Alıntı:
metin06 Nickli Üyeden Alıntı
ooo jaunty hem çok güzel bir tablo hem de senin yaptığın da tam oturmuş çok güzel yapmışın bravo vallahi, yapabilirsen bunun daha büyük boyutlusunu buraya eklesene bende aliim bilgisayarımda dursun
Ayrıca senden çok tembeller var bak bende elime kalem alamıyorum daha önemli işlerimiz var da buna vakit ayıramayız ya sanki,neyse kendimi sora hırpalarım ,selametle :) |
teşekkürederim metin06..yüzümde tebessümle okudum yazdıklarını.. sanki okumus değilde yorumunu dinlemiş gibi hissettim kendimi.
tablo fotoğraf çekimimde
(herhalde çekemediğimden) bulanıklaşmaz ise büyük boyutlu bir ekleme daha yaparım en kısa zamanda.bilgisayarında durmasını istemen beni ayrıca mutlu etti.
eline kağıt kalem almaya gelince o öyle acayip bir duygudur ki ilham gibi..onun için yorum kaldırmaz..
ama bazen benim kendimi zorlayıp başladığım anlar oldu.başladınmı devamı geliyor garip bir şekilde.ha gayret bari bitsin diyorsun yada bitmemiş bir tablo yarım kalmış filme benziyor.
.merak ediyorsun sonu nasıl bitecek diye..yönetmeni, senaristi sensin gibi birşey...bu bile güzel..
kalemi eline alabilmen azda olsa zaman yaratabilmen için, gördüğün tüm güzel gelen, ilgini çeken renklere,doğaya,mimarilere, şekillere tablolara, desenlere bak,onları durdukları o sıradanmış gibi görünen yerden çek al ve birdaha dikkatlice bak, bak ki seni davet etsinler.
bu arada aşşagıdaki yorumlardan görmediklerim de varmış..zeynep ve zeynep gibi birşeyler yaratıp buraya eşlik eden arkadaşlar bu bölüme hareket ve renk kattıkları için ben kendi adıma çok mutluyum...ve en önemlisi sevgi var yaptıklarında..zaten ortak amaç da bu değil mi? ayrıca çok çok eminimki boya kağıt ve kalemle tablo yapsa ya da belki de yapmıştır eminim ki çok güzeldir..
sevgiler
sevgiler.