Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

Işık'ca

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Işık'ca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Karşımdasın işte... Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni. Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Işık'ca

Like Tree1Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-05-2013, 01:41 PM   #421 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an,
elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte,
aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.

Ellerim boşlukta, ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi, ben harda kaldım.

Bir senfoni vardı kulağımda çalınan,
bitti artık hepsi...
Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan, ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.

Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan
'zamana bırakmak' değil,
'zamanla bırakmamak'tır..."
Şimdi bana, geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır.

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...

Nazım Hikmet RAN

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2013, 01:56 PM   #422 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

01-07 Haziran KOÇ Burç Yorumu - Dailymotion video

koç burçları ve yükseleni koç olanlar:)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2013, 01:58 PM   #423 (permalink)
Super Moderator

KOVA Burç Yorumu (01 Haziran-07Haziran) - Dailymotion video

Eh bu da yükselen burcum. Güzel haberler güzelllll
Alt 31-05-2013, 08:14 PM   #424 (permalink)
Super Moderator

bugün kuaföre gittim. Saçımın rengini tamamen değiştirdim Koyu kızıl yaptım. Ve farklı kestirdim Oğlum hala inanamıyor. "Anne arada yanıma gel de seni göreyim" diyor. Beş yıl geriye attım:)) 30lu yaşlara yeniden merhaba gibi bişiy:))) Büyük oğlumun tepkisini merak ediyorum. Çıldıracak o. Yer beni. Zaten mütemadiyen öpen, dokunan biridir. İnsana hayat veren bir eylem sarılmak ve dokunmak. İşte oğullarım da durmadan sarılır yanağımdan makas alır. Saçımı okşar. Etrafımda pervane misali döner dururlar. Ahhh Allahım inşallah gelinlerimle sıkıntı yaşamam bu manada. Oyyyy olmasın lütfeennnnn
Alt 31-05-2013, 08:16 PM   #425 (permalink)
Super Moderator

Ama şimdi üç kişiyiz. O zaman beş olacağız. Ben onları canım gibi görmek yavrularımdan ayırmamak istiyorum. Bugüne dek kimseyle pek sorunum olmadı. Onlarla da olmayacaktır diye düşünüyorum.
Alt 31-05-2013, 08:22 PM   #426 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Allah sana da senin gibi gelinler nasip etsin o zaman sorun olmaz. :)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2013, 08:28 PM   #427 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah sana da senin gibi gelinler nasip etsin o zaman sorun olmaz. :)
yürekler dolusu teşekkür ve sevgi benden sana
Alt 31-05-2013, 08:32 PM   #428 (permalink)
Super Moderator

Eşim ilk evlendiğimizde annesinin dizine başını koydu, annesi de saçlarını okşamaya koyuldu. Eşim bana dönüp " kıskandın mı?" ya da "bak kıskan" gibi bir şey söyledi. Ben ona dönüp " Ben seni annenden kıskanmam. O senin annen tabi ki sevecek ve hürmet edeceksin. hatta ben buna memnun olurum. İstediğin kadar annenin dizlerinde yatabilirsin" dedim. O buna çok şaşırdı ve sanırım memnun oldu:)
Alt 31-05-2013, 08:43 PM   #429 (permalink)
Super Moderator

İlk başlarda da kayınvaldem hep gördüğü gelin kaynana muhabbetine girdi. Bu onun ezberiydi. Akşama kadar mutlu gezen kadın oğlu gelince birden surat asıyor. Eşim beni sıkıştırıyor. Ne oldu ne dedin neden annemin morali bozuk. Ben bilemiyorum tabi neden bunlar yaşanıyor. Git ona sor benim bir fikrim yok diyorum. Sonra benim canımı sıkıp duruyor, laf çarpıyor ilk zamanlarda oldukça hırpaladı beni ve çok kavga oldu eşimle. Hatta bir ara eşim onunla konuşmadı o zamanda kayınvaldem ağladı benimle kavga etti. " Ne dedinse oğlum benimle konuşmuyor" diye onuda bilmiyorum. Eşim onu böyle cezalandırmak istedi yada yapmasın mı dedi bilemiyorum. Birgün yine eşim bir hışımla odaya girdi. Bana" Neden annemi üzüyorsun. Yeter artık" felan bişeyler söyledi. Ben ona dedim ki" Bak, lütfen annen ve benim aramıza girme. ben merhametli biriyim. Anneni keyfi üzecek bundan keyiflenecek değilim. Ne onunla benim hakkımda ne benimle onun hakkında konuş. Lütfen aradan çekil. Çünkü benim yüzümden onu üzersen beni düşman görecek. Daha dün geldi oğlumu benden aldı bana karşı kışkırttı diyecek. Ben de onun yüzünden evimin huzuru kaçıyor. Eşimle aramı bozuyor diye ona düşman olacağım ve aramızı iyice gereceksin. Bir daha sana böyle bir şey söylerse.Anne git bunu gelininle hallet beni buna karıştırma de." Ve öyle de oldu. Ondan sonra zaman içerisinde normal iki insan hatta bazen anne kız kıvamında devam etti ilişkimiz. Hatta bazen çok şaşırtmayı başardım onu. Ben ondan bile iyi olmak isterim gelinlerimle hatta gelin demeyim kızlarımla
Alt 31-05-2013, 08:50 PM   #430 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Ben de kayınvalidemle şimdiden iyi bir diyalog kurmak için çaba sarf ettim. O da bana kızım diye hitap ediyor. Karakter olarak çok benziyoruz birbirimize bazen bazı cümleleri bana ters gelse de dengeyi önemsediğim için tepki vermeden anlamaya çabalıyorum. Anlayamadığım durumlarda kendi düşüncelerimi özgürce söyleyebiliyorum. Saygı ve sevgiyi eksik etmiyorum. Umarım evlenince de böyle devam eder. Hatta daha iyi bir ilişkimiz olur inşallah zamanla. Onu akıllı ve sevgi dolu bir insan olarak görüyorum. Oğullarını çok seven ve sevgisini de gösteren biri o. Zaten onlar böyle sevgi dolu bir ortamda yetiştikleri için iyi insanlar olmuşlar. Bu beni hiç kıskandırmıyor. Öyle işte. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks