![]() |
Cevap: Dua İstekleri Öncelikle Allah burdaki herkesin dertlerini ve sıkıntılarını çözüme ulaştırsın kendilerine hayırlı olacak hayallerinin gerçekleşmesini nasip etsin. Bennimde sizden bir dua isteğim var. ben kendimi bildim bileli içine kapanık,sessiz,mutsuz,herşeyi kafasına takan,kendine güveni olmayan bir insanım bunların tam tersini istiyorum dışa dönük olmak,sosyal,kendine güveni tam ,her şeye kafasını takmayan,mutlu bir hayatı olan biri olmak istiyorum adım mesut sizin dualarınızı bekliyorum Allah yardımcımız olsun |
Cevap: Dua İstekleri Kendi adıma yaptım duanı mesut kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun. |
Cevap: Dua İstekleri Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin. Murat Menteş |
Cevap: Dua İstekleri Yaptim dualarinizi arkadaslar Allah kabul etsin. Murat Mentes'i cok severim bu arada. Sozunu gorunce simdi mutlu oldum :) |
Cevap: Dua İstekleri benimde katkım dokunsun bari, isteklerinizi yazın ona uygun dualar bulursam paylaşırım dua kitabımda.. |
Cevap: Dua İstekleri Aslında tam olarak benim düşündüğüm başı sıkışan arkadaşlara bir nevi yardım sandığı gibi bir şeydi. Amacına ulaşamadı malesef :) |
Cevap: Dua İstekleri sorun değil bu başlık altında ben dua paylaşırım. Dua kitabında |
Cevap: Dua İstekleri A aa niye ya amacina ulasiyo bence :) Daha cok kisi yazsa keske. İnsani iyi hissettiriyo hayir duasi almak. |
Cevap: Dua İstekleri Sen birine dua ettiğinde melekler on misliyle sana olsun derlermiş. O yüzden, başkasına dua ettiğinde aslında kendine dua etmiş oluyorsun. Kendine ve sevdiklerine. |
Cevap: Dua İstekleri Işığın ve tüm sıkıntı içinde olduğunu düşünen arkadaşlarımın ve benim bir an önce eyleme geçerek, yapılması gerekenleri yapıp, olmaz diye düşündüklerimizin olduğuna, yapılmaz yapamayız diye düşündüklerimizin gerçekleştiğine şahit olmayı, bütünün yararına olacak şekilde kendi hayatımızın efendisi olarak yaşamayı gönülden diliyorum. Amin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM. |