| ||||||||||
|
Osho Osho ile ilgili paylaşımlar |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Osho AYNA MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı ayna meditasyonu ile bilgili biri bana yardımcı olabilirmi acaba :( Merhaba birAsiAksAçlıkız,problemini net bi biçimde yazarsan sanırım daha iyi yardımcı olabiliriz:)Elimizden geldiğince......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Osho telkin cd indir izle İstanbul Osho nerededir kimdir Osho çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Osho hipnoz Osho olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Osho hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Osho kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba birAsiAksAçlıkız,problemini net bi biçimde yazarsan sanırım daha iyi yardımcı olabiliriz:)Elimizden geldiğince...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() küçüklüğümüzde mahallemizde hacı minüre teyzemiz vardı bize şöyle derdi----çoçuklar sakın aynaya çok bakmayın şeytan aksinizde omzunuzdan bakarrr---- ![]() ![]()
__________________ ---MEA CULPA---kendi hatam--- |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hımm bu durumda ,aynaya bakarken çok pozitif olmak gerekiyor ayna yanısıtıyor...tabiki nesnelerde yansıtıyor ama kendimizden gelen enerji bize en çok yarayan şifa olacaktır..elimizi yüzümüzü yıkarken bile sabahları gülerek bakalım bundan sonra....
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
net bir şekilde maddeler halinde belirtiyim sizin cevaplamanız daha kolay olsun. 1.soru : ilk denememde buradaki yazıları okudum ve ayna aldım elime. aynaya bakmamın 2. saniyesinde yabancı biri gibi onun bana baktıgını hissettim ve korktum ürktüm bıraktım aynayı. sorum aynadaki kişinin bana baktıgını hissettiğim an meditasyonu başarmış mı oluyorum? yani olay oradakini görebilmek mi sadece? yada 2. soru: benim ilk denemelerimde korku kapladıgı içimi. ve ben aynaya bakmaktan korkuyorum önünden geçemiyorum nerdeyse:( ben onun bana bakmasına izin verirsem içimi daha çok korkuyla dolduruyorum:( bu başlangıç ürkme olayını nasıl altabiliriz? deneyenler fikirlerini paylaşabilirlermi acaba? 3.soru: biz bu ayna meditasyonunu telkinlerin etkisini kuvvetlendirmesi için ve vücudumuza çevremizdeki olumlu enerjiyi çekebilmek seçiyoruz.(aynı şekilde olumlamalarıda bu iki amaç doğrultusunda yapıyoruz). burdaki sorum aynada o kişi bana baktıgında benim ne düşünmem gerekir? olumlama cümlelerini mi söylemeliyim? yoksa o kişi bana öcü öcü baktıktan beni korkutup kaçırdıktan sonra ne yararı var ayna meditasyonunun.. yani meditasyonu tamamalayıcı bişi olması gerekio gibime gelio sadece aynadakini keşfetmekle olay bitmiyor gerek olumlama yada istenilen güzel sözler vs sarfetmek meditasyonu tamamlamak için bir etken dimi? bana okuyunca öyle geldi sanki. ama kimsede aynada aynadakini görünce ne yapılması gerektiğinden bahsetmemiş.. sadece herkes o kişiyi gördüğünü belirtmiş. bende tereddüte düştüm bu nedenle :( aydınlatırsanız beni ışığınızla çok sevinicemm. ışıkla kalın. teşekkürler yardımlarınız için. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() onun sana sevgiyle baktığını gör..hali hazırda elinde olan mimklerin varr..bir yüzleşş..o görüntüyle hergün sevdiklerinin karşısına çıkıyorsun ve sevmediklerininn..sen kendin memnun değilsen onlar nasıl senden memnun olacaklarr..aynaya gözlerimize ve bakışlarımıza bakıp kendi suretimizle tekrar tanışalım ve aynanın karşısından ayrılırken memnun oldum diyene kadar denemeye devam edelimm..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() olumalama olarak kendimden memnunum diyebilirsin..kendini affedebilirsinn..özür dileyebilirsin kendinden..ve olduğun gibi kabul ettiğini söyleye bilirsin..
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: diyarbakir
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben bunu denedim. Osho yu tanımadan çok önceleri ,kendimi tanımanın tek yolunun bu ayna oldugu fikrine kapılmıştım. sürekli aynadakinin bana baktığı ve benim de ona baktığım o anlarda çok hoşuma giden ve yalnız olmadığımı hissettiren derin duygular yaşamıştım. Osho nun bu yazısını okuduğumda çok sevindim. Benden başkaları da bunu yapıyor . Bunu yapmanın delilik olduğu gibi saçma bir fikir kalıbı benim çevremdeki yakınlarımı sarıp sarmalamış olduğu için, bunun çok normal ve içsel yolculuğun kapısı olabileceği düşüncesini onlara anlatmak ve kabul ettirmek imkansız oldugu için bu fikri kendime saklamayı tercih etmiştim o zamanlar. Şimdilerde onların düşüncelerine aldırmadan bunu denemeleri gerektiğini söylüyorum.Nasıl tepki verdiklerini de umursamıyorum. Tuhaf bakışlara çok alıştım .)
__________________ Mükemmel Bir Sistem |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011
Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() 3 gun once denedim iki saniye bakabildim cok urkutucuydu.. fakat dun ve bugunku denememde hic korku hissetmedim hatta dinlenmis hissettim kendimi ve de canlilik.. denemeye devam : ) |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
ayna, meditasyonu |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Osho AYNA MEDİTASYONU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı ayna meditasyonu ile bilgili biri bana yardımcı olabilirmi acaba :( Merhaba birAsiAksAçlıkız,problemini net bi biçimde yazarsan sanırım daha iyi yardımcı olabiliriz:)Elimizden geldiğince......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Osho telkin cd indir izle İstanbul Osho nerededir kimdir Osho çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Osho hipnoz Osho olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Osho hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Osho kuantum düşünce kitap haberi