| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
AMATÖR RESSAMLAR :)Sanat ve Resim AMATÖR RESSAMLAR :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız keşke senin çizdiğin kadar sempatik olsaydım çok beğendim ellerine sağlık zeynepcim... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Resim telkin cd indir izle İstanbul Resim nerededir kimdir Resim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Resim hipnoz Resim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Resim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Resim kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #81 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #82 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Beğendiğine sevimndim saol:) ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #83 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() [color=teal][i][b] ![]() yeni geldim.. ![]() çok duygulandım ve aynı zmaanda çok mutlu oldum bebeğim.. ![]() tek kelime ile müthişsin.. ![]() ![]() bayıldım.. ![]() aklına gelen bütün güzel ve övgü dolu kelimeleri senin için kullanıyorum.. ellerin dert görmesin bi tanem.. keşke öyle kocaman kocaman gözlerim olaydı... harika ben bu resmi masa üstü olarak kullanıyorum haberin olsun.. telif hakkı için bilgi ver kuzum.. ayrıca pisimbatınki tek kelime ile enfes olmuş.. ![]() 40 yıl düşünsen böyle keyifli bir yeteneğin olduğu aklıma gelmezdi.. hep böyle kal olurmu.. ![]() sevgilerimi yüreğine kabul et... ![]() hayran oldum ..... teşekkürler... ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #84 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() fabrikasyon çıkarmissin hepsini de şip şak bravo valla. ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #85 (permalink) |
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Telif hakkımı helal ediyorum dilediğince kullan cınım:)) Bu yetenek bende doğuştan var hayaliminde sınırı yok herkese bi rol görüntü vermişim kendi dünyamda işte sizin görüntünüzde bu beynimde gözümde artık görsemde deiğişiceğini sanmam hatta isminizi bile kaile almam:)) size hitabım shamnic olur yada pisimbat:)) Bendede bu sorun var dusun sanaldan tanıştıktan sonra reelde gerçek isimleri kullanamıyorum:))) Bilen bilir hatta"Piramit"nicli bi arkadaşıma hep piramit diye konuşuyorum:)) Beğendiğine sevindim madaratörüm shamanicim:) heeeee sırada "06Metin" vaaaaaar:)) Onu bulaşık yıkarken çizicem aklımda öle kaldı:)) "hayatım değişti biri bizi gözetliyor"da iş paylaşımında bulaşıkları ona devretmiştik saolsun kırmadı kardeşimiz:)))) |
![]() | ![]() |
![]() | #86 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
hiçte şipşak değil vallahi şaşı oluyorum elim ayrı gözüm ayrı oynuyo:)) | |
![]() | ![]() |
![]() | #87 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #88 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ELİNE YÜREĞİNE EMEĞİNE SAĞLIK VALLA BANA GÖRE ŞİPŞAK BEN 15 GÜNDE BİR ADETİNİ YAPABİLİRMİYDİM BİLMİYORUM ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sanat ve Resim AMATÖR RESSAMLAR :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız keşke senin çizdiğin kadar sempatik olsaydım çok beğendim ellerine sağlık zeynepcim...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Resim telkin cd indir izle İstanbul Resim nerededir kimdir Resim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Resim hipnoz Resim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Resim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Resim kuantum düşünce kitap haberi