Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Pratik Bilgiler

Uyarılar

Şarap Mazoşistleri

Konu Dışı Kategoriler ve Pratik Bilgiler Şarap Mazoşistleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geçtiğimiz haftasonu hayatımın nispeten rahat geçen kısmını bile bile geride bırakacak kararı sonunda verdim. Peki neden? Seneye ikinci kez baba olmaya hazırlanırken rahat mı battı? Kendime eziyetten mutlu mu oluyorum acaba? Beni ısıran şarap böceği var ya, hani ısırdıklarını ömür ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Pratik Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Pratik Bilgiler nerededir kimdir Pratik Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Pratik Bilgiler hipnoz Pratik Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Pratik Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Pratik Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Şarap Mazoşistleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 02:38 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Şarap Mazoşistleri

Geçtiğimiz haftasonu hayatımın nispeten rahat geçen kısmını bile bile geride bırakacak kararı sonunda verdim. Peki neden? Seneye ikinci kez baba olmaya hazırlanırken rahat mı battı? Kendime eziyetten mutlu mu oluyorum acaba? Beni ısıran şarap böceği var ya, hani ısırdıklarını ömür boyu tedevisi olmayan bir deli tutkuyla fermente üzüm suyuna bağlatan, hep onun suçu iste. Sonunda bir Master of Wine olmak yolunda ilk adımımı attım ve başvurumu Londraya The Institute of Masters of Winea gönderdim. Başvuru işin kolay kısmı, şarabın doktorası olarak tanınan MW ulaşılması en güç mertebelerden. Her üç adayın ikisi çuvallayıp kalıyor, senelerin yatırımı bir anda tuzla buz oluyor. New Yorkta yaşayan diğer Türk adayla önümüzdeki Şubat Napada yapılacak olan senelik MW seminerinde buluşacağız. İkimizin de ortak amacı Masters of Wine gibi önemli bir uluslararası eğitim ve ticaret platformunda ülkemizi gururla temsil edebilmek. Zira şarap bizim topraklarımızda doğmuş, hani bizden de en az iki uzman fena mı olur?

Beni asıl gocunduran Egeli şarap ülkesi komşumuzdan dahi bir MW var. Konstantinos Lazarakis ile hem yaşıt hem de meslektaşız. Yunan şarapları ile ilgili nefis bir kitabı da var kendisinin. MW sahibi 263 kişiden biri ve sınavı tam 7 senede geçmiş. En çok MW sahibi ülkelerin başını haliyle İngiltere çekiyor. 1953 yılında kuruluşundan 1987 yılına kadar enstitü merkezi İngiltere dışındaki ülkelere kapalıymış. Sadece 20 yılda MW sahibi ülke sayısının 20ye çıkması uluslararası şarap ticaretinin ne denli büyüdüğüne kanıt. Halen 263 kişinin 183ü İngiliz, ikinci sırada da 24 kişiyle Amerika bulunuyor. Yarısıyla tanıştığım bu 24 MWnun 6sı San Francisco civarında yaşıyor. Üçüncü sırada 17 kişiyle Avustralya var ve onu 11 kişiyle şarabın kraliçesi Fransa takip ediyor. Yeni Zelanda 6, Kanada, İrlanda ve Almanya 3er MWya sahip. Belçikadan 2, Hollanda, Finlandiya, Norveç, İsveç, İsviçre, Avusturya, İspanya, Yunanistan, Rusya, Şili, Güney Afrika ve Bermudadan da şimdilik sadece birer MW var.

Yakın bir iş arkadaşım Geoff Labitzke dev dağıtımcıların birinde İthal Şaraplar Müdürü ve tam on seneyi aşkın bir süre MW için direnip durdu. Sınava ancak sekizinci girişinde başarılı oldu ve sonunda MW olabildiğine uzun bir süre inanamadı. Aslında sınav dediğimiz öyle bir oturuşta geçilebilecek cinsten değil. MW üç aşamalı bir sınav. Pratik, teori ve tez olmak üzere üç farklı kısımdan oluşuyor ve tam 3 gün sürüyor. Sabahları pratik, öğleden sonraları da teori kısımları yürütülüyor. İlk sabah 12 beyaz, ikinci sabah 12 kırmızı ve üçüncü sabah 12 köpüren ve alkol ilaveliler dahil karışık toplam 36 şarap kısmen veya tamamen kör tadılarak her 6lı gruba yönelik özel sorular cevaplanıyor. Şarap başına tepeden tırnağa analiz için yaklaşık 10 dakika süre tanınıyor. Bu kısımda şarapların stil, kupaj, bölge ve rekoltelerini saptamak başarı için yeterli değil.

Her ulaşılan sonucun nedeni, nasılı detaylı olarak belirtilmeli. Mesela şarabın tek üzümü Chardonnay demek yeterli olmuyor, neden başka üzümlerden olamayacağını sadece kadehin içindeki kanıtlara dayanarak bir detektif gibi tümdengelimle çözümlemek gerekiyor. Eğer burun ve damağınız sizi yanıltıp üzümü doğru tahmin edemezseniz o kısımdan geçerli not almanız halen mümkün. Önemli olan yazdığınız savunmada bilgi dağırcığınız ile analitik yaklaşımınızı güven ve otoriteyle sergileyebilmeniz. Öğleden sonraları yürütülen 3er saatlik 4 adet teorik sınav ise çoğu adayı en çok zorlayan kısım. Sınavların ikisi bağcılık ve şarapçılık, biri ticari, bir diğeri de güncel konular üzerine. Toplamda ise 11 adet soru var. Ne çoktan seçme, ne de sorular arasından seçim yaparak cevaplama gibi kısa yollar yok, sorular ne soruyorsa cevaplar harfiyen, konu dışına çıkmadan, dallanıp budaklanmadan verilmeli.

Soru başına yaklaşık bir saat düşüyor ve genelde adaylar ilk 15 dakikayı soruya nasıl bir yaklaşımla cevap vereceklerini planlayarak geçiriyor. Diğer 45 dakika giriş, gelişme ve sonuç içeren bir raporu en akıcı ve teknik dille aktarmaya yetmeli. Bu sınavları tek bir oturuşta başarıyla tamamlayıp geçebilen adaylara binde bir rastlansa da çoğu MW her oturuşta birkaç etabı aşarak basamak basamak hedefe doğru ilerliyor. Her yıl farklı etapları geçebilme şansı verilse de 6 senede 5ten fazla sınav hakkı tanınmıyor. Başarısız adaylara iki sene uzaklaştırma cezası veriliyor ve geçtikleri etapları geri döndüklerinde yeniden almaları gerekiyor. Pratik ve teori kısımlarını geçtikten sonra enstitü tarafından onaylanan bir konu hakkında yazılan tez de geçer not alırsa MW olmaya hak kazanılıyor. Anlayacağınız MW tam mazosistlere göre bir iş. Başı zor, sonu ise uçsuz bucaksız. Ama imkansız değil. Bir arkadaşımın dediği gibi; "kimse aya kazayla ulaşmamış…"

Sizlere iyi şarap dolu günler diliyorum, çünkü ömür vasat şarap içmek için çok kısa!

Kaynak: Şarap Günlüğü

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks