Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

Işık'ca

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Işık'ca Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: nuru Nickli Üyeden Alıntı döndün müüü ? : )) Malesef hayır. Elime geçtikçe bi yerlerden yazmaya çalışıyorum. Sizleri seviyorum...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Işık'ca

Like Tree1Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-07-2013, 03:32 PM   #591 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Alıntı:
nuru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
döndün müüü ? : ))
Malesef hayır. Elime geçtikçe bi yerlerden yazmaya çalışıyorum. Sizleri seviyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-07-2013, 06:58 PM   #592 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

biz de seni çok seviyoruzzzzz
Alt 31-07-2013, 11:56 PM   #593 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biz de seni çok seviyoruzzzzz
teşekkürler bianemmmm
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2013, 11:10 AM   #594 (permalink)
Super Moderator

çoooook uzaklardan minnacık bir merhaba!
Sevgimle kalın, Allaha emanet olun.
Alt 13-08-2013, 07:55 PM   #595 (permalink)
Teğmen

çekim yasası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 168
47 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çekim yasası is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mesela bir şeyi çok istediğini düşünüyorsun ama bunu bir türlü yapamıyorsun. Neden? Cevabın şu olabilir. Engelim var. Ne peki engelim? Ailem izin vermez. İzin verse ne yapacaktın peki? Buna cevap yoktur genelde diyelim ki ona da cevabım var. Ailem izin verseydi, o zaman yapabilirdim.( ne istiyorsam işte)
O okula gidebilirdim mesela, o eğitimi alabilirdim. Alsam ne olur bu eğitimi? O zaman, bu konuda ilerleyebilirim. Yurt dışına gidebilirim. Diyelim ki gittim. O zaman ne olur? İşte ilerlerim insanlara faydalı olurum. Kendime faydalı olurum, sevdiğim bir şeyi yapabilirim. O halde yap seni engelleyen ne? Ailem buna izin vermez? Bunu denedin mi bunu onlara söyledin mi peki?
Hayır söylemedim çünkü bana izin vermeyeceklerini biliyorum.
Denesen ne kaybedersin?
Bana bağırıp çağırabilirler, onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
Kendini hayal kırıklığına uğratıyorsun ama!..
Olsun buna katlanabilirim.
Öyleyse vazgeçiyorsun.
evet vazgeçiyorum.
O halde içinde bulunduğun durumdan keyif almaya, olduğun yerde mutlu olmaya çalış.
bunu yapamam, burada mutlu değilim. Ben eğer sevdiğim işi yapıyor olsaydım o zaman gerçekten mutlu olurdum.
E sevdiğin işi yap madem.
yapamam bunun için eğitim almalıyım
Al öyleyse ne sana engel olan?
Ailem bana izin vermez.
Nerden biliyorsun?
Biliyorum çünkü daha öncede hiç bir istediğime onay vermediler.
belki bu defa verirler.
Vermzler biliyorum.
Söyle o halde bunu dene.
söyleyemem
Neden?
Çünkü korkuyorum ( bu bir itiraf)
Neden korkuyorsun?
Onları üzmekten korkuyorum.
Üzülseler ne olur?
Yok üzülmesinler( annem hasta, babam beni uzaklara yollamak istemez)
Öyleyse vazgeç yapacak bir şey yok. Burada olmaktan mutlu olmaya çalış. İşini sevmeye çalış.
Bunu yapamam, bu işi yapmak istemiyorum.
..................................

Devam edin mutlaka size gerçeği itiraf edecektir.

Ailem izin vermz kısmı genelde bahanedir daha da altında mutlaka yatan başka bir sebep vardır. Ya gitmekten korkuyorsunuzdur. Ya başarısız olmaktan, ya gerçekten bunu istemiyorsunuzdur. gibi gibi bu liste uzar daha
Beni anlatmışsınız yazınızda, teşekkürler her zaman kaçmak kolay görünsede en zorudur aslında.
çekim yasası isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2013, 11:31 PM   #596 (permalink)
Super Moderator

Alıntı:
çekim yasası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beni anlatmışsınız yazınızda, teşekkürler her zaman kaçmak kolay görünsede en zorudur aslında.
bunu yazdığımı unutmuşum. Çok haklısınız, kaçmak zor ve yaralayıcıdır. Allah her brimize yapabilme cesareti versin. Ve kolay kılsın hayatı
Alt 15-08-2013, 04:39 PM   #597 (permalink)
Super Moderator

Zihninizi siz yapılandırın

21 günlük kendi kendinize yapabileceğiniz özel bir çalışma

Sistemin harekete geçmesi için ilk önce bir niyet olmalıdır. Bu niyeti gerçekleştirmek için ise karar vermek çok önemlidir.

Evrensel hak ve paylaşım yasasına uyarak, zihinsel enerjimi koruyup, yükselterek ve sadece içsel gücüme güvenerek, kendimi ve yaşamımı yeniden yapılandırmaya niyet ediyorum ve şu anda bunu gerçekleştirmeye karar veriyorum.

Şimdi elinize bir kağıt ve kalem alın. Kendinizde fiziksel, zihinsel ve davranışsal olarak sevmediğiniz yönleri yazın. Şimdi şu soruyu kendinize sorun.

"Nasıl bir siz olursanız tam anlamıyla mutlu olursunuz?"

Öncelikle kağıda neleri değiştirmek istediğinizi yazmakla başlayın. Sonra bu yazdıklarınızın yerini daha yapıcı düşüncelerinizle değiştirin. "Öfkeliyim" yerine "ben sakinim." "Birinin bana zarar vermesinden korkuyorum" yerine "Ben yaşamın akışına güvenen cesur biriyim." "Kararsızım" yerine "Ben her konuda ve kararda net ve kararlıyım" gibi.

"Hangi düşüncelere sahip olursan kendini daha mutlu hissedersin?"

Şimdi elinize yeni bir kağıt alın ve düşüncelerinizi yazın. Hayata bakış açılarınızı, nelere şikayet ettiğinizi, ilişkiler, para, aşk, sağlıkla ilgili olan düşüncelerinizi ayrıntılı olarak yazın. Şimdi bunları olmasını istediğiniz şekilde yazın.

Hayatın zor olduğuna dair bir inancınız varsa yerine "Ben daha kolay ve akıcı bir hayat yaşamayı seçiyorum." Değersiz olduğunuza dair bir inancınız varsa yerine "Ben değerliyim. Her halimle özelim, eşsizim ve benzersizim. Kendimi her koşulda seviyor ve onaylıyorum." yazın

"Nasıl bir yaşam sürersem, işte tam olarak yaşamak istediğim hayat bu dersiniz?"

Geçmiş geçmişte kalmıştır. Şu andan itibaren nasıl yaşam sürmek istiyorsunuz?

Ömür boyu korkusuz bir hayat geçirmek değil "ben bir ömür boyu huzurlu, bolluk ve bereketle, güven içerisinde bir hayat yaşamayı seçiyorum." gibi.

Hayatınızı yapılandırın

Bu bölümde kırtasiyeden kocaman sevdiğiniz renkte bir karton alın. Şimdi internetten ve ya dergilerden bu yazmış olduğunuz hayata uygun resimleri kesip, kartonunuza yapıştırın. Bu kartonu her gün görebileceğiniz bir yere asın ve bu hayata bir isim verin. Somut olsun. Size bu niyeti her daim hatırlatan bir metafor olsun. Nar, yüzük, saat, kitap, pembe gibi

Nefesle destekle

21 gün boyunca hiç aksatmadan sabah ve akşam olmak üzere her gün 10 dakikalık nefes çalışması yapın. Zihninizden kağıda yazdığınız olumlamaları ve niyetinizi geçirin. Nasıl bir hayat yaşamak istediğinizi, hangi düşüncelere sahip olmak istediğinizi, nasıl biri olmak istediğinizi zihninizden geçirin. Onu hayal edin, yaşayın, nefesle birlikte içinize çekin.

"Çalışma ayrıntılı bir şekilde Nilda Efeçınar'ın Bilinçaltının Büyüsü kitabında yer almaktadır."

*Şuan ki durumun ne?

*Olmak istediğin yer neresi?

*Bunun gerçekleşmesi için yapılması gereken şeyler neler?

*Bu gerçekleştiğinde kendini nasıl hissedeceksin?

*Buna bir isim versen adı ne olurdu?
Alt 18-08-2013, 12:39 AM   #598 (permalink)
Super Moderator

"Aradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi dünyada arayacaksın, aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünyadaki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın." Şems-i Tebrizi
Alt 18-08-2013, 12:40 AM   #599 (permalink)
Super Moderator

"Dinleyin, duyabiliyor musunuz? Müzik, her yerde. Duyabiliyorum; rüzgarda, havada, ışıkta. O her yerde... Tek yapmanız gereken onu duymaya çalışmak. Tek yapmanız gereken, onu dinlemek."

Kalbini Dinle - August Rush
Alt 18-08-2013, 12:41 AM   #600 (permalink)
Super Moderator

"En büyük zayıflığımız, bırakmakta yatar. Başarıya giden en kesin yol ise, sadece bir kez daha denemekten geçer."

Thomas Edison

Bookmarks