13-03-2013, 11:27 PM
|
#117 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ 3. periyottayım hala. Ne değişiyor bilmiyorum. Rüyalarımda hala aynı tema var. Yıllardır bu tema. Neden değiştiremiyorum? Ne eksik, nerede takılıyorum bilmiyorum. Bitecek mi bir gün, değişecek mi bu konuda duygularım takıntılarım bilmiyorum. Bekliyorum, sakinim, öfkem yok, kendimi kaybetmiyorum. Sadece bekliyorum..
Yeni bir şeyin farkında olmaya çalışıyorum son günlerde an' da kalma çalışmaları. Yani geçmişe yolculuk yok, gelecek telaşı yok. Sadece içinde bulunduğum an. Bunun farkında olmaya çalışıyorum. Devamlı geçmişten kendimi alıp geliyorum, ya da gelecekten hep kendimi alıp içinde bulunduğum ana getirmeye çalışıyorum. Bunun için, bedeninizin farkına varıyorsunuz. Nefesinizi dinliyorsunuz. Hemen içinde bulunduğun ana geliyorsun. Ne yararı var. Şöyle ki böylece kafandaki vesveselerden, olumsuz iç sesten kurtuluyorsun. Sonuç olarak, olduğun yerde dönüp durmayı bırakıyor ve sağlıklı bir düşünce sistemine sahip olabiliyorsun. |
| |