Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beşinci periyotu bitirdim. Şimdi ara vereceğim. konulu telkinler dinleyeceğim bu süre zarfında. Sonrasında ise ara ara çekirdek inanç telkinlerimden mesela, mükemmeliyetçilik, kahraman kişilik, arabuluculuk gibi bir kaç telkin belirleyip onların pekiştirmesini yapacağım. Yani hepsini birden değil, sadece 3-4 konu çalışacağım. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Like Tree2Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2013, 07:29 AM   #211 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Beşinci periyotu bitirdim. Şimdi ara vereceğim. konulu telkinler dinleyeceğim bu süre zarfında. Sonrasında ise ara ara çekirdek inanç telkinlerimden mesela, mükemmeliyetçilik, kahraman kişilik, arabuluculuk gibi bir kaç telkin belirleyip onların pekiştirmesini yapacağım. Yani hepsini birden değil, sadece 3-4 konu çalışacağım. Böylece zamana yayarak o inançlarımın tamamen temizlenmesi için uğraşacağım.
Şimdiler de çok daha olumlu, mutlu ve huzurluyum. Fakat bolluk bereket, yeteneklerini hayata geçirme gibi, bazı konuları çalışmam gerekiyor. O konularda ki negatif deneyimlerimi ve düşüncelerimi pozitife çevirmeliyim. Çok istediğim bir eğitim var. Onu almak ve meslek edinmek istiyorum. Bu arada yaratıcılık telkinlerinden ressam ol cdsini dinlemeyi düşünüyorum. Çünkü ben ressamlığı hobi olarak düşünüyorum. Zaman zaman sergiler açmak ama meslek olarak motivasyon koçluğu eğitimi alacağım. Şimdi bunu hayata geçirme çabam var. Bakalım Allahım nasip ederse :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2013, 08:20 AM   #212 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Ve yanında mesnevi dersi Faik Hocamdan. Bu benim hayalim. Aslında onlarca video var mesneviyle ilgili başka başka hocaların onları da izleyebilirim. Yalnız Faik Hocamın bir farkı var. O bir psikolog ve mesneviyi psikolojiye uyarlıyor. Adına Aşkın Terapi diyor bu yorumunun. Rumi ve Aşkın Terapi eğer alabilirseniz mutlaka alın ve okuyun derim. Rumi ve Aşkın terapi. Dr. Faik Özdengül. Kesinlikle bir başucu kitabıdır. İnanın bana, pişman olmazsınız. :)
Hadi bakalım benden bu kadar yolculuk var. Hazırlıklarım var. Anca yetişirim. Biliyorum beni çok özleyeceksiniz. Napalım artık dayanacaksınız biraz yokluğuma
Hepinizi çok ama çok seviyorum. Siz vazgeçenlere inat vazgeçmeyin. Pes etmeyin bu hayat sizin. Onu başkalarının sizin adınıza yaşamasına izin vermeyin. Allah ona da vermiş bir hayat kendi hayatını yaşasın. Tabi zor geliyo hayatının sorumluluğunu almak, başarısızlıkları gözüne gözüne batıyo. Kolay tabi başkasına akıl vermek. Yiğitsen kendi hayatını en güzeliyle yaşa da görelim. Başkasına atmadan suçu, ben başaramadım, çalışamadım, yanlış yaptım de de görelim. Önceki gün alışverişteyim. Bir çocuk ve babası alışveriş yapıyor. Çocuk başka şeyi istiyor. babası "hayır"diyor. "Bırak onu başka şey al, şu bisküviden al, ya da şundan al. Bak beni sinirlendirirsen hiç bişey almana izin vermem." Öyle sinirlendim ki neredeyse adamı tepeleyecem. Ya nedir yani altı üstü bir bisküvi ne istiyosa alsın ya da açıkla, yavrum işte ben şunu şunu al istiyorum. Sebebi bu, fakat sen illede onu istiyorsan al ama ben onun karnını doyurmayacağını düşünüyorum. Yine de sen bilirsin. Böyle davran ki yarın evladın hayatın gerçeğiyle karşılaştığında karar verebilsin. Ne tarafa gitmesi gerektiğini bilsin. Ve sen anne ve baba denen insan. Mümkünse sende biraz haddini bil. O çocuk sadece sana emanet senin malın mülkün değil. Lütfen ama lütfen HADDİNİ BİL.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2013, 08:54 AM   #213 (permalink)
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road

evet yaa çocukların da bir brey olduğunu unutuyorlar malesef. ben bazı insanların egolarını çocuklarıyla tatmin ettiklerini düşünüyorum. zaman zaman karşılaştığımda bu tür insanlarla çok sinirleniyorum. kızımla ben de zaman zaman markete gidiyorum. istediği şeyi almasına izin veriyorum fakat 1 tane alabilirsin diyorum. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama elimden geldiğince ona seçme hakkı vermeye çalışıyorum. kendi kararlarını kendisi versin diye elimden geleni yapıyorum. inşallah başarıyorumdur. özüvenli bir insan olmasını çok istiyorum.

senin yokluğun çok hissediliyor. umarım tatilin iyi geçer. görüşmek üzere şimdilik hoşçakal
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2013, 09:01 AM   #214 (permalink)
Teğmen

çekim yasası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 168
47 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çekim yasası is an unknown quantity at this point

Ne güzel anlatmışsın Işıklı yol bu sözlerin Halil Cibranın bir şiirini hatırlattı bana

ÇOCUKLAR

Sizin diye bildiğiniz evlatlar gerçekte sizin değildirler,
Onlar kendilerini özleyen Hayat'ın oğulları ve kızlarıdırlar,
Sizler aracılığıyla dünyaya gelmişlerdir ama sizden değildirler,
Sizlerin yanındadırlar ama sizlerin malı değildirler,
Onlara sevginizi verebilirsiniz ama düşüncelerinizi asla,
Çünkü onların kendi düşünceleri vardır,
Onların bedenlerini barındırabilirsiniz ama Ruhlarını asla,
Çünkü onların Ruhları geleceğin sarayında oturur,
Ve sizler düşlerinizde bile orayı ziyaret edemezsiniz,
Kendinizi onlara benzetmeye çalışabilirsiniz,
Ama onları kendinize benzetmeye çalışmayın hiç ,
Çünkü Hayat ne geriye gider ne de geçmişle ilgilenir,
Sizler,evlatların birer canlı ok gibi fırlatıldıkları yaylarsınız,
Yayı gerenin elinde seve seve bükülün,
Çünkü oku atan O güç ,uzaklaşan okları sevdiği kadar,
Elindeki sağlam yayı da sever ....

Halil CİBRAN

başka bir versiyonunda da son satırları oku atanın önünde seve seve eğiliniz ne kadar güzel ifade ediyor Sevgili Cibran ve sanada hayırlı yolculuklar seni özleyeceğim sevgiler Işıklı Yol..
çekim yasası isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2013, 09:51 AM   #215 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

HAYIRRR GİTMEE..ben senin tatlı dilin sayesinde bu foruma üye oldum farkettimki paylaşımı seven senin gibi iyi niyetli insanlar da varmış. çok teşekkür ederim.hakkını helal et ışıklıyol. yolun aydınlık olsun. seni özleyeceğim ben de :*
Alt 12-04-2013, 11:15 AM   #216 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough

Işıklı Yol
her periyodun kaç gün sürüyo 21 günlük periyoda göremi gidiyorsun...
Yoksa sitenin dediği 10 günlük periyotlarmı..

Bu arada deşimlerin ve yeni amaçların çok güzel...:))
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2013, 12:21 PM   #217 (permalink)
Super Moderator

Ne güzel cümleler bunlar. Ne güzel ellerimde dolu dolu sevgi dolu yürekler. Ne kadar güzel, hayatı, umudu, faydayı, sevgiyi, amaçları ve daha pek çok şeyi paylaşabilmek. Bu bir mecburiyet arkadaşlar, yoksa yavrularımdan bir saat ayrılamam. Onlara bir sürü yemek yaptım. Buzluğa doldurdum. Habire bulaşık makinasını şöyle çalıştıracaksınız, fırında şunu şu kadar saatte pişirin aman yemeklerin ağzını açık bırakmayın. Aman şöyle yapın böyle yapmayın. Onlar da" Tamam annem, telefon denen bi şey var olmadı sorarız" diyorlar.
Ben çalışan anne çocuğuyum, öylesine sokaklarda bir başıma geçti çocukluğum ve söz verdim o zaman kendime " ben çalışmayacağım, ben yavrularıma bunları yaşatmayacağım." Galiba bu yüzden benim hassas noktam bu, onları bırakamıyorum. Fakat bir şeyleri başarmaları da bana müthiş keyif veriyor. Büyük oğlum küçüğünden sadece 17 ay büyük, yine de abilik yapar kardeşine, ona bakar, bir baba gibi korumaya çalışır onu. Canlarım, hayat yolunda en değerlilerim. Can yoldaşlarım, arkadaşlarım, dostlarım yavrularım.

Sevgi biriktirmek lazım, devamlı arkadaşlar. Bazen bir çiçeğe su verin. Bir kuşun hayatını kurtarın, bir böceğe yardım edin. Tabiatla beraber yaşayın. Sadece insanlardan olmasın dostlarınız. Mesela her gün güneşe bir selam çakın en afillisinden. Bulutlarla sohbet edin, ağaçlara dokunun. Mesela yeni ay var şimdi. Küçük bir saksıya tohum ekin, ne olursa, maydanoz ektim ben geçen ay, şimdi koparıp koparıp yiyorum onu afiyetle. Bir kumbaranız olsun, iyilik kumbarası, sevinç, fayda, umut ne varsa ne geçerse elinize atın onu kumbaranıza. Yüreğiniz olacak kumbaranız. Size fayda olarak, dua olarak, hayat olarak geri dönecek. Düşünün ki bir gülümsemeye bile sadaka sevabı alıyor insan :)
Tekrar teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadığınız, bana can olduğunuz için, yeniden görüşene dek. Selametle. Hakkım varsa helal olsun. Sizlerde helal edin. Her birinizi güzel yüreğinden öperim. sevgimle
Alt 12-04-2013, 12:23 PM   #218 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
heromaster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Işıklı Yol
her periyodun kaç gün sürüyo 21 günlük periyoda göremi gidiyorsun...
Yoksa sitenin dediği 10 günlük periyotlarmı..

Bu arada deşimlerin ve yeni amaçların çok güzel...:))
10 günlük periyotlar dinledim. Fakat diğerlerini 21 gün dinleyeceğim. Eğer sizlerin başka telkinleriniz yoksa, mutlaka bir de bu şekilde dinleyin. 21 gün dinleyip 7 gün ara böylece 3 periyot dinlemelisiniz. Ben bunu ilerleyen zamanlarda mutlaka yapmayı planlıyorum kısmetse
Alt 12-04-2013, 01:29 PM   #219 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough

Ben şu anda çekirdek inanç telkinlerimi 21 güne göre dinliyorum 2. preiyot bitti şimdi dinlenmedeyim.. çok fazla telkin var o yüzden etki etme süresi de uzuyo..:(

heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2013, 10:04 PM   #220 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
heromaster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şu anda çekirdek inanç telkinlerimi 21 güne göre dinliyorum 2. preiyot bitti şimdi dinlenmedeyim.. çok fazla telkin var o yüzden etki etme süresi de uzuyo..:(

Konulu telkinler aldım. Şimdi onları dinleyeceğim. Onları bitirdikten sonra ise çekirdek inanç telkinlerimi bir kaç tanelik gruplar halinde en baştan almayı düşünüyorum.

Bookmarks