| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rüya TabirleriAlternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüya Tabirleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu arada ben tarot bakmiyorum ki arkadaslar yanlis anladiniz amabakariz yani sizi kirarmiyim ben intermnette hazir tarotlar var giiryorsun bir siteye bakiyorsun ama illa da sen bak sumbul derseniz ben oturu tarotta ogreniirm (herseyi yaptim ya sira tarota geldi cok ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu arada ben tarot bakmiyorum ki arkadaslar yanlis anladiniz amabakariz yani sizi kirarmiyim ben intermnette hazir tarotlar var giiryorsun bir siteye bakiyorsun ama illa da sen bak sumbul derseniz ben oturu tarotta ogreniirm (herseyi yaptim ya sira tarota geldi cok sukur) ![]() emelcim bu arada astral seyahatte yanina esyada alabniliyormusun canim ya bana gelirken bir iki kitap alda gel sana zahmet ama konu astral seyahat olmasin olurmu sekerim ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ su.21 |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) | |
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() [/quote] Alıntı:
canım benim aklımda rüyan ama yazmak kısmet olmadı bi türlü hayr olsun hayırlara çıksın... oldukça yoğun ve koşuşturmalı bir dönem geçiriyorsun ... bu dönem biraz daah böyle artarak devam edecek.. aile hayatınlada ilgili tatlı koşuşturmaların olacak.. arzu ettiğin şey dinlenmek ... belki bir süpriz ufak bir tatilin olabilir ama biraz daha var... çocukluğunla ilgili baskılanmış duyguların açığa çıkmaya çalışıyor... bu ara kendinde bu konu ile ilgili bir şeyler keşfedip şifalandıracaksın.. kendinle ve içsel keiflerinle uğraştığın bir dönemde olabilirsin... geçmişten gelen hatalarına yada kalıplaşmış çocukluktan kalma düşüncelerin için kendini sorgulıyor olabilirsin.. tüm bunlar konusunda güzel bir aydınlanma yaşayacaksın.. hayallerinin gerçekleşmeyeceği zamanın ellerinden akıp gittiği hissin oluşmuş olabilir... bu seni yanıltıcı bir his.. varsa böle bir duygun derhal ondan kurtul... çünki zaman sana güzellikler getiriyor ama sen farkında olmadan geçiyorsun... annen ve bababnın engel olduğunu düşündüğün bir konuda yanılarak onlardan büyük bir destek alacaksın... tekrar hayr olsun... canım ben bunu yorumladım ama.. rüyalar genel olarak kalıplaştırılamaz bence... herkesin bilinçaltı mesajı farklıdır.. yani sen çiçek görünce güzel haber olabilir ama ben görünce belki bir sıkıntıyı temsil ediyordur... hepimiz kişisel gelişim konularıyla ilgiliyiz.. kendimizi tanımaya başladıkça bilgi verici mesajlar almaya başlarız.. bunu için rüya defteleriniz olsun.. rüyalarınızı bir tarafa.. o günlerde yaşadığınız yada aklınızı kurcalayan önemli soruları bir kenara yazın.. bie süre sonra kendi rüya şifreleriniz ortaya çıkmış olacak... çok fazla yorumlamak istememem bundan kaynaklı.. yanlış yönlendirmek istemiyorum sizleri... sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
![]() | ![]() tabirin için saol sevgili shmaniçöyle bir defter edinmek evet baya mümkün görünüyor.deniyecegim tekrar saol ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
![]() | ![]() rüyamda işde yaşanan bazı problemler var yav problem dediğim genel bir gerginlik hali...merviven çıkıyorum ama ayaklarım yok demir çubuklar var onlarla çarpa çarpa çıkıyorum bir tepe oluyor sonuyanı uçurum..bende nöbetteymişim yani...sonra aniden bir hasta odasında oluyorum.durumu stabilleşmiş.tam ben yanında otuyorken birden (nie hastanın yanında oturuyorsam bilemedim diger hastalara kim bakıyor acaba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() | ![]() teşekkürler cent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() rüyamda gece hava ılık.. kaybolmamışım ama bir yer arıyor gibiyim..bir mahelledeyim biraz nostaljik eski bir mahalle..tekin bir semt değil gibi..ama ben tedirgin değilim...yol ayrımı var 3 yol birleşmiş..ben zaten bir yoldan çıktığımdan önümde iki yol var ....yüzüm tam köşede duran eski bir eve dönük ve yerde tam köşede bir tabela var.. okla sağ taraftaki sokağı gösteriyor üzerinde de ortaköy yazıyor... o sokak hafif yokuş aşağı, oraya sapıyorum...fazla gitmeden bir binaya giriyorum.. birinci katta merdivenlere bakan ,yani apartman içi,kahve gibi sigara dumanı altı olmuş bi yer var... 8-10 adet küçük tahta masalar, tahta tabureler.. öğrenci kahveleri gibi zaten yaş ortalaması genç.ama tipler çok uç..aşırı makyajlı kızlar var..birini arıyorum sanki..sonra dağınık küçücük bir odanın kapısından içeri bakıyorum dağınık bir yatak, gene kapıda orda burda sigara içen kızlar erkekler..önlerinden geçiyorum,umursadıkları filanda yok zaten beni...ama orda biraz korkuyorum..yanlış bir yere geldim diye.. sonra hemen binadan çıkıyorum..yokuş aşağı devam ediyorum..önde giden iki sarhoş görüyorum..onları geçmiyorum....sonra sokakta biriyle konuşarak yürüyen babamı görüyorum..şaşırıyorum..babam beni görmesin diye ters yöne gidiyorum..ve uyanıyorum.. hem iyi tarafları hem sıkıntılı tarafları olan bir rüya ama yorumlayamadım doğrusu.. sevgiler. |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evet karışık bir rüya gerçekten. Ama size anımsattığı bişeyler mutlaka vardır. Ben de o kadar saçmalıyorum ki bazen rüyalarımda. Hele dün bir rüya gördüm hala etkisindeyim.. Çok komik aynı zamanda da. Hala da aklıma geldikçe güllüyorum. Irakta, babam gille birlikte kalıyoruz. Ama neden gittiğimizi bilmiyorum. Bir süre sonra, ülkeden çıkışımız engelleniyor. Ama ben nasıl bocalıyorum. Babam boş ver uğraşamayız bunlarla diyor. Ben de ne uğraşamıycaz hakkımız arayalım diyorum. Abdullah Gül'ün halktan herkesle görüşmeleri oluyor. Ben de ne yapıp edip randevu alıyorum. Engellemeye çalışıyorlar. Ama ben kafaya takmışım. Her şeyi anlatıp bizi memleketimize geri göndermesini söylecem. Askerler basıyor yönetim değişiyor. Baya bi karmaşık ve ürkütücüydü. Sonrasını hatırlamıyorum. Sonrasında geldik mi, Gül'le görüştük mü bilmiyorum. Saçma sapan bişey işte. ![]() Sağlıcakla... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Yorumun için teşekür ederim cent. Doğru tespitlerde bulunmuşsun. Fark etme konusunda haklısın. Güzel şeylerin olmasına ihtiyacam var şu aralar. ![]() Sağlıcakla... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüya Tabirleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu arada ben tarot bakmiyorum ki arkadaslar yanlis anladiniz amabakariz yani sizi kirarmiyim ben intermnette hazir tarotlar var giiryorsun bir siteye bakiyorsun ama illa da sen bak sumbul derseniz ben oturu tarotta ogreniirm (herseyi yaptim ya sira tarota geldi cok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi