hatta filme de çekildi (başrolünde Leonardio Di Capriccio vardı)... Fakat cennette bile sorun vardır Sevgili Gençler, nitekim Ada'daki gençlerde de kıskançlık, tutku, şehvet, öldürme arzusu gibi insanoğlunun karanlık yanları ortaya çıkar... Kitabın yazarı Alex Garland. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 36
36 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() suan gercekden depresyon yasayacagimiz olaylar fazla oldu.bana gore insan iliskilerinin kisitli olmasi en fazla neden.her kendi dunyasina kapiliyr bilgisayar tv ,tel yani sanal aleme daldik aslnda depresyonu yenmekde insanlar arasinda daha kolay olur sanirm bende fazla ise yaramisdi yalnz kalinca hemen depresyona tekrar donuyordum .intahari bende arada dusunuyrduma ama bu siteyle tanisdikdn sonra cok deyisdim cok sukur.suan su dunyada fazla isim oldugunu dusunuyorum o sacma dusunceleri benmi dusunuyordum diyorum kendi kendime .insallah kisa surede toparlanib hayatin guzelliklerinin tadini cikarirsiniz. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Tesekkür: 1
15 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya: Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, SAKARYA! |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() hepinize ilginiz ve önerileriniz için çok çok teşekkür ederim :):) aradan uzun bır sure gectı ama çok şükür artık o halımden eser yok :) olumlama ve farkındalık uygulamalarıyla bır ıkı tane de hobı edınerek atlattım cok sukur o donemlerımı :) tekrardan çok teşekkur ederım ilginiz ve sıcakkanlılıgınız ıcın :) |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben de tam bunu diyecektim ki zaten çözümü bulmuşsun:) insan farklı birşeylerle ilgilendiğinde bu halini unutabiliyor, çünkü aynı anda iki şey düşünülemez:)
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Depresyondayım lütfen yardım edın.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi