18-06-2013, 01:01 AM
|
#103 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 20
23 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ruh Halim Hep Değişiyor... Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı
beyazhüzün düşünmeyi kesme istesende yapamıcağın birşey zaten ama bakış açını değiştirebilirsin. Olumsuz düşüncelerini olumlularla değiştir ve kendini hareket etmek için daha çok kendini motive etmeye çalış. Mümin Sekman'ın Kişisel ataletinizi yenin kitabı var güzel bir kitap okumanı tavsiye ederim..
tamam kurabiye dicem bundan sonra internet tarayacsından aklımda kalmış çerez :)) sana bakınca annenin yaşadığı olumsuz ilişkilerden dolayı böyle davrandığını düşünüyosun dimi.. babamın ağzından birkez olsun gururumu okşucak söz duydum mu onu bile hatırlamıyorum ama hatırladığım şey sıklıkla kalp kırıcı söz sanırım bende onun için öyle davranıyordum arkadaşlarıma.. Biz bir şekilde geçmişimizin yanlış seçimlerin bedelini ödüyoruz şimdilerde... | Öyle olduğunu bilmiyordum önceden. Yeni keşfettim bunu. Biz maalesef , ailelerimizde bizi yetiştirirken yapılan yanlışlar sonucu bu hale gelmiş insanlarız. Ama benimkiler geçmişte kaldı. Şimdi annemle çok iyiyim. Tabii kişilik gelişimi 7yaşına dek tamamlandığı için, kişiliğin kemik yapısı oluştuğu için, şimdi annemle iyi olmam beni bu durumdan kurtarmıyor. Almışım alacağım yarayı küçüklüğümde. Ama annemle aram hala kötü olsaydı daha vahim olurdu herhalde durumum. En azından bir taraf bozulmuş olsa da bir taraftan toparladık gibi. Öfke patlamalarım, kırıp dökmelerim yok neyse ki. Annem düzelmese olurdu hepsi.
Şimdi yapılacak şey geçmişten kurtulmak. O zamanki biz, yaşanan olaylardan etkilenip kararlar aldı, ama artık o kararlarımızı özgür bırakıp normal olmamız lazım. Egoyla konuşma egzersizi diye bir şey var. Küçüklüğüne dönüp, ben senin izinden gitmeyeceğim, geçmişte şu bu oldu ama artık değişti. Ben farklı bir yolu seçiyorum , ben senin peşinden değil, sen benim peşimden geleceksin. Hiçbir şey senin suçun değildi... falan diyorsun küçük haline. Ve kurtuluyorsun. |
| |