Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Dua İstekleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622766-dua-istekleri.html)

annie hall 29-03-2013 05:34 PM

Cevap: Dua İstekleri

Daha net ifade edersem; hemşireliği bırakıp herşeye sil baştan başlamak için cesaretim ve azmim olsun.
Oooh ne iyi geldi dualarınız sweeet ve Işık abla. Çok mutlu oldum. Sizin de o iyi kalplerinizde ne gibi hayalleriniz, umutlarınız varsa hepsi hayırlısıyla gerçekleşir inşallah. Heveslendim ben, kalemlerimi aliym de güzel şeyler çizmeye koyuliym. Hoşuma giderse burda da paylaşırım. İyiki varsınız ya gerçekten ne söylesem sizi de çok mutlu ederim acaba? Kelimeleri yettiremedim :)

Işıklı yol 29-03-2013 05:39 PM

Varlığın yeter. Binlerce sevgi ve teşekkür sana da

sweeet 29-03-2013 05:40 PM

Aşırı mükemmeliyetçi olma istersen bi başlık aç ve orada çizdiklerini paylaş bakalım. Merak ettim ben.Neler yapabileceğini ve yaptığını görmek güzel olur. Gelişim günlüğün gibi resim gelişim günlüğün olur. :))

Işıklı yol 29-03-2013 05:43 PM

Niyetler gerçektir. Her niyet ettiğinde hareket başlar. Benim bir sözüm vardır. Çokta severim. "Sen karar verdiğinde sahne değişir."
Fakat olacaklara hazırlıklı olmak gerekir. Önce yıkarlar ki yeniden yapsınlar. Sen o zaman yumuşak bir geçiş dile Allahtan. Ne istediğin ve hangi sözlerle istediğin çok önemli. Sonucunu düşünerek dilemek gerekir. Evet, gönlünden geçen kolaylıkla hayat bulsun. Mutluluğun ve huzurun daim olsun.

annie hall 29-03-2013 05:46 PM

Çok güzel bi fikir sweeet. Hem siz de beğenirseniz ne güzel azim olur bana. Yorgunluk filan gitti ayyy çok mutluyum :)
Işık abla iş yaşamında başarı kartlarını gördüm, defterime not alıcam. Suratsız bi hasta moralimi bozduğunda derin derin nefes alıp okurum bunları devamlı :D

sweeet 29-03-2013 05:47 PM

Yeryüzündeki tüm güzel yürekli insanların güzel duaları için şükürler olsun.

Işıklı yol 30-03-2013 12:26 PM

Allahım dünyanın her yerinde ki mutsuz insanlara sen ferahlık bağışla. Yüreklerinde ki sevgiyi bulabilmeleri için onlara yol göster. Başka insanlara zulmeden bunu marifet sayan ve asla değişmeyi düşünmeyen insanların şerrinden sen bütün mağdurları muhafaza eyle zalimlerin zulümlerinden kurtar. Ve acı çeken insanlara iyilik ve huzur bahş eyle. Yapmak istedikleri her neyse sen onlara bunun kapılarını aç ve onları hayırlı amellerinde muvaffak eyle. Ve yol göster yüreklerine doğruya giden yolda. Amin

Işıklı yol 30-03-2013 12:31 PM

Forumda ki bütün arkadaşlarım için öncelikle diliyorum. Allah her birinize yardım etsin ve gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin ve bu yolda sizleri hoşnut eylesin.

ßyKuS 30-03-2013 03:23 PM

sahii ben birisine dua göndericektim kmdi o unuttum valla :D bende dua kitabı varda

gülücan 31-03-2013 12:26 AM

ışıklı yol açtığın başlıktan dolayı kutlarım seni..nekadar güzel düşünmüşsün..yaradan cümlemizin kalbinden geçeni haklarımızda hayırlı eyleyerek nasip etsin inşallah..benimde bir dileğim var..siz sevgili dostlardan amin bekliyorum..
ben kendimi gerçekleştirecbileceğim çok iyi olabileceğim kapasitemin sınırlarını zorlayabileceğim ve insanlara faydalı olabilecek aynı zamanda allahın rzasına nail olacak birşey yapmak istiyorum.ama bu tam anlamıyla nedir onu henüz keşfedebilmiş değilim..dini ilimlerde kendimi geliştirmek olabilir mesela.tefsir üzerine..ve bunu dünyanın hertarafından insanlarla konuşup paylaşmak isitiyorum..rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah..amin...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:24 AM.